Translate

2015/07/31

Това просто упражнение на професор Неумивакин може да удължи живота ви. Заслужава си да пробвате!

Това просто упражнение на професор Неумивакин може да удължи живота ви. Заслужава си да пробвате!


Иван Павлович Неумивакин – лекар, доктор на медицинските науки, професор, автор на над 200 научни статии

НеумивайкинЗанимава се също така и с космическа медицина. Вече повече от 30 години професор Неумивайкин дава полезни съвети на тези, които искат да се грижат за здравето си.
Самият Иван Павлович е убеден, че в действителност не съществува заболяване. Той идентифицира всички симптоми като „състояния“ и предполага, че те могат да бъдат излекувани без хапчета, които в повечето случаи само временно подобряват ситуацията.
Сърцето е двигател за изпомпване на кръв. Човешкото сърце има повече от 500 мускули. Те се грижат за това течностите в нашия организъм да бъдат изпомпвани и разпределени равномерно. Когато това не се случва има оток, тромбофлебит, болка в краката и така нататък. Мускулите не работят правилно. Основната вина е на хората, които не се движат достатъчно и водят заседнал начин на живот. Точно той е виновен и за една много голяма част от хронифицираните и опасни заболявания.
Видеото, което ви представяме, показва нагледно как се прави това лесно и просто упражнение. За него ще са ви необходими две неща – прост спортен екип и подходяща основа. Може да е стълб, може да е дърво, може да е всичко, което ще ви свърши работа.
Поставете ръцете и хванете дървото или стълба успоредно на пъпа. Стъпете здраво, приберете, но не плътно, стъпалата и свивайте колената до състояние на клек. Мислете преди всичко за своята безопасност. Трябва да свиете колената така, че краката ви да образуват прав ъгъл.
Правете упражнението докато можете, но не се преуморявайте. Има хора, които правят това упражнение и по 100 пъти наведнъж, с няколко кратки почивки.
Всеки, който започне да прави редовно упражнението на професор Неумивакин, ще си спести такива заболявания като инфаркт, инсулт, проблеми с краката, коксартроза и т.н.. Също така кръвното налягане ще бъде в нормални граници, а тонуса – превъзходен.
https://youtu.be/bz5MQOWF3vg

Ефективно лечение на разширените вени с руска рецепта

Ефективно лечение на разширените вени с руска рецепта


Разширените вени мъчат милиони хора по света, като броят на жените, страдащи от този проблем, е много по-голям в сравнение с мъжете. Има десетки различни мазила, които се продават по аптеките, но не всички са достъчно ефективни. Можете сами да се излекувате у дома с помощта на уникална рецепта, приготвена от руски лечители. При разширени вени се доверете на лечебните качества на зелените домати.

Руска рецепта за лечение:
Руска рецепта за лечениеНужни са ви няколко зелени домата, като за предпочитане е да са градински. Естествено, можете да си купите такива и от магазина, но никой не може да ви гарантира, че не са пръскани с химикали.

Измийте хубаво доматите, а след това ги нарежете на филии – не трябва да са нито много тънки, нито много дебели. Фиксирайте ги с бинт върху проблемните участъци.

Трябва да махнете доматите, след като усетите изтръпване на кожата. Няма точно време, тъй като всеки организъм е различен и реагира по различен начин.
Важно!
Ако скоро след като сте сложили доматите, усетите парене на кожата, прекратете лечението и се измийте със студена вода. Вероятно този тип лечение не е подходящ за вас.

За да има ефект от това лечение, трябва да повторите процедурата по пет пъти на ден. При повечето хора венозните възли започват да избледяняват след около 2 седмици. Наред с това болката също изчезва.

Билкова рецепта с невен
Голям ефект при разширени вени има и от билковата рецепта с невен. Накълцайте на дребно две шепи листа, стъбла и цветове. В голям съд разтопете половин килограм свинска мас и добавете билката. Оставете да заври няколко минути, после махнете от огъня. След 24 часа отново загрейте сместа, за да стане течна и да отстраните невена. Приготвената мазнина сложете в малки бурканчета и се мажете с нея по няколко пъти на ден. Гарантирано това ще ви помогне при разширени вени!

