Translate

2015/07/28

Живот без очила с помощта на магданоз и кора от вишна

Живот без очила с помощта на магданоз и кора от вишна


Отварата от магданоз и кора на вишна ще ви помогне да подобрите зрението си стига да сте търпеливи и да я приемате ежедневно.

Очите са един орган, който няма да можем да виждаме цялата красота около нас. За жалост много хора имат проблеми с тях и виждат замъглено или погледа им е премрежен. Единственото решение е слагането на очила или лещи, за да може да четете или гледате телевизия без да изпитвате затруднения.
Късогледството и далекогледството са двата основни проблема, които се срещат най-често при хората. Късогледството е заболяване което се повлиява най-вече от външните фактори. Причините са лоша светлина по време на четене, взирането пред компютъра и голямата доза на стреса. Симптомите, които се проявят са напрежение в очите, главоболието, размазано виждане и други. Далекогледството се смята за заболяване на по-възрастните, но днес то разширява много своя диапазон. Симптомите, които се проявяват при него са сълзене на очите, главоболие, мътен образ, виене на свят и бърза умора.
Лечебната рецепта, която ви предлагаме да подобрите зрението си се прави от магданоз и кора на вишна. За да я приготвите не са ви нужни специални познания и много усилия.
Ето и лековитата отвара от магданоз и кори на вишна за подобряване на зрението – настъргва се или се нарязва на дребно кора от вишна. Добре се почистват 2 корена на магданоз и също се наситняват. От кората на вишната се взима супена лъжица и се смесва с корените от магданоза. Двете билки се заливат с вода – 800 милилитра и се варят на слаб огън за 10 минути. Готовата отвара се прецежда през ситна цедка. От нея се пие 3 пъти на ден по 100 милилитра. Добре е да се пие преди консумирането на храна.
Лечението за всеки е с различна продължителност. То зависи от напредването на заболяването. Може да го прекратите, когато решите, че сте постигнали желаните резултати. Разбира се не може да очаквате, че след първите няколко приема вие ще свалите очилата. Нужно е търпение и постоянство, за да подобрите състоянието си.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...