Translate

2015/07/20

Тази японска техника свали 28 кг. от Дони!

Тази японска техника свали 28 кг. от Дони!


Певецът Добрин Векилов – Дони е известен с влечението си към Изтока. Това влечение му помага в духовното усъвършенстване от години насам, но този път успя да му помогне и с килограмите!

Колкото и да е странно за човек като Дони, който никога не е имал някакви съществени проблеми с теглото, от началото на зимата до съвсем скоро той беше натрупал доста излишни килограми по себе си. Затова певецът се е обърнал за помощ отново към Изтока, където е намерил отговора, помогнал му да премахне 28 кг. от себе си.
Тук се вижда разликата в Дони
Тук се вижда разликата в Дони
Тайната е на д-р Фукуцудзи, който измисля как излишната телесна маса може да се разпредели равномерно по тялото и така да се изгорят мазнините. Заемайки съответна поза за 5 мин. на ден, човек губи излишното от масата си и остава единствено това, което му е нужно.
Ето как действа японската техника:
Навивате добре една кърпа с 40 см. дължина. Трябва да се получи дебелина от поне 7 см. Завързвате я, за да не се разгърне. Получава се нещо като сноп. Поставя се хоризонтално зад кръста, малко под пъпа, като трябва да сте в легнало положение и върху гладка повърхност. Леко разделяте краката, докато се получи разстояние между тях от 20 см. Ръцете се вдигат нагоре и се допират палците. В тази поза се стои точно 5 мин. Добре е да се пусне хронометърът или да се включи алармата на телефона за определен час, за да сте сигурни, че са изминали 5 минути.
Това е въпросната поза, измислена от д-р Фукуцудзи
Това е въпросната поза, измислена от д-р Фукуцудзи
Така Добрин Векилов – Дони днес е по-слаб отвсякога. Дори като млад той не е бил в такава форма. Разбира се, в неговия случай му помага и това, че е вегетарианец. Само за 2 месеца той смъква 28 кг. телесна маса, като усилието му е едва 5-минутно на ден.
Д-р Фукуцудзи предупреждава, че за хора с болен гръб може да е трудно в началото да стоят в тази поза. Затова може да се започне само с 2 или 3 минути, а впоследствие да станат 5. Техниката е добра и за изправяне на гръбначния стълб.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...