Чудодейни рецепти против шипове от раклата на баба

Чудодейни рецепти против шипове от раклата на баба

От шипове страдат голям процент от хората над 35-40 години, като тенденцията, която се наблюдава през последните десет-двадесет години е възрастовата граница да се снишава все повече.
Шиповете са заболяване на опорно-двигателната система и най-общо казано представляват израстване на нови костни образувания върху съществуващи кости.
Шиповете са изключително болезнени, тъй като могат да израснат на върху различни кости по тялото и да причинят затруднения при придвижване, въртенето на главата или силни болки в гръбначния стълб, кръста и т. н.
Рецепта с чесънhttp://narodna-medicina.com ви предлага ви няколко изпробвани и ефективни рецепти от народната медицина, които могат да ви помогнат да облекчите болките, ако и вие страдате от шипове.
Рецепта с лук и катран
Една глава лук (възможно най-голямата)  се разделя на люспи и върху най-голямата люспа се капват няколко капки катран. Люспата се слага на петата, обува се чорап и с нея се спи. Добре е да се знае, че петите, на които се слага лука се менят (никога не се слага едновременно и на двете пети)
12 глави чесън се счукват и към тях се прибавя 300 грама мед. Сместа се разбърква добре. На парче плат се маже от сместа и плата се поставя на място, където са шиповете.
Рецепта с лимон и кестени 
Кестени (около 10-ина) се сваряват и се смачкват толкова добре, че да могат да се оформят като тесто. Мястото с шиповете се намазва първо със зехтин, след което се слага лапата от смачканите кестени.
Това се прави 4 пъти дневно, като процедурата се изпълнява една седмица, след което трябва да се почине 2-3 дни и се повтаря.
Рецепта с ябълков оцет и яйца
Измивате добре две пресни кокоши яйца и ги поставяте в ябълковия оцет. Държите съда на тъмно и хладно място, докато яйцата омекнат и се разтворят в оцета, след което прибавяте около 100 мл. салицилов спирт. С това „мазило” мажете болните участъци всяка вечер.

Билките лекуват разширени вени, доверете им се

Билките лекуват разширени вени, доверете им се:


Разширени вени се наричат кръвоносни съдове, с по-различно оцветяване от обичайното, обикновено в син цвят, изпъкващи под горните слоеве на кожата.

Най-често разширени вени се появяват на краката, като техния причината се крие в отслабените клапи, спомагащи за циркулирането на кръвта в тялото. Когато тези клапи не функционират пълноценно, кръвта се събира на ниско, и налягането там се увеличава, вените променят големината и дебелината си. Сред рисковите групи спадат хората, страдащи от наднормено тегло, бременни жени, както и фамилна обремененост. Симптомите, които съпровождат това заболяване са силно изморени крака, болки и парене, подуване в областта на прасеца и глезените, възпаления или открити, кървящи рани по кожата.
Ако предпочитате да пробвате домашни методи залечение на разширени вени, няколко са нещата, които могат да ви донесат облекчение.
Носете стегнати еластични чорапи, които се продават в аптеките, специално създадени срещу такъв вид оплаквания.
Няколко пъти дневно поставяйте краката по-високо от тялото. Това ще спомогне за нормализиране на кръвообращението ви.
Избягвайте прекалено дългото стоене прав или седнал.
Правете упражнения за подобряване на циркулацията на кръвта в тялото ви.
А ето и на какво се спряхме от билковата аптека, за лекове срещу разширени вени!
Гръмотрънът е билката която ще ви донесе невероятно бързо облекчение. За най-добра ефективност е необходимо да се използва изсушен корен от тази билка. Натрошава се на ситно, отмерват се две супени лъжици и се запарват с две чаени чашки предварително сгорещена вода. Оставяме го така за половин час, след което се прецежда и разделя на три равни части. Изпиват се в рамките на един ден, задължително след ядене.
Правете си бани с оцет. Ако към 5 литра вода, добавите половин кафена чашка от тази кисела течност, и започнете да киснете краката, ще получите мигновено облекчение.
Пробвайте и с орехи. Знаем много за силно лековитите качества на тези ядки. Накиснете две шепи от тях в една чаена чашка мастика и ги оставете да престоят около месец. След това направете каша и я налагайте като компрес, с който да преспивате.
Не забравяйте и регулирате хранителния си режим. При хора, страдащи от разширени вени, се препоръчва засилената консумация на плодове от боровинки и череши, ананас, лук и чесън.
Следвайте нашите няколко съвета, изпробвайте билковите рецепти и неусетно ще се отървете от проблема, наречен разширени вени.

