Translate

2015/07/01

Прецедент в лечението на рак: Ето я рецептата, която унищожи тумор в мозъка с разсейки в гръбначния стълб!

Прецедент в лечението на рак: Ето я рецептата, която унищожи тумор в мозъка с разсейки в гръбначния стълб!


Лечение на рак: Историята на Джоузи Нунес от Тексас поставя нови измерения в битката с болестта! Осемгодишното дете успява да се пребори напълно със смъртоносен тумор в мозъка, което удивява цялата съвременна медицина!

Още преди почти век бе доказано, че ракът се причинява от киселинната среда в организма. Въпреки това, болните продължават да се увеличават. Някои обвиняват лекарите, считайки че медицината няма интерес да убие напълно рака, защото така фармацевтичните компании може да фалират. Други хвърлят вината върху самите болни, които са довели болестта в организма си чрез лош начин на хранене и като цяло живот. Истината може би е някъде по средата, но историята на Джоузи Нунес доказва, че спасение има.
Джоузи Нунес сътвори прецедент в лечението на рак
Джоузи Нунес сътвори прецедент в лечението на рак
Момиченцето е само на 8 години, когато всички твърдят, че шанс за живот няма. То е с тумор в мозъка, който вече се разпространява и по грабначния стълб. Тогава обаче случаят се поема от д-р Маджалка. За разлика от предходните си колеги, той не залага на химиотерапия, а решава нещо друго. Лекарят променя изцяло начина на хранене на детето, налагайки му алкална диета. Само след месец то вече е значително наддало в килограмите, но по естествен път. Това засилва имунната му система и спокойно може да се премине към следващата стъпка от въпросното лечение на рак.
Тази стъпка се оказва и решителната. На Джоузи Нунес е приложена рецепта, която тотално унищожава болестта. Чрез сокоизстисквачка се прави невероятна напитка, която помага на момичето. В нея присъстват 1 ябълка „Грени Смит“, половин парче ананас, половин прясно цвекло, 1/4 джинджифил, половин парче ряпа Daikon, 1 шепа кориандър, половин краставица, 1 морков, 1 чаша броколи, 5 аспержи. Получава се чуден сок, който се консумира два пъти в деня. Направеното количество стига само за един ден, което значи, че на следващия се прави нов сок.
Освен с тази рецепта, Джоузи е била подсилена с много вода, но абсолютно чиста. Тя е пиела по 10 големи чаши дневно. Също така детето е стояло непрекъснато на чист въздух и се е движело много.
Алкалната диета, която подготвя организма й за лечението, се състои в сурови плодове и зеленчуци от всякакъв вид. През цялото лечение Джоузи Нунес се е хранела само с алкални храни, изключвайки изцяло солта.
За по-малко от година туморът изчезва и детето е спасено. Все още се счита за чудо случилото се, тъй като доста от лекарите отказват да приемат, че единствено промяната в начина на хранене е причината за спасението.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...