Translate

2013/08/27

Уникална рецепта на Христо Мермерски за отслабване и лечение на рак

Уникална рецепта на Христо Мермерски за отслабване и лечение на рак


Тази лечебна храна ще ви помогне да поддържате здраво и жизнено тяло.

Професор Христо Мермерски е един от най-популярните природни лечители у нас. Има няколко издадени книги, които засягат теми като „здравословни храни“, „лечебни храни“, „народна медицина“, „здраве“.

Предлагаме ви да опитате една от рецептите на Мермерски, която е особено подходяща за лечение на ракови заболявания, имунни сривове, гуша, отслабване и т.н.
Необходими продукти:
15 големи, свежи лимона
12 глави свеж чесън
1 килограм чист мед
400 грама покълнали пшенични семена
400 грама пресни орехови ядки
Начин на приготвяне:
400 грама негрухана пшеница се слага в чист стъклен буркан. Залива се с вода и се оставя за около 12 часа. След като мине това време, бурканът се покрива с тензух, водата се изцежда и зърната се промиват. Само след 24 часа ще имате кълнове с големина 1-2 милиметра.
Чесънът, орехите и кълновете се смилат заедно. После се смилат и 5-те лимона с корите. Всички съставки се слагат в емайлирана тенджера. Сокът на останалите 10 лимона се изстисква и се добавя към хомогенната смес. Прибавя се медът, след което се разбърква. Сместа се слага в стъклени буркани и се съхранява в хладилник. Може да се консумира след 3 дни.
Професор Христо Мермерски обяснява, че с тази смес се лекува целият организъм. Тази храна е подходяща за лечение на сърдечно-съдови заболявания, за подобряване на имунната система, за прочистване на храносмилателната система. Доказано е, че подобрява дейността на мозъка, забавя развитието на атеросклерозата , предпазва от инфаркт и е перфектно лекарство срещу рак на гърдата и други видове рак. Съдържа много витамини, минерални соли, протеини, въглехидрати и всички необходими за тялото биоактивни вещества.
Рецептата е подходяща за всички хора, които имат желание да поддържат тялото си здраво и жизнено.
Има два варианта на прием на лечебната храна:
Вариант 1:  -  30 минути преди закуска, обяд, вечеря и преди лягане по 1-2 с.л.
Вариант 2:   -  При ракови заболявания рецептата се приема на всеки 2 часа по 1-2 с.л.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...