Stop Waiting! Know How to Install Windows 10 Without Windows Update

Stop Waiting! Know How to Install Windows 10 Without Windows Update




Windows-10-install-without-windows-update-iso-19


Short Bytes : After rolling out the Windows 10 upgrade process, Microsoft has released Windows 10 ISO files. If you don’t want go through the regular upgrade process, you can use these Windows 10 ISO images to upgrade your genuine Windows 7 and 8 PCs. This Microsoft Media Creation Tool could also be used to create bootable media for clean install after the upgrade.


Microsoft has released its best OS up to date and fossBytes has beencovering the Windows 10 to bring the latest information to you. The users who have registered for free Windows 10 upgrade, they are getting Windows 10 upgrades along with the Windows Insiders. If you don’t feel like waiting in the line, you are at the right place, at the right time. Microsoft has released Windows 10 ISO files that could be used for performing a clean install, or upgrading your genuine Windows 7 and Windows 8 to Windows 10.






How to Install Windows 10 Without Windows Update Right Now, Using Microsoft’s Tool

Before you decide to move ahead with the process, there are some things that need to be taken care of. As usual, you need sufficient disk space in your system drive, and your PC must be having an active internet connection to download the setup files.
Note: Your PC must be running genuine and activated Windows 7 or Windows 8. This media creation tool also works if you are running some older preview build of Windows 10 Preview upgraded from genuine Windows 7 or 8.
Now confirming all the requirements, it’s time install Windows 10 on your PC. Head over to Microsoft’s website to download the media creation tool and choose the appropriate 32-bit or 64-bit version. You can download the directly from the links given below.

How to Install Windows 10 Without Windows Update?

After installing the Windows 10 Media Creation tool, find the file in your PC and click on it to start the installation. After few seconds, you’ll see a new window as shown below. It asks “what do you want to do.” Out of the two given options, you need to select “upgrade this PC now” option and hit “Next.”
Note that during the installation, your PC will restart few times. It’s usual, this isn’t anything to worry about.
The other option to “create installation media for another PC” is for creating bootable USB stick or DVD for performing a fresh install on your already upgraded PC.
Windows-10-install-without-windows-update-iso
After choosing the first option, you’ll be greeted with a new window that will show that your Windows 10 copy is being downloaded. After waiting for few minutes, your download will start and you will notice the progress indicator increasing slowly. You can even minimize this app window and do some background work.
Windows-10-install-without-windows-update-iso
After the download process is completed, you will see the following windows that will show you the message that your Windows 10 installation media is being created. Again, you can minimize this windows to continue your background work. While performing the Windows 10 upgrade, make sure that your PC connected to the power supply.
Windows-10-install-without-windows-update-iso
As Microsoft tool completes the Windows 10 installation media creation, you’ll see a new tiny window in your PC showing that setup is preparing your PC for Windows 10 installation. This process will take a while.
Windows-10-install-without-windows-update-iso
This will be followed by the “Getting updates” step where your PC will download the updates needed to continue the setup.
Windows-10-install-without-windows-update-iso
Now Windows 10 setup will confirm that your PC has enough space for installation. This will just take a moment. If the setup detects that your PC doesn’t have enough space, the setup aborts.
Windows-10-install-without-windows-update-iso
After completing the memory check process, all the pre-requisites and checks are completed. Now your Windows 10 setup is ready to proceed. You’ll be shown a message that this Windows 10 upgrade will keep your files and apps, and you can also select what to leave behind and what to take forward with you.
Click on “Install” to proceed with the Windows 10 upgrade and your PC will restart.
Windows-10-install-without-windows-update-iso
After rebooting, the setup resumes and the installation process moves ahead.
Windows-10-install-without-windows-update-iso
You PC reboots again and you see the “Upgrading Windows” message. This consists of three steps: Copying files, Installing features and drivers, and Configuring Settings.
This is the final step of Windows 10 upgrade and your PC will restart several times during it.
Windows-10-install-without-windows-update-iso
What more? Well, everything is done.
Your PC is upgraded to Windows 10. Just log in to the operating system and you are taken to the next window for configuring settings.
Windows-10-install-without-windows-update-iso
You are shown a window that introduces you the new apps of Windows 10. These include Photos, Microsoft Edge, Music, and Movies and TV. Just click “Next” and your Windows 10 PC is ready to use.
Windows-10-install-without-windows-update-iso
This is what my spare PC looked after upgrade from Windows 7 Ultimate to Windows 10 Pro. All the settings, files, and apps that were already installed Windows 10. Even the apps that were pinned in the taskbar, they were imported as it is. By mistake, I forgot to copy some stuff written in sticky notes- they were imported too.
Windows-10-install-without-windows-update-iso-19
You can go to “Update and Security” option in “Settings” to see that your genuine Windows 7 or 8 is upgraded to Windows 10, and your copy is activated.
Windows-10-install-without-windows-update-iso
Now after installing Windows 10, you can read some of the Windows 10 upgrade myth-busters here. 
Did you find this “How to Install Windows 10 Without Windows Update” tutorial helpful? Tell us in comments below.

