Translate

2014/02/26

Мурсалски чай?

 Мурсалски чай?

Знаете ли какво е Мурсалски чай? Защото хиляди хора по света отдавна знаят! Доказано е, че тази уникална билка и по-конкретно екстрактът от нея, има изключителни лечебни свойства. Мурсалският чай расте единствено на Балканите и то най-вече в Пирин и Родопите. А за първи път е открит в Шар планина. Латинското му наименование е Sideritis scardica. 

Традиционната отвара с гореща вода е много полезна, но за съжаление в нея се съдържат едва 7% от съставките на билката. При приготвянето на екстракт обаче, безценните съставки се запазват на 90%!

Екстрактът от Мурсалски чай е мощен имуностимулатор, забавя стареенето на клетките, предпазва от инфаркт, инсулт и високо кръвно. Има противораково действие, освобождава организма от натрупаните токсини, бори се с бъбречни заболявания, чернодробни проблеми, със заболявания на дихателната система, на ендокринната система, на сърдечно-съдовата система. Укрепва цялостно организма, дарява дълголетие, че дори и стимулира потентността при мъжете. И това са само част от проблемите, от които предпазва и които лекува!

Не случайно Мурсалският чай е наречен „здравословно чудо“. Всеки, който го пие, ще потвърди неговото благотворно влияние. И вече не е тайна за никого! Не позволявайте на болестите да отнемат от щастливите ви мигове. Бъдете здрави с помощта на този безценен природен дар и благодарение на положителните емоции.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...