Translate

2015/05/17

НАМАЛЕТЕ ХОЛЕСТЕРОЛА СИ С 6 УНИКАЛНИ ПРИРОДНИ СРЕДСТВА

НАМАЛЕТЕ ХОЛЕСТЕРОЛА СИ С 6 УНИКАЛНИ ПРИРОДНИ СРЕДСТВА




Нивата на холестерол в кръвта могат да бъдат намалени по най-бързия начин. За тази цел е необходимо да ограничите количеството на животински продукти в менюто си. Вместо това, дайте предимство на суровите зеленчуци, плодове, семена, ядки, каши, растителни масла. Също така следните природни средства ще би бъдат от голяма полза


Ленено семе - постоянно го добавяйте към храната си, вместо други видове мазнини. Преди това може да го смелите с кафемелачка. Кръвното ви налягане няма да скача, сърцето ви ще бъде спокойно и в същото време ще се подобри работата на стомашно-чревния тракт.


Липа - смелете сух цвят от липа и ежедневно, 3 пъти на ден, вземайте по 1 чаена лъжичка от него в продължение на 1 месец. Това ще намали холестерола в кръвта, токсините в тялото и излишните ви килограми.


Глухарче - прах от изсушени корени на глухарче използвайте против атеросклероза, лош холестерол и други вредни вещества в кръвта. Достатъчно е да взимате по 1 чаена лъжичка от него преди всяко хранене и след 6 месеца здравето ви ще започне видимо да се подобрява


Прополис - за изчистване на кръвоносните съдове от вредния холестерол е необходимо 3 пъти на ден 30 минути преди хранене да изпивате по 7 капки клеева тинктура, разтворена в 30 милилитра вода. Курсът на лечение продължава 4 месеца.


Бобови култури - от вечерта залейте половин чаена чаша суров боб или грах с вода (до запълване на чашата). На сутринта изхвърлете водата, заменете я с прясна и добавете сода за хляб (на върха на 1 чаена лъжичка). Сварете, докато бобът (грахът) стане готов за ядене. Полученото количество изяжте на две порции през деня. Правете тази процедура в продължение на 3 седмици.


Люцерна - ежедневно консумирайте салата от свежи листа на люцерна. Може също така да изстисквате сок от растението и да пиете по 2 супени лъжици от него 3 пъти на ден. Курсът на лечение продължава 1 месец. Люцерната е в състояние да помогне и при заболявания като артрит, чупливи нокти и коса, остеопороза.



No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...