2015/07/28

ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД

ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД – УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ… КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ!

Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред "нормалните" , без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия… и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат! Ето и рецептата: – два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед – сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка. Да се ползва само НЕ-Метална Лъжица!ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни… – ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА! СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!"АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-0895158337.!!!!!!МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА ПРОФИЛАКТИЧНО НА 1 ГОДИНA ЕДИН ПЪТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА!!!!!!!!!!!!!Ако има направено химиотерапия или операция звънете на посочения телефон по-горе за повече информация!!!!!СЪХРАНЯВА СЕ В ХЛАДИЛНИК!!!-ПОВТАРЯ СЕ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПЕРИОД 30 ДЕНА!!!И ТАКА ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА!!!!!! МЕДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОТ ПОЗНАТ ПЧЕЛАР ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ 100%!!!!!В рецептата с джиндифила се добавя още -СОК ОТ 3 ЛИМОНА ЗАЕДНО С КОРАТА ИЗСТИСКАНИ НА СОКОИЗСТИСКВАКА И ТАКА ПРИ ВСЯКО ПРАВЕНЕ!!!

Живот без очила с помощта на магданоз и кора от вишна

Живот без очила с помощта на магданоз и кора от вишна


Отварата от магданоз и кора на вишна ще ви помогне да подобрите зрението си стига да сте търпеливи и да я приемате ежедневно.

Очите са един орган, който няма да можем да виждаме цялата красота около нас. За жалост много хора имат проблеми с тях и виждат замъглено или погледа им е премрежен. Единственото решение е слагането на очила или лещи, за да може да четете или гледате телевизия без да изпитвате затруднения.
Късогледството и далекогледството са двата основни проблема, които се срещат най-често при хората. Късогледството е заболяване което се повлиява най-вече от външните фактори. Причините са лоша светлина по време на четене, взирането пред компютъра и голямата доза на стреса. Симптомите, които се проявят са напрежение в очите, главоболието, размазано виждане и други. Далекогледството се смята за заболяване на по-възрастните, но днес то разширява много своя диапазон. Симптомите, които се проявяват при него са сълзене на очите, главоболие, мътен образ, виене на свят и бърза умора.
Лечебната рецепта, която ви предлагаме да подобрите зрението си се прави от магданоз и кора на вишна. За да я приготвите не са ви нужни специални познания и много усилия.
Ето и лековитата отвара от магданоз и кори на вишна за подобряване на зрението – настъргва се или се нарязва на дребно кора от вишна. Добре се почистват 2 корена на магданоз и също се наситняват. От кората на вишната се взима супена лъжица и се смесва с корените от магданоза. Двете билки се заливат с вода – 800 милилитра и се варят на слаб огън за 10 минути. Готовата отвара се прецежда през ситна цедка. От нея се пие 3 пъти на ден по 100 милилитра. Добре е да се пие преди консумирането на храна.
Лечението за всеки е с различна продължителност. То зависи от напредването на заболяването. Може да го прекратите, когато решите, че сте постигнали желаните резултати. Разбира се не може да очаквате, че след първите няколко приема вие ще свалите очилата. Нужно е търпение и постоянство, за да подобрите състоянието си.

