Translate

2015/05/31

Напитка-чудо решава редица проблеми завинаги

Напитка-чудо решава редица проблеми завинаги (1 година пиене и край на всичко лошо)



Феноменална напитка-чудо постига резултати с човешкото здраве, за каквито мечтае абсолютно всеки

Удивително, но една от най-лесните за изпълнение рецепти се оказва мощен лек срещу здравни проблеми от всякакъв тип. Става въпрос за водата с лимон и мед, която се определя от мнозина като напитка-чудо. Жена в САЩ, която я е пила в продължение на 1 година, твърди, че в този период е нямала проблеми със здравето от никакво естество и дори не я е хващала обикновена настинка.

Напитка-чудо действа великолепно срещу множество проблеми
Напитка-чудо действа великолепно срещу множество проблеми
„От малка започнах често да боледувам. Това някак повлия на живота ми. Често отсъствах от училище, не излизах да играя през зимата, вечно ми се подиграваха и т.н. Станах голям човек, но продължавах да се разболявам от най-малкото. Нямаше грип, който да ме подмине. Вечно бях с главоболие и се изморявах много бързо. Просто имунната ми система беше много слаба, но след като започнах да пия всекидневно вода с лимон и мед, направо се преродих. Енергията ми стана тройно по-голяма и вече 1 година не съм имала нито един проблем със здравето.“ – казва Майла Тенкс от Филаделфия.

Рецепта: В 300 гр. топла вода се сипват 1 с. лъж. мед и половин лимон (на резени и с кората). Престоява 1 час и започва да се пие. Може и наведнъж, може и на части. Важното е всичко да бъде изпито в съответния ден. На следващия се приготвя нова напитка-чудо.

От 1 година Майла е нямала нито едно главоболие и не се е разболявала от грип или настинка. Тя е заменила напълно кафето с напитката, което я кара да се чувства доста по-добре и пълна с енергия. За този период американката не е получила нито един стомашен спазъм или болка. Тя твърди, че стомахът й е като нов. На всичкото отгоре се и отслабва с въпросната напитка-чудо, тъй като намалява значително глада.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...