Translate

2015/07/14

1 лъжичка на сестра Ганева преди хранене спира напълняването!

1 лъжичка от лечебната смес на сестра Ганева преди хранене спира напълняването! (ето точната й рецепта)

Тази смес на сестра Ганева е доказано ефективна, като не само спира напълняването, а помага за свалянето на килограм и половина за седмица!

Проблемът с наднорменото тегло тревожи все повече хора в наши дни, поради факта, че ежедневието и работата ни стават все по-изчистени от движение. Да не говорим и за храните, които консумираме и в които се съдържат множество вредни вещества като сол, аспартам, натриев глутамат, които допълнително предизвикват наддаване на тегло.
Затова ви представяме лечебната смес на сестра Ганева, която се приготвя много лесно у дома и която помага да се измъкнем от омагьосания кръг на диетите с йо-йо ефект. Рецептата е простичка, но страшно ефективна, а единственото условие е да приемаме по една чаена лъжичка от сместта всеки ден, преди всяко хранене.
смес
Съставките на тази лечебна смес са бич за наднорменото тегло
За да приготвим лечебната смес на сестра Ганева у дома, ни трябват две пакетчета куркума, малко настърган корен от джинджифил, една прясна люта чушка и щипка черен пипер.
В тиган върху предварително загрят котлон, изсипвате куркумата, настъргания корен от джинджифил, черния пипер и лютата чушка, която предварително сте накълцали на много ситни парченца – почти незабележими.
Към всичко това добавяте малко вода, около сто милилитра и започвате да разбърквате, докато не се получи единна и хомогенна смес. Трябва да се уверите, че водата е извряла напълно, а сместта ви се е сгъстила и вече може да се яде, както с лъжица, така и да се вземе с вилица.
След това я сваляте от котлона и я изсипвате в стъклен съд, който държите в хладилника. Лечебната смес на сестра Ганева задължително се съхранява на студено и тъмно място, за да има трайност няколко дни, до седмица.
Ако взимаме от тази смес по една лъжичка преди всяко хранене, гарантирано ще спрем пълнеенето, дори и в случаите, когато си хапваме любимите неща. Причината за това е в съставките на посочените продукти, които отдавна са се доказали в борбата с наднорменото тегло.
Капсаицинът в лютите чушки, черният пипер, джинджифилът и куркумата са мощни съюзници против наслагването на мазнини в тялото, тъй като на практика те не им позволяват да се отлагат и складират в организма, а им помагат да се изхвърлят от тялото ни всеки ден.
Не на последно място трябва да кажем, че ако не спазвате диета и взимате единствено от вашата лечебна смес, ще отслабвате с по килограм, килограм и половина за седмица. Което е най-препоръчителното сваляне на килограми по принцип.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...