ВСЯКА БОЛЕСТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОБЕДЕНА СЪС СИЛАТА НА МИСЪЛТА?

ВСЯКА БОЛЕСТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОБЕДЕНА СЪС СИЛАТА НА МИСЪЛТА?

Американският учен Брус Липтън (на снимката) твърди, че екстрасенси, медитация и хипноза могат да променят работата на човешките гени.
Мистика всъщност няма, казва изследователят, който 5 години (1987-1992) е работил в медицинския център в Станфордския университет. Факт е, че психологическото въздействие наистина има способността да променя биологичния характер на организма!
- Всички лекари добре познават плацебо ефекта, когато на пациентът под вид на чудодейни хапчета се дават напълно безвредни препарати – казва Липтън. – Въпреки това, когато пациентите повярват в тяхната магическа сила, оздравяват. Дълго време този феномен няма обяснение. Моите експерименти доказват: с помощта на вярата, самохипноза, медитация, ние можем да заставим гените да се “включват” или “изключват” и по този начин да влияем на процесите в организма на молекулярно ниво.
Като пример да вземем двама човека, които имат генетично предразположение към рак. Защо у единия от тях се проявява болестта, а у другия – не? Защото те имат различен начин на мислене, а оттам и по-различен начин на живот!
Това звучи страхотно. Но, както показва практиката, да се победи инсулт или инфаркт с помощта на самохипноза не се получава. Липтън обяснява това противоречие. Според него привичните психологически нагласи действат само в областта на съзнанието, което само на 5% управлява нашето “аз”.
А да достигнат до подсъзнанието, което контролира останалите 95% в личността на човека, успяват само единици. Това означава, че по-голямата част от пациентите, на подсъзнателно ниво не вярват в изцелението, и не дават на организма да включи програмата за генетично самовъзстановяване.
Да се премахнат пречките, установени на пътя към подсъзнанието, могат екстрасенси и хипнотизатори. Също така да се влияе на работата на генетичните механизми на тялото може чрез диета и упражнения.
Липтън счита, че бъдещето на медицината не е в развитието на фармацевтичната промишленост. А революция ще избухне, когато се намери ефективен начин за оказване на влияние върху генетичните системи на организма, чрез подсъзнанието. И тогава хората ще могат да променят съдбата, която е предопределена от комбинацията от наследствени гени.

2015/07/20

Тази японска техника свали 28 кг. от Дони!

Тази японска техника свали 28 кг. от Дони!


Певецът Добрин Векилов – Дони е известен с влечението си към Изтока. Това влечение му помага в духовното усъвършенстване от години насам, но този път успя да му помогне и с килограмите!

Колкото и да е странно за човек като Дони, който никога не е имал някакви съществени проблеми с теглото, от началото на зимата до съвсем скоро той беше натрупал доста излишни килограми по себе си. Затова певецът се е обърнал за помощ отново към Изтока, където е намерил отговора, помогнал му да премахне 28 кг. от себе си.
Тук се вижда разликата в Дони
Тук се вижда разликата в Дони
Тайната е на д-р Фукуцудзи, който измисля как излишната телесна маса може да се разпредели равномерно по тялото и така да се изгорят мазнините. Заемайки съответна поза за 5 мин. на ден, човек губи излишното от масата си и остава единствено това, което му е нужно.
Ето как действа японската техника:
Навивате добре една кърпа с 40 см. дължина. Трябва да се получи дебелина от поне 7 см. Завързвате я, за да не се разгърне. Получава се нещо като сноп. Поставя се хоризонтално зад кръста, малко под пъпа, като трябва да сте в легнало положение и върху гладка повърхност. Леко разделяте краката, докато се получи разстояние между тях от 20 см. Ръцете се вдигат нагоре и се допират палците. В тази поза се стои точно 5 мин. Добре е да се пусне хронометърът или да се включи алармата на телефона за определен час, за да сте сигурни, че са изминали 5 минути.
Това е въпросната поза, измислена от д-р Фукуцудзи
Това е въпросната поза, измислена от д-р Фукуцудзи
Така Добрин Векилов – Дони днес е по-слаб отвсякога. Дори като млад той не е бил в такава форма. Разбира се, в неговия случай му помага и това, че е вегетарианец. Само за 2 месеца той смъква 28 кг. телесна маса, като усилието му е едва 5-минутно на ден.
Д-р Фукуцудзи предупреждава, че за хора с болен гръб може да е трудно в началото да стоят в тази поза. Затова може да се започне само с 2 или 3 минути, а впоследствие да станат 5. Техниката е добра и за изправяне на гръбначния стълб.

