Translate

2014/10/31

Мощна смес убива вирусите за денонощие!

                                         Мощна смес убива вирусите за денонощие!
                                                   (НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ)

С тази наистина уникална смес ще се излекуваме от вируса моментално!
Времето застудя и вирусите вече ни нападнаха. А тази година, според специалистите, упорити вируси ще ни морят не един-два, а цели пет месеца. Знаем отлично, че антибиотиците не са решението, тъй като вредата им е голяма. А ваксините не понасят на всеки. Ето защо ви представяме наистина уникална рецепта за смес, която убива вирусите за денонощие. А на следващия ден сме напълно здрави и то излекувани по възможно най-природния и полезен начин.
Въпросната смес се приготвя от 3 глави чесън, 3 глави кромид лук, 3 люти чушлета, 3 лъжици
настърган пресен корен от хрян и 3 лъжици настърган корен от полезния джинджифил. Нарязваме ситно чесъна, лука и чушките като после ги поставяме в по-голям стъклен буркан. Към тях прибавяме и настърганите хрян и джинджифил. Отгоре сипваме натурален ябълков оцет, а след като затворим буркана, силно го разклащаме.
Записваме си датата, на която сме приготвили сместа, след което изчакваме да минат не 
по-малко от 14 дни като всеки ден поне по веднъж разклащаме добре буркана. 
Като мине 14-я ден съдържанието на буркана се прецежда през марля или тензух, а остатъчните продукти може да не изхвърляме – те са отлична добавка към салата или варено месо. Когато вирусът ни е  пипнал, трябва да пием по 2-3 големи лъжици от сместта по 3 пъти всеки ден и гарантирано ще се излекуваме, без да се налага да се тъпчем с антибиотици, които ще разстроят стомаха ни.
За превенция и застраховане от вирусна атака трябва да взимаме по 2 лъжици от сместта след вечеря като първо жабуркаме с нея обилно и продължително в устата, а после я преглъщаме.
Тази смес брани по-силно от всичко тялото ни от вируси, бацили и паразити, а ефектът от нея ще усетите сами още дни след началото на приема й. Сместта има и голяма трайност – до една година, но задължително трябва да се съхранява на тъмно място като може да увиете буркана с вестник или друга хартия.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...