Translate

2015/05/25

Кафето на гладно е изключително опасно!

Кафето на гладно е изключително опасно!


Кафето има определени ползи, но единствено ако се пие правилно. То е важен източник на антиоксиданти, което помага в предпазването от рак на дебелото черво.

Антиоксидантите в кафето се борят с много сериозни болести.

Техните преимущества идват от хлорогенната киселина, която също може да бъде открита в плодовете. Обаче антиоксидантите са нож с две остриета. Ако кафето се консумира на празен стомах, те носят сериозни рискове!
Една чаша черно кафе стимулира произвеждането на хлорогенна киселина в храносмилателната система. Ако страдате от гастрити, можете да усетите болки при пиене на кафе.
Тези, които са здрави трудно могат да усетят ефектите, но те са там. Пренаситването с хлорогенна киселина може да наруши разграждането на белтъците. Това може да доведе до издуване, раздразнение на стомаха, възпаление, даже и рак! Много проучвания показват ясно, че трябва да пием кафе най-рано час след ставане, но никога на празен стомах. Трябва да сте изяли поне една филийка хляб, за да пощадите стомаха си.
Пиенето на кафе на гладно може даже да доведе до гадене и повръщане. Ако наистина сте решили да не закусвате, поне сложете мляко в кафето, за да намалите ефекта на 

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...