2015/07/14

1 лъжичка на сестра Ганева преди хранене спира напълняването!

1 лъжичка от лечебната смес на сестра Ганева преди хранене спира напълняването! (ето точната й рецепта)

Тази смес на сестра Ганева е доказано ефективна, като не само спира напълняването, а помага за свалянето на килограм и половина за седмица!

Проблемът с наднорменото тегло тревожи все повече хора в наши дни, поради факта, че ежедневието и работата ни стават все по-изчистени от движение. Да не говорим и за храните, които консумираме и в които се съдържат множество вредни вещества като сол, аспартам, натриев глутамат, които допълнително предизвикват наддаване на тегло.
Затова ви представяме лечебната смес на сестра Ганева, която се приготвя много лесно у дома и която помага да се измъкнем от омагьосания кръг на диетите с йо-йо ефект. Рецептата е простичка, но страшно ефективна, а единственото условие е да приемаме по една чаена лъжичка от сместта всеки ден, преди всяко хранене.
смес
Съставките на тази лечебна смес са бич за наднорменото тегло
За да приготвим лечебната смес на сестра Ганева у дома, ни трябват две пакетчета куркума, малко настърган корен от джинджифил, една прясна люта чушка и щипка черен пипер.
В тиган върху предварително загрят котлон, изсипвате куркумата, настъргания корен от джинджифил, черния пипер и лютата чушка, която предварително сте накълцали на много ситни парченца – почти незабележими.
Към всичко това добавяте малко вода, около сто милилитра и започвате да разбърквате, докато не се получи единна и хомогенна смес. Трябва да се уверите, че водата е извряла напълно, а сместта ви се е сгъстила и вече може да се яде, както с лъжица, така и да се вземе с вилица.
След това я сваляте от котлона и я изсипвате в стъклен съд, който държите в хладилника. Лечебната смес на сестра Ганева задължително се съхранява на студено и тъмно място, за да има трайност няколко дни, до седмица.
Ако взимаме от тази смес по една лъжичка преди всяко хранене, гарантирано ще спрем пълнеенето, дори и в случаите, когато си хапваме любимите неща. Причината за това е в съставките на посочените продукти, които отдавна са се доказали в борбата с наднорменото тегло.
Капсаицинът в лютите чушки, черният пипер, джинджифилът и куркумата са мощни съюзници против наслагването на мазнини в тялото, тъй като на практика те не им позволяват да се отлагат и складират в организма, а им помагат да се изхвърлят от тялото ни всеки ден.
Не на последно място трябва да кажем, че ако не спазвате диета и взимате единствено от вашата лечебна смес, ще отслабвате с по килограм, килограм и половина за седмица. Което е най-препоръчителното сваляне на килограми по принцип.

2015/07/12

БОМБА! Кардиохирург разказа за истинските причини за сърдечно-съдовите заболявания

БОМБА! Кардиохирург разказа за истинските причини за сърдечно-съдовите заболявания


