Translate

2016/07/14

НЯКОИ ПРАВИЛА, КОИТО ЗАБРАВЯМЕ КАТО СЛЕЗЕМ НА ЗЕМЯТА

НЯКОИ ПРАВИЛА, КОИТО ЗАБРАВЯМЕ КАТО СЛЕЗЕМ НА ЗЕМЯТА

1. Получаваме тяло- дава се по едно за всеки живот. Можете да го обичате или мразите, но ще бъде ваше, докато сте тук. Тялото се управлява от ума.
2. Получавате ум. Умът ще се опита да ви командва, но той би трябвало да е ваш служител. Така, че овладейте ума, чрез контролиране на вашите мисли, защото същите тези мисли създават проблеми.
3. Вие ще извлечете поуки. Вашата мисия, независимо дали я приемате или не,  е да си изкарвате поуки от уроците. Независимо дали ги обичате или не, независимо дали си мислите че са глупави или безсмислени но … вие сте ги избрали предварително.
4. Духът ви дава емоции и болести. Духът ви поставя капани, скрити по целия път. Ще ги познаете като емоции / енергия в движение / и болест / заболяване на тялото и ума /.
5. Няма грешки, само уроци и опит. Няма лош ученик, всичко е опит. Ще научите най-много от гафовете и успехите си. В крайна сметка всички пречки ще бъдат преодолени.
6. Грешката се повтаря докато се научи. Ще повтаряте уроците си отново и отново в различни форми, докато не ги научите. Тренировките са трудни но ,справедливи.
7. С преодоляването на един урок идва друг. Преминавате към по-строги и по-строги уроци, приемете  го. Това е правилото.
8. Вие сте перфектни. Нашите уроци могат да бъдат всякакви, но точно сега правим това което трябва да правим, дори ако това е да бъдеш чистачка.
9. Другите са огледало за вас. Ако вие обичате или мразите хората за нещо, то това е което обичате или мразите в себе си. Просто се опитайте да се обичате повече и ще избегнете много капани.
10. Какво да направите в живота, зависи от вас. Вие имате пълния капацитет да направите каквото поискате. Не гледайте другите, всеки получава едно и също. Какво ще направите, си е ваша грижа.
11. Всички отговори са във вас. Търсете отговорите вътре в себе си. Слушайте вътрешния си глас и интуиция.
12. Вие сте се съгласили преди да слезете, да забравите всичко това. Няма смисъл да се ядосвате и да се оплаквате сега- вие сте се съгласили.
Радвам се, че ви припомних.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...