Translate

2014/01/09

Древна Китайска Рецепта Слага Край На Оплешивяването

Древна Китайска Рецепта Слага Край На Оплешивяването

Световно признатa американска лекарка разбива митовете за лечение на плешивостта

Наскоро научните среди бяха изумени от неочаквана новина, резултат от десетки години задълбочени проучвания - ИЗМИСЛЕН Е ЛЕК ЗА ПЛЕШИВОСТТА!

Доктор А. Чан е китайка, родена в Щатите, която завършва с отличие Дерматология в Станфорд. След почетното си дипломиране в Станфорд д-р Чан прекарва повече от 20 години работейки като ръководител на дерматологични проучвания, които целят да открият и разработят лечение за различни кожни заболявания, които официално се смятат за нелечими. Едно от тези заболявания е плешивостта – частичната или пълна липса на коса по скалпа
След десетки години прекарани в лабораторни тестове върху ефекта на всевъзможни вещества, стимулиращи растежа на косъма, д-р Чан най-сетне открива последната липсваща съставка от мощна, лековита рецепта, която тя и екипът й държат в строга тайна в продължение на повече от 20 години. Става дума за изключително рядка билка, която расте само на няколко места по целия свят и нейното разпространение и употреба са били напълно ограничени до този момент. "В комбинация с други лечебни компоненти тази билка буквално оказва действие сходно с магия върху скалпа – по оголената кожа започва бързо да никне нова коса!", обясни д-р Чан вчера по време на здравна конференция с колеги дерматолози в Чикаго.
След повече от 20 години инвестиране в проучвания и клинични тестове, д-р Чан най-накрая успява да разработи и патентова уникална рецепта, която лекува плешивостта. Нейният чудодеен продукт е тестван в 16 клинични изпитвания и съгласно научните заключения показва 98.7% успех при лечението на оплешивяване и косопад.. Нещо повече, този възстановяващ серум не само "връща косата към живот", но и неимоверно подобрява качеството й, като директно подхранва скалпа и преизгражда фоликула на косъма по изцяло нов начин, така че косата да бъде по-гъста и да расте 3 пъти по-бързо от преди.

Бележитата д-р Чан се съгласи на интервю с нашия главен кореспондент Мая Алън.

Ето какво ни разказа тя.
Мая: Здравейте, професор Чан, как сте?
Д-р Чан: Здравейте! Много съм развълнувана! Не е необходимо да ме наричате „професор“. (смее се)
Мая: Д-р Чан, бихте ли ни разказали малко повече за Вашето откритие, което разреши мистерията с оплешивяването и рядката коса при хората?
Д-р Чан: Да, разбира се, това е една много интересна история. Както повечето модерни учени, аз самата съм практикувала дълго време в Америка и Европа. Бях свикнала да вярвам, че ако високотехнологичното оборудване и химическите смеси не могат да решат даден проблем, то нищо друго не би успяло...Но точно тук грешах. Никога не ми е хрумвало, че ще открия отговора на своите проучвания в Азия...
Преди една година посетих древно китайско селище заедно с майка ми и други членове на нашето семейство. Точно в това село е бил роден пра-пра-дядо ми – не е ли това странно съвпадение? (смее се). Имаше нещо у жителите на това място, което силно ме потресе и развълнува – никой, абсолютно никой, нямаше сива коса и нито един човек не беше плешив! Наистина не видях нито един човек с голо теме, а аз срещах хора, които със сигурност бяха прехвърлили 90 години! Те всички имаха гъсти, здрави, черни коси без никакъв намек за оредяване!
Веднага започнах свое проучване по въпроса и след няколко дни открих, че хората там знаят тайна, специална рецепта, с която практически са направили косите си – как да кажа – неподвластни на времето и едновременно с това поразително красиви. Това, което те втриваха в косата си, приличаше на гъст, зелен сироп – всъщност изглеждаше доста противно! (смее се)
Мая: Как се казва растението, от което се приготвя тази лечебна отвара, и защо никога досега то не е било използвано в медицината?
Д-р Чан: Знаете ли, въпросът е, че то не е било използвано само в западната медицина. Още преди много векове китайците са започнали да използват извлеци от това растение за лекуване на рани, кожни възпаления и плешивост. На китайски името му е Хъ Шоу У, което означава „мехлем за всяка болест“. Латинското му наименование е Fallopia multiflora. Древните лечители го пазели в строга тайна от външния свят и планували да запазят тази традиция и занапред, докато не се появих аз и не започнах да задавам всевъзможни въпроси!
Мая: Д-р Чан, как успяхте да ги убедите да Ви позволят да изнесете тази така пазена билка извън Азия?
Д-р Чан: Те ми имаха доверие, защото, както виждате, аз самата съм китайка (посочва лицето си и се усмихва). Вярваха ми и защото съм лекар. И не на последно място, позволиха ми да използвам тяхната билка в разработването на моето лечебно средство, защото разбираха колко много хора по целия свят ще бъдат излекувани от един страшен, смущаващ проблем, който западната медицина никога не е успяла да разреши и е заклеймила като нелечим. Те наистина имаха желанието да помогнат и, разбира се, моят институт ги възнагради подобаващо за оказаната помощ. Но това откритие си струваше всички усилия и всички средства!
Мая: Д-р Чан, бихте ли споделили колко хора вече са решили проблемите си с косата благодарение на употребата на Вашия билков микс и какъв е неговият реален ефект при лечението на плешивост и оредяваща коса?
Д-р Чан: Над 1000 човека, мъже и жени, участваха по собствено съгласие в клиничните изпитвания на продукта, които сумарно продължиха повече от половин година. Всички те страдаха в някаква степен от оплешивяване или имаха увредени и редки коси. Те трябваше да втриват продукта 2 пъти седмично в корените на косата си, след миене. Само след два месеца ние бяхме изумени, когато установихме, че при 98.7% от участниците беше порасла нова коса, която покриваше голите преди това места!Някои от тях бяха толкова развълнувани, че си поплакаха...При жените с дълги, но редки и увредени коси, косата бе напълно възстановена до здрава, мека и лъскава грива като тази на моделите, сериозно. Подобни резултати бяха непрогнозиран прецедент - 98.7% ефикасност – това е почти абсолютна ефикасност в лечението на оплешивяване и косопад...Наистина това беше изключително рядък научен пробив.
Мая: Последен въпрос, д-р Чан – Вашият продукт пуснат ли е вече на пазара и какво е неговото търговско име?
Д-р Чан: Заедно с моя екип ние получихме патент за този продукт, така че нашата лаборатория е практически единствената в света, която има правото да го произвежда. Не е много лесно да го намерите, тъй като реколтата на растението Хъ Шоу У е доста ограничена и поради тази причина ние нямаме възможност да произвеждаме повече от един определен брой опаковки на година. Този продукт не може да бъде закупен в никоя аптека, супермаркет, дрогерия или био магазин. Той може да се поръча единствено онлайн, на официалния сайт, и ако имате достатъчно късмет, ще бъдете одобрени да закупите продукта и той ще бъде доставен до дома ви в рамките на няколко дни. Името му е FulFix, защото той върши именно това – „поправя“ всички проблеми, свързани с косата. Това е единственият естествен път от плешивостта и рядката коса до здравата, лъскава и гъста коса. Едно обещание, което Природата сама ни дава. Достижение, което не е реализирано никога преди в сферата на ефективното лечение на проблеми свързани с косата.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...