Translate

2016/04/11

НАЙ-МОЩНОТО Е ТОВА: Струва СТОТИНКИ, задушава РАКА-не остава и ПОМЕН! Всеки ГО ИМА, но НИКОЙ НЕ ЗНАЕ!

НАЙ-МОЩНОТО Е ТОВА: Струва СТОТИНКИ, задушава РАКА-не остава и ПОМЕН! Всеки ГО ИМА, но НИКОЙ НЕ ЗНАЕ!


Ние от BRADVA.BG претърсваме целият интернет за важна и полезна здравна информация за вас и се натъкнахме на безценна информация за може би най-големия убиец на рака, представена от международна здравна медия.

Сладките картофи могат да се смятат за супер храна. Те са от най-здравословните и евтини зеленчуци на планетата. (А един ден, може би, и извън планетата, тъй като НАСА ги избра за своите космически мисии) Изследването на Вашингтонският университет, цели да идентифицира кои зеленчуци доставят най-много хранителни вещества за долар. 
Най-здравословните храни, като например тъмнозелените листни зеленчуци могат да бъдат сред най-евтините, а най-хранително богатите храни за долар са сладките картофи.
Сладките картофи не са просто пълни с хранителни вещества, но имат и специални функции за борба срещу рака. През 1931-ва е открит уникален протеин в сладките картофи. Изглежда, че 80 % от протеините в тях са от вид протеазен инхибитор с потенциални анти-ракови ефекти. Тези протеини са били тествани срещу левкимия и изглежда са спряли растежа на левкимийни клетки в Петриево блюдо.
Но как протеини от сладки картофи могат да влезнат в кръвообръщението ни?
Колкото по-скоро повечето протеини ударят нашият стомах, толкова по-бързо се смилат. За да заобиколят въпроса със смилането им, изследователи опитали протеини от сладки картофи срещу ракови клетки на езика (със сигурност протеините на сладките картофи са в директна интеракция с устите ни). Езиковият рак често се третира с химиотерапия и повечето от лекарствата за него имат странични ефекти, тъй че незаменимо би било за нас да намерим други терапевтични стратегии. Протеините на сладките картофи скоростно унищожили виталността на рака само за няколко дена, което накарало изследователите да смятат, че сладките картофи може да се окажат полезни срещу рак на езика. Но дали могат да ни помогнат и срещу други форми на рак?
Забележително е, че този специален вид протеини не "преживява" храносмилането, но може да бъде абсорбиран в кръвта ненакърним (при поне две от девет жени с напреднал рак на маточната шийка, изследователите са се опитали да им дадат от тези уникални протеини).

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...