Translate

2015/05/25

Най-мощната рецепта на Дънов! С прост и евтин метод да свалим кръвното завинаги!

Най-мощната рецепта на Дънов! С прост и евтин метод да свалим кръвното завинаги!


Рецептата за високо кръвно и мигренозно главоболие на Петър Дънов е лесна за изпълнение и е с продукти, които винаги са ни под рък

За да направите рецептата ще ви е необходима месомелачка. Може и кухненски робот. Рецептата е на базата на чесън – 5 големи скилидки се смилат. 3 лимона, заедно с корите също се смилат. Сместа се изсипва в 1,25 литра вряла вода. Покрийте плътно, затворете добре стъкления съд, в който ще се съхранява отварата и занесете на тъмно и студено място. Нека да престои така поне 3-4 дни. След това прецедете и взимайте по 1-2 супени лъжици половин час преди хранене.

Предварително измит и обелен хрян (около 250 грама) се рендосва на грубо ренде и се залива със студена вода (2 литра). Оставете да заври и приемайте на ден по 100 ml.
След като ви свърши хряновата напитка, може да си направите и тинктура за високо кръвно. Тинктурата се прави от невен. Необходима ви е чиста, силна водка или ракия, според предпочитанията. Съотношението е 2:100 и го сварете, докато заври. Нека да се накисне добре невена. Приемайте 3 пъти дневно по 20-40 капки. Пак за високо кръвно лечителят Дънов препоръчва поне един ден в седмицата да се прави прочистване само с вода и лимон. Рецептата е следната: три лимона се нарязват и се добавя чаена чаша и половина захар. Залива се с 2 литра вода и се оставя да заври. Тази вода се пие през целия разтоварващ ден.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...