Translate

2014/05/14

Рецептата на Момера Пенчева срещу главоболие

Рецептата на Момера Пенчева с право е наистина жена-чудо.


Има различни истории, които се разказват за нейната лечителска дарба и за това как е помогнала на много хора.

Всъщност ние винаги наричаме необясними нещата, за които нямаме верния отговор, защото се движим по пътеките на утъпканото.

Момера Пенчева е определена като жена-скенер, която вижда и познава всичко само с един поглед.

Ето как тя помага при главоболието. Наистина болката в главата се появява почти при всеки човек и причините са различни.


Ето така Момера Пенчена цери главоболие.

Наливаш си една чаша вода от чешмата, после се обръщаш в посока към слънцето или светлината.

Чашата се върти по посокка на часовниковата стрелка като на всяко завъртане се отпива само по една глътка вода. Докато водата свърши.


Оказва се, че своята дарба да „вижда“ и да лекува тя получава съвсем ненадейно. Била е счетоводителка Момера Пенчева и нищо не е предвещавало промяната в нея. В един момент животът й драстично се променя. Тя започва да движи предметите от разстояние и разбира се, става като рентген. Просто вижда органите в тялото. нали си спомняте оня разказ на Светослав Минков „Дамата с ренгеновите очи“?


Една от най-странните случки в живота й е как се появява Христо Ботев при нея. Момера Пенчева установява, че той съвсем не прилича на оная снимка на революционера, която се тиражира. И наистина се оказва, когато отива в София, че образът на Ботев, който тя вижда по необикновен начин, наистина съвпада с този от оригиналната снимка на Христо Ботев.

Момера Пенчева не лекува рак, но се справя с доста добре с различни болести. Момера Пенчева срещу главоболие

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...