Translate

2015/11/23

Най-доброто лечение на парадонтоза: Правете го у дома всеки ден и ще останете смаяни!

Най-доброто лечение на парадонтоза: Правете го у дома всеки ден и ще останете смаяни!


Не е вярно, че лечение на парадонтоза може да се приложи само в стоматологичен кабинет и то срещу луди пари!

Парадонтоза – това заболяване на венците кара всеки да настръхне от ужас. Защото ако не се лекува навреме, то бавно и сигурно разяжда венеца, оголва зъбите, а крайният резултат е един и същ – един по един те започват да опадат.
Повечето стоматолози твърдят, че лечение на парадонтоза може да стане само в специализираните им кабинети, а сумата за въпросното лечение (което освен всичко друго, не гарантира 100%-ва успеваемост), е огромна и дори невъзможна за много българи.
лечение на парадонтоза
Лечение на парадонтоза у дома – не само възможно, но ГАРАНТИРАНО!
След редица проучвания и четене на материали по темата обаче стана ясно, че лечението на парадонтозата е не само възможно в домашни условия, но дори гарантирано. Няма мърдане! Този метод напълно лекува болестта на венците, както ще се уверите сами. Единственото задължително условие е да спазвате тези няколко прости правила всеки ден до постигане на резултата.
А рецептата е следната и ви я представяме стъпка по стъпка.
Първо – сутрин, вместо да измивате зъбите си с паста за зъби и четка за зъби, вземете глътка олио или зехтин (и двете вършат отлична работа, зависи кое е по джоба ви). После започнете да жабурите с олиото или зехтина, но много енергично – докато мазнината не стане пенлива и бяла. после изплюйте.
Трябва да предупредим, че това не е едно от най-приятните усещания, които сте имали, но ще ви бъде гадно само първия път, защото после се свиква. А и каквото и да е усещането, не може да се сравни с напредъка на парадонтозата и загубата на зъби, нали?!
Второ – След като изплюете олиото или зехтина, вземете малка лъжичка с морска сол и внимателно започнете да масажирате с нея венците си. За целта намокрете пръста си и го топнете в солта, след което масажирайте венците. Накрая вече, когато сте приключили с тях, минете по езика си, за да почистите и него. Задължително е преди края на процедурата, да изплакнете обилно устата си с вода.
Това е цялата „философия“ на лечението на парадонтоза. С паста за зъби спокойно може да миете зъбите си вечер, а сутрин прилагате посочения метод.
Може и да не вярвате, но ако се решите и опитате тази рецепта, ще останете смаяни от резултата. Който горещо ви препоръчваме да покажете и споделите с вашия стоматолог. Успех!

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...