В желанието си да бъдем максимално полезни, днес ти предлагаме статията на колегата Дуайн Лъндел. Горещо ти препоръчваме да намериш време и внимателно се запознай с хипотезата му, която подобно на други такива, както и на д-р Малкълм Кендрик,написал книгата „Голямата измама с холестерола“ /истината за това, което предизвиква сърдечно-съдовите заболявания – и как да ги избегнем/ поставят под съмнение масовото схващане за проблема, който е един от най-сериозните бичове на цивилизованите общности.Запознай се и създай за себе си разбиране-път,които ще ти помогнат живот ти да е по-пълноценен,по-енергичен и по-хармоничен.
Д-р Дуайт Лъндел казва, че истинската причина за тези болести – въобще не са холестерола и мазните храни, както  отдавна са убедени повечето от колегите му.Проучванията показват, че сърдечно-съдовите заболявания се дължат на хронично възпаление на стените на артериите. Когато няма възпаление,  холестерол в кръвоносните съдове не се натрупва и може свободно да циркулира из тях.
„Ние, лекарите,  имащи сериозно обучение, знания и авторитет,  често се  отличаваме с твърде високо самочувствие, което ни пречи да признаем, че грешим. Това е смисълът. Аз открито признавам, че съм сгрешил. Като сърдечен хирург с 25-годишен опит, който е направил  повече от 5000 открити сърдечни операции, днес ще се опитам да поправя грешката, свързана с един медицински и научен факт.
В продължение на много години съм се обучавал  заедно с други видни лекари, които днес „правят медицината.“ Публикувайки статии в научната литература, непрекъснато посещавайки образователни семинари, ние безкрайно настоявахме, че сърдечните заболявания са само в резултат на повишени нива на холестерол в кръвта.
Единствената приемлива терапия бе предписание за намаляване на холестерола и на диета, която сериозно ограничава приема на мазнини. За последното, разбира се, уверявахме, че трябва да  понижава холестерола и да  предотвратява сърдечно-съдовите заболявания. Отклонения от тези препоръки се смятат за ерес, или резултат от медицинска небрежност.
Всичко това не работи!
Всички тези препоръки вече не са научно и морално оправдани. Преди няколко години бе направено откритие: истинската причина за сърдечно-съдовите  заболявания е възпаление на артериалната стена. Постепенно това откритие води до промяна в концепцията на борбата срещу сърдечно-съдови заболявания и други хронични заболявания.
Използваните  в продължение на векове диетични препоръки допринесоха за разпространението на епидемията от затлъстяване и диабет, последствията от която затъмняват всяка чума, от гледна точка на смъртността, човешко страдание и ужасни икономически последствия.
Въпреки че 25% от населението (на САЩ) взема скъпи статинови препарати, въпреки факта, че ние намалихме съдържанието на мазнини в диетата си, процентът на американците, които ще умрат тази година от сърдечно-съдови заболявания е по-висок, отколкото досега.
Статистиката на American Heart Association  показва, че 75 милиона американци в момента страдат от сърдечно-съдови заболявания, 20 милиона имат диабет и 57 млн. имат пред диабет. Тези заболявания всяка година стават все „по-млади“
Казано по-просто, ако няма възпаление в организма, холестерол по никакъв начин не може да се натрупва в стените на кръвоносните съдове и по този начин да доведе до сърдечно-съдови заболявания и инсулти. Ако няма възпаление, холестеролът се движи свободно в тялото, тъй като това  първоначално е замислено от природата. Именно това възпаление предизвиква натрупване на холестерола.
Във възпалението няма нищо необичайно – това е просто естествена защита срещу външни „врагове“ като бактерии, вируси и токсини. Цикълът на възпалението е идеален за защита на тялото от тези бактериални и вирусни нашественици. Въпреки това, ако ние хронично излагаме тялото си на токсини или ядем храни, към обработването на които то не е приспособено, възниква  състояние, наречено хронично възпаление. Хроничното възпаление е също толкова вредно, колкото острото здравословно.
Кой разумен човек  постоянно съзнателно ще консумира храни или други вещества, които увреждат тялото? Може би пушачите, но те са направили този избор съзнателно.
Останалата част от нас просто се придържат към препоръчаните и широко насърчавани  диети с ниско съдържание на мазнини и високо съдържание на полиненаситени мазнини и въглехидрати, без да знае, че по този начин ние  многократно травмираме кръвоносните си съдове. Тези повтарящи се травми  предизвикват хронично възпаление, което от своя страна води до сърдечно-съдови заболявания, инсулт, диабет и затлъстяване.
