Translate

2015/09/10

Мощните рецепти за лечение на диабет на Вера Кочовска! (свалят кръвната захар за дни)

Мощните рецепти за лечение на диабет на Вера Кочовска! (свалят кръвната захар за дни)



Голямата пророчица и лечителка Вера Кочовска е помогнала на много хора да оздравеят и да се спасят от диабета!

Голямата Вера Кочовска е известна не само у нас, но и в чужбина, като силите й на лечител са помогнали на много хора да се излекуват от страшни болести и да спасят живота си. Сред едно от опасните заболявания, лекувани от Вера Кочовска, е и диабетът.
На бял свят излязоха две от рецептите против диабет, които лечителката е препоръчвала на своите пациенти и които са помогнали на стотици болни отново да се почувстват здрави. Тези рецепти са в пъти по-ефективни и полезни от лекарствата, тъй като са изцяло природосъобразни и в тях няма никаква химия, която вреди на организма ни.
Рецептите се изпълняват лесно и бързо, а действието им се усеща още след няколко дни прием. А ето и как точно се приготвят те:
Взимате две шепи спанак, една шепа магданоз, един стрък целина, три моркова и половин зелена ябълка. Първо направете сока от двата моркова, към тях добавете соковете от спанака, целината и магданоза, а накрая прибавете и сока от последния трети морков.
Този истински еликсир е страшно богат на натрий, калий и редица други минерали, които са перфектното средство за нормализиране нивата на кръвната захар и лечението на диабет. Освен това те спомагат за борбата с хипертонията като свалят високото кръвно налягане.
Другата рецепта на лечителката Вера Кочовска е с брюкселско зеле и боб. За целта ни трябват близо дузина главички от брюкселско зеле, две чаши зелен фасул, един обелен лимон и една краставица.
Взимаме блендера и разбиваме в него първо брюкселското зеле, а после фасула и лимона. Краставицата правим по същия начин, макар че тя не е задължителна в тази рецепта. По-важни са останалите съставки.
Доказано е, че бобът и брюкселското зеле снабдяват тялото ни с енергия и важни минерали, чрез витамин В6, а също така са и невероятен източник на инсулин.
Пийте от тези две напитки или една от тях по ваш избор всеки ден, по два пъти дневно половин час преди хранене. Добре е да разделяте сока на поне 200 грама за всяка една консумация.


No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...