Translate

2015/07/31

Ефективно лечение на разширените вени с руска рецепта

Ефективно лечение на разширените вени с руска рецепта


Разширените вени мъчат милиони хора по света, като броят на жените, страдащи от този проблем, е много по-голям в сравнение с мъжете. Има десетки различни мазила, които се продават по аптеките, но не всички са достъчно ефективни. Можете сами да се излекувате у дома с помощта на уникална рецепта, приготвена от руски лечители. При разширени вени се доверете на лечебните качества на зелените домати.

Руска рецепта за лечение:
Руска рецепта за лечениеНужни са ви няколко зелени домата, като за предпочитане е да са градински. Естествено, можете да си купите такива и от магазина, но никой не може да ви гарантира, че не са пръскани с химикали.

Измийте хубаво доматите, а след това ги нарежете на филии – не трябва да са нито много тънки, нито много дебели. Фиксирайте ги с бинт върху проблемните участъци.

Трябва да махнете доматите, след като усетите изтръпване на кожата. Няма точно време, тъй като всеки организъм е различен и реагира по различен начин.
Важно!
Ако скоро след като сте сложили доматите, усетите парене на кожата, прекратете лечението и се измийте със студена вода. Вероятно този тип лечение не е подходящ за вас.

За да има ефект от това лечение, трябва да повторите процедурата по пет пъти на ден. При повечето хора венозните възли започват да избледяняват след около 2 седмици. Наред с това болката също изчезва.

Билкова рецепта с невен
Голям ефект при разширени вени има и от билковата рецепта с невен. Накълцайте на дребно две шепи листа, стъбла и цветове. В голям съд разтопете половин килограм свинска мас и добавете билката. Оставете да заври няколко минути, после махнете от огъня. След 24 часа отново загрейте сместа, за да стане течна и да отстраните невена. Приготвената мазнина сложете в малки бурканчета и се мажете с нея по няколко пъти на ден. Гарантирано това ще ви помогне при разширени вени!

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...