Нека да повторя: нараняване и възпаление на кръвоносните съдове, предизвикани от нашата диета с ниско съдържание на мазнини, се препоръчва в продължение на много години традиционна медицина.
Какви са основните причини за хроничното възпаление? Накратко, това е  излишък от консумацията на храни с високо съдържание на прости въглехидрати, които са преработени  (захар, брашно и всички продукти, направени от тях), както и прекомерната консумация на растителни масла омега-6, като соя, царевица и слънчоглед, които се съдържат в много преработени храни.
Отделете малко време и  вижте какво се случва, ако известно време се трие с твърда четка мека кожа, докато тя стане съвсем червена, докато се появят  и мини кръвонасядания. Представете си, че вие правите  това няколко пъти на ден, всеки ден,  в продължение на пет години. Ако можете да издържите тази болка, ще се появи кървене, подуване на засегнатата област, и всеки път, вредата ще се усложнява. Това е добър начин да се визуализира възпалителния процес, който може да се появи в тялото ви точно сега.
Независимо от това къде се появява възпаление, отвън или отвътре, то  протича еднакво. Видял съм отвътре хиляди и хиляди артерии. Болната артерия на пациента изглежда така, сякаш някой е взел четка и постоянно трие с нея по стените и. Няколко пъти на ден, всеки ден , ние  ядем храни, причиняващи леки наранявания, които след това се превръщат в по-сериозни наранявания, стимулиращи организма  постоянно и редовно да  отговаря с възпаление.
Когато ние се радваме на изтънчения вкус на сладки кифлички, нашето тяло реагира с безпокойство, сякаш  чужд нашественик пристига и обявява война. Продуктите с излишък от захар и прости въглехидрати, както и преработените за дългосрочно съхранение с  омега-6 мазнини, са гръбнакът на американската диета в продължение на шест десетилетия. Тези продукти  бавно тровят всички.
Как кифличката може да предизвика възпаление, което ни разболява?
Представете си, че на клавиатурата е разлят сироп, и ще видите какво се случва вътре в клетката. Когато се консумират прости въглехидрати като захар, кръвната захар се покачва бързо. В отговор на това, панкреасът отделя инсулин, чиято основна цел е прехвърлянето на захар във всяка клетка, където той се съхранява за енергия. Ако клетката е пълна и не и трябва глюкоза, тя  не се включва в процеса за да се избегне натрупването на прекомерно много захар.
Когато пълни ваши клетки отхвърлят излишната глюкоза, кръвната захар се вдига, произвежда се повече инсулин и глюкозата се преобразува като се натрупват мазнини.
Какво общо има всичко това с възпалението? Нивото на кръвната захар има много тесни граници. Допълнителните молекули захар се прикрепят към различни протеини, които, на свой ред, повреждат стените на кръвоносните съдове. Това повтарящо се увреждане се превръща във възпаление. При увеличаване нивото на кръвната  захар по няколко пъти на ден, всеки ден, се изявява същия ефект като триене с шкурка по стените на крехките кръвоносни съдове.
Въпреки че не можете да видите това, аз ви уверявам, че това е така. За 25 години съм го виждал в повече от 5000 пациенти, които са претърпели операция, и за всички тях е характерно едно и също нещо – възпаление на  артериите.
Теорията за холестерола доведе до препоръки за потребление на храни с ниско съдържание на мазнини, което от своя страна доведе до създаването на същите тези продукти, които  в момента предизвикват епидемия от възпаление. Висшата медицина направи ужасна грешка, когато  посъветва хората да спрат наситените мазнини в полза на храни с високо съдържание на омега-6. Сега сме изправени пред епидемия от артериално възпаление, което води до сърдечно-съдови заболявания и други тихи убийци.
Затова е най-добре е да изберете пълнозърнести храни, които са използвали нашите баби, а не тези, които нашите майки закупуват в магазините за хранителни стоки, пълни с фабрична храна. Изключвайки  „възпалителните“ храни от диетата и добавяйки необходимите хранителни вещества от пресни непреработени храни, вие започвате да се бори с вредата, която в продължение на много години е причинявала на  вашите артерии в целия организъм типичната американска диета.
Д-р Дуайт Лъндел  е  бивш шеф на хирургия в Banner Heart Hospital, Меса, Аризона.  Неотдавна д-р Lundell напусна операциите за да се съсредоточи върху лечението на сърдечно-съдови заболявания чрез диетична терапия.
БОМБА! Кардиохирург разказа за истинските причини за сърдечно-съдовите заболявания

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...