Translate

2016/07/31

6 изследвания за бактерии ще ни отърват от най-тежките болести

6 изследвания за бактерии ще ни отърват от най-тежките болести


Революция в медицината, така пловдивският биолог Янко Буюклиев определя създадената от него методика за диагностициране и лечение на повечето болести. Твърди, че ако тя се спазва, 90 процента от всички здравословни проблеми се решават веднъж за винаги. 
Христо НИКОЛОВ 

Буюклиев е завършил специалността биология и химия в ПУ „Паисий Хилендарски”. Макар, че от години си вади хляба с бизнес, продължава да следи новостите в изучаваната от него наука. Стигнал до прозрението, че повечето болести се дължат на вътреклетъчни паразити и на бактерии, за които никой дори и не изследва пациентите. „Достатъчно е да се направят изледвания на кръв и урина и посявки на секрет от гърло и полови органи, - убеден е той. – В повечето случаи в пробите се откриват хеликобактер пилори или паразити като токсоплазмоза и хламидии. В различно съчетание те причиняват от алергии до тежки болести като рака.” 
Според него достатъчно е всеки да си направи 6 нескъпи изследвания, за да открие тези причинители. След като започне борба срещу тях, дори и „нелечимите” болести изчезват, твърди Буюклиев. Убеден е, че ако тези негови предписания се спазват, човек може да се пребори дори и със злокачествените заболявания. Той смята, че дори и те се предават по полов път чрез хламидии. „За това и лечението на рака е безуспешно – болният отново се заразява по полов път от партньора си, защото никой не обръща внимание на хламидиите”, обяснявя пловдивчанинът. Подготвил е писмо но фондацията за борба с рака, основана от Бил и Мелинда Гейтс, в което призовава, вместо да хвърлят милиарди за търсене на лек за смъртоносната болест, просто да пропагандират редовното назначаване на тези 6 изследвания за бактерии и клетъчни паразити. Писал е и до Министерството на здравеопазването и лично до депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, но досега не е получил никакъв отговор от нито една българска институция. 
Буюклиев твърди, че болни, които са следвали съветите му и са си направили тези изследвания, вече са решили проблемите си. Дава за пример мъж с рак на тестисите, който след откриване на причинителите и тяхното отстраняване, вече е напълно здрав. 
„Аз също имах подобен проблем, но благодарение на Янко сега съм много по-добре, - сподели пред репортера ни пловдивчанката Вили. 
Микробиоложката Вили Страхилова прави изследвания на много болни, изпратени от Буюклиев. Убедена е, че твърденията му отговарят на истината. „Те се подкрепят и от най-новите научни изследвания.”, съгласява се Страхилова. 
Буюклиев съзнава ,че му предстои тежка битка с лекарите, които не са свикнали да назначават подобни изследвания.


No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...