Translate

2015/03/02

Сок от чесън или как една българка изобретила лекарство срещу рак...

Сок от чесън или как една българка изобретила лекарство срещу рак...


Българка създаде лек за рака от изцяло натурални съставки. Лекарството е тествано върху пациенти в Националната онкологична болница в София и наистина след приема му се наблюдава намаляване на раковите клетки в организма, показа репортаж на БНТ.
Всичко започва през 2002 година, когато Наташа Вълкова разбира, че страда от саркома (злокачествен рак на мускулите). Според лекарите й остават най-много 2 години живот и я поставят на химио и лъчетерапия. Предписаното лечение обаче, не подобрява състоянието на жената и тя започва да търси други начини да се излекува:
Изпаднах в шок, определено не ми се умираше, започнах да чета денонощно, да търся някакви алтернативни начини и така случайно попаднах на редица научни изследвания, че суровият чесън успешно лекува много видове рак.” – разказва Наташа.
Изучавала дълги години микробиология, отчаяната жена започва да прилага знанията си и да експериментира със съставките на чесъна.
След многократни опити най-накрая създава лекарството, което я спасява от коварната болест.
100 мл. от лечебния елексир на ден запазват Наташа Вълкова жива!
Използвах го по време на цялата лъчетерапия и на химиотерапията, даже по време на лъчетерапията прекъснах болничния си лист и се върнах на работа, а в обедната почивка ходех да ми правят лъчетерапията.”
Основната съставка на лекарствоto е спиртен извлек от суров чесън. Добавени са също и маточина, джоджен, босилек, мащерка и живовляк. Лекът не се подлага на химична или термална обработка и по този начин съхранява всички полезни съставки на продуктите!
Наташа смята, че сокът от чесън унищожава метастазите в организма и те спират да се размножават.
И наистина, когато жената отива на преглед се доказва, че създаденият от нея лек повишава лимфоцитите, които убиват раковите клетки. Онкологът й предлага да започне масово производство на натуралния продукт, за да помогне и на други хора.
След прецизно обмисляне на възможностите за реализиране на идеята, Наташа тегли кредит и закупува машини за белене и трошене на скилидките чесън от Китай. Създава малка фабрика в с. Дебели лаг, където работят тя и дъщеря й.
За момента лекарството е разпространено в повечето аптеки и струва по-малко от 10 лв...
Чесънът е вълшебно растение, той просто е даден от природата, за да покаже на човека, че има нещо малко, нещо неугледно, което притежава огромна сила.”- споделя жената, победила страха и решила да  търси спасение от ужасната диагноза.


No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...