Translate

2015/11/23

Пийте по 4 лъжици на ден от този сироп и си направете кръвна картина – ще останете смаяни!

Пийте по 4 лъжици на ден от този сироп и си направете кръвна картина – ще останете смаяни!


Този силно лечебен сироп има абсолютно доказан ефект върху лоша кръвна картина и проблеми с дебелото черво!


Ако имате лоша кръвна картина, проблеми с дебелото черво, чест световъртеж, лоша циркулация на кръвта или слабо сърце, то задължително си направете този домашен лечебен сироп. Ефектът му върху здравето е уникален и доказан на 100%.


Този сироп е описан за първи път през далечната 1696 година в Лондон, откъдето са открити записи на рецептата му. Разпространен е малко по-късно в Испания и Франция. Лечебният ефект на съставките му няма да учуди никого, но комбинацията между тях се явява основният ключ към описаните по-горе проблеми и особено подобряването на кръвната картина.


кръвна картина

Дава невероятни резултати при подобряване на кръвната картина

Пийте от сиропа по четири лъжици на ден, в продължение на три последователни дни. След тях направете почивка от два дни и отново започнете приема. Пие се по две лъжици сутрин и две лъжици вечер – винаги преди ядене. На края на курса, когато свършите направената доза от лечебния сироп, отидете и си направете кръвна картина – резултатите ще смаят не само вас, но и личния ви лекар.


Запишете си точната рецепта за приготвянето на сиропа, както и всички нужни указания:


Необходими са ви половин килограм пресни боровинки – позволено е и да са замразени, половин килограм зърна от хвойна (или черен смърч), литър домашно червено вино, половин литър домашна ракия и три лъжици натурален мед.


Измийте добре хвойната и боровинките, а после ги поставете в един голям стъклен буркан. Залейте ги отгоре с виното и ги оставете така да престоят не по-малко от 48 часа. След като минат 48 часа прибавете към тях в буркана ракията и меда. Трябва да разбъркате много добре, за да се разтопи напълно медът.


Домашният сироп е вече готов, но все още не е годен за консумация. Оставете го да престои на хладно една седмица – 7 дни и чак тогава може да започнете приема му.


Вече знаете схемата на дневен прием, а изследванията си може да направите след като сте пили от сиропа поне две седмици.


No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...