Translate

2016/06/08

Рецепта за уникално здраве

Любо Нейков: Щях да съм мъртъв, ако не беше тази смес! (Рецепта за уникално здраве)


Хубаво е човек да има резервен план, когато има здравословни проблеми. Един от най-големите на съвременното човечество е свързан с жестоката хипертония.

Любо Нейков е известен с наднорменото си тегло, което от своя страна води до множество проблеми от здравен характер. Най-големият пред актьора е този с неговата артериална хипертония. Кръвното му налягане е често над нормата, но той успява да го върне към нормалното благодарение на рецепта за здраве.
Уникалното във въпросната рецепта е, че в нея са включени само съставки, богати на магнезий. Известно е, че магнезият е много полезен за кръвното, както и като цяло за организма. Той отпуска човека и го лишава от депресия и неприятни помисли. Засилва имунитета и помага цялостно на тялото да се почувства по-добре.
Приготвяне: Смесвате 1/2 чаша печени соеви зърна, половин авокадо, 1/2 чаша сварен спанак, половин банан, 1 суп. лъж. ленено семе, 1 суп. лъж. изсушен кориандър и 20 гр. натурален шоколад. Всичко трябва да мине през блендер, за да се получи хомогенна смес.
Прием: 1 суп. лъж. всяка вечер преди лягане. Продължавате така една седмица. После правите пауза от месец и отново повтаряте процедурата.
Любо Нейков изпълнява всичко това няколко пъти годишно, с което успява да поддържа кръвното си налягане горе-долу в норми. Без въпросната рецепта при неговото тегло можеше досега да се е стигнало и до най-лошото. Затова е хубаво всички с подобни проблеми да вземат мерки срещу своята хипертония.
Трябва да се отчетат и някои фактори, които водят до високо кръвно. Освен наднорменото тегло, което не е гаранция за хипертония, безсънието и вредния хранителен режим също допринасят за този проблем. Консумацията на алкохол е една от главните причини. Много хора бъркат дозите и затова се стига до вреда в организма. 50 мл. твърд алкохол като ракия или водка действително понижава кръвното налягане, но когато се изпие 3 пъти повече и нагоре се стига до другата крайност.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...