Translate

2013/07/01

ВИЖТЕ кой е убиецът на РАКА и за ЛЕЧЕНИЕ на кои други болести се прилага

ВИЖТЕ кой е убиецът на РАКА и за ЛЕЧЕНИЕ на кои други болести се прилага


Дървото Гравиола е 10 000 пъти по-силен убиец на раковите клетки от химиотерапията без да уврежда здравите


Дървото Гравиола е чудотворен природен убиец на раковата клетка 10 000 пъти по-силен от химиотерапията. Нещо повече, за разлика от химиотерапията, съединенията извлечени от дърветата Graviola selectivelyhunts убива само раковите клетки. Те не увреждат здравите клетки!
Разпространено е в тропиците, из Южна Америка, най-много в Бразилия.
Невероятни противоракови свойства на дървото Graviola са били широко проучени преди години, така че защо не сме чували нищо за него? От една компания работила върху него казват: „Защото искахме да направим някоя голяма корпорация и да можем да възвърнем  обратно парите си, похарчени за година за научните изследвания, като се опитахме да направим синтетичен вариант на лечебните антиракови вещества в растението.” Но не са успели.
Дървото Гарвиола е наречено убиец на рака, полезно за лечение и на други болести.
Дървото Гарвиола е наречено убиец на рака, полезно за лечение и на други болести.
След като е толкова ефективно за лечение и унищожавараковите клетки избирателно, без да уврежда здравитеклетки, можело е да се вложат пари в натурална терапия с растението. Федералният закон в САЩ и Бразилия изисква всяко нещо да се патентова, а природни продукти не могат да бъдат патентовани. Въпреки това, ако ги е боляло за здравето и живота на хората, щяха да променят закони и каквото е необходимо, за да го въведат и да спасят много човешки животи.
Изследванията върху лечебните свойства на Гравиола са започнали от 1940 г., а през 1976 г. е открит неговия антираков ефект. Доказано е още тогава и са проведени 20 теста от Националния институт по рака (National Cancer Institute).  Колко души са загинали напразно, докато производителите на лекарства са скрили тайната на чудотворното дърво Graviola заради млрд. долари печалба от продажбата на скъпоструващи лекарства?
Плодът от Гравиола.
Плодът от Гравиола.
Освен, че е антираково средство, Гравиола е широкоспектърен антимикробен агент за бактериални и гъбични инфекции, ефективен е срещу вътрешни паразити и червеи, понижава високото кръвно налягане и се използва при депресия, стрес и нарушения на нервната система.
Лечебните вещества в дървото ефективно могат да убиват злокачествени клетки на 12 вида рак, включително на дебелото черво, на гърдата, на простатата, на белия дроб и рак на панкреаса ..
Съединенията му се оказаха, че са до 10 000 пъти по-силни в забавяне на растежа на раковите клетки, отколкото Adriamycin, често използвано лекарство захимиотерапия!
Гравиола - убиец на рака 10 000 пъти по-силен от химиотерапията.
Гравиола – убиец на рака 10 000 пъти по-силен от химиотерапията.
Тук отново намираме намесата на някои конспиративни организации, които имат интерес да извличат печалби от лекарства, гмоваксини и други неща, с които да намалят населението на земята и да въведат новия световен ред, при който да поставят живота, имуществото и финансите на хората под техен контрол.
За това пише в Библията в книгата Откровение 13-глава, стихове 16 и 17: „И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.” Но за това нещо има предупреждение в глава 14-та, следователно ще има възможност да се противопоставят хората и да избират между подчинението налагано от тази политическо-религиозна сила, за която е предсказано, че ще се появи в последното време и поклонението пред живия Бог, което е животоспасяващо.
По този въпрос се говори в клипа „Последните Събития на Библейските пророчества’, прикрепен към статията, а останалите са за „Гравиола – убиецът на рака” и това, което не искат вие да знаете за дървото и лечебните му свойства.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...