Translate

2016/07/14

Безценно: Спрете инфаркта само за 60 секунди с тази обикновена съставка! (струва стотинки, но спасява живот)

Безценно: Спрете инфаркта само за 60 секунди с тази обикновена съставка! (струва стотинки, но спасява живот)


Тази една единствена обикновена съставка спира инфаркт само за минута и спасява човека!

Инфаркт, инсулт, диабет, рак – това са четирите бича на човечеството, които, заедно с редица други заболявания, водят до все по-висок процент смъртност и то сред все по-млади хора.
Профилактичните прегледи и грижите за здравето са задължителни за всеки от нас, но съществуват и така наречените малки чудеса, които могат да спасят живота ни и този на близките ни, в рамките на секунди. Трябва да бъдем наясно с тях, защото не винаги може да се разчита на навременната помощ на медиците.
Запомнете, че при наличие на инфаркт, може да спрете процеса и да спасите живот само с една единствена съставка. Съставка, която присъства в почти всеки дом и струва стотинки. Това е лютият червен пипер.
Прочутият кардиолог д-р Джон Кристофър от САЩ пръв открива чудното действие на лютия червен пипер и в редица свои интервюта отбелязва, че оттам нататък не е изгубил нито един свой пациент. Ако отиде на повикване при пациента и той още диша, лекарят му дава лют червен пипер.
Схемата е много проста. В мига, в който някой получи пристъпи на сърдечен удар, моментално трябва да му се даде топла вода с една чаена лъжичка лют червен пипер в нея. Разбъркваме добре и даваме на човека да я изпие, дори и с наша помощ.
Водата трябва да е малко като количество – толкова, че да се разтвори пипера в нея. Пие се веднага и точно след минута човекът ще бъде в състояние да се изправи. Хората, които имат сърдечни заболявания, никога не бива да излизат навън, без да имат пакетче с лют червен пипер у себе си, предупреждава д-р Джон Кристофър.
Този пипер прави чудеса не само срещу инфаркт, но и за кръвоносната система, както и служи отлично в борбата за правилно храносмилане, намаляване нивата на лош холестерол, защитава организма срещу патогени, бори моментално настинка и грип, а не на последно място има великолепни свойства за отслабване.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...