Translate

2016/06/28

АРТИШОК Грижа за черен дроб, стомах и жлъчка!

АРТИШОК Грижа за черен дроб, стомах и жлъчка!


Описание на продукта:

Артишок се грижи за стомах, жлъчка и черен дроб!

Артишок подобрява метаболизма и регулира храносмилането, като засилва отделянето на жлъчни сокове . Активира изхвърлянето на отпадните продукти от черния дроб  и  засилва извличането на солите и излишните течности. Това се дължи на съдържащото се в артишока вещество цинарин. Артишокът е единственият от всички плодове и зеленчуци, който съдържа цинарин. Артишокът активира изчистването на организма и действа благоприятно при чернодробни и жлъчни заболявания, хепатит, атеросклероза.
ЗА КАКВО СЛУЖИ
Артишокът се препоръчва при хора с храносмилателни проблеми, при проблеми със стомаха, газове, подуване, проблеми с жлъчката и черния дроб, нарушена обмяна на мазнините, атеросклероза.
КАК ДЕЙСТВА
Екстрактът от артишок съдейства за образуването на жлъчен сок, увеличава отделянето на панкреатични ензими и непозволява застоя на жлъчка в жлъчните пътища. Освен че регулира храносмилането, помага и при диспептични проблеми, като позиви за гадене, повръщане, подуване на корема, газове в червата, проблеми с апетита, непоносимост към мазнини и др. Има детоксикиращ ефект, хепатопротективен и спомага за разграждането на натрупаните в черния дроб мазнини. Използва се и за профилактика за да не се стига до образуване на камъни в жлъчката. При подагра намалява стойностите на холестерола и пикочната киселина.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...