Translate

2016/07/14

Лечителят Инджиян хвърли бомбата: Диабетът не е болест, ето как може да се победи!

Лечителят Инджиян хвърли бомбата: Диабетът не е болест, ето как може да се победи!


„Диабетът не е болест, трябва да се сменят начинът на живот и режимът на хранене. Може да се спрат и хапчетата, и инсулинът.“ – казва лечителят Саркис Инджиян.

Той препоръчва да се сведат до минимум белтъчините и въглехидратите в храната за известно време, за да си почине панкреасът при диабет тип 2. Така постепенно ще може да се намаляват дозите инсулин и хапчетата, пише изданието „Живот без рак“.

Зеленчуци могат да се ядат спокойно, но без картофи. Зеле, зелен фасул, тиквички, червено цвекло, лук, чесън, моркови е добре да има на масата редовно, научи.
Важно за диабетиците е да спрат да ядат хляб. Той няма нищо общо с онзи отпреди 40-50 години. В момента се предлагат тестени изделия, които не само вдигат захарта, но докарват и други болести заради брашното от ГМО пшеница, изкуствени набухватели, ароматизатори, консерванти, маргарин и други вредни съставки.
Според Саркис, няма смисъл човек сам да си меси хляб, зашото брашното по магазините не е качествено. Ако на диабетик му се ядат картофи, да са варени с кората и да са малко. 
Най-ефикасният лек за коварния диабет е прием на големи количества пресен доматен сок и чай от шипка. 
„Аз работя с енергийната информация. Когато човек седне срещу мен, изписвам около 10 билки, които са подходящи за неговото лечение. Всеки лекувам по различен 
начин. Случва се на хора с еднаква болест да прилагам различни методи. Няма универсално лечение за всички.“ – споделя Саркис.
Относно диабета, който се разраства все повече сред обществото, Инджиян има билки, които редовно използва. Една от тях е индрише, чиито листенца имат чудодеен ефект. Ако се изяждат по две всяка сутрин, преди да се закусва, и това продължи 10 дни, ще има голямо и бързо подобрение, твърди лечителят.
Саркис Инджиян е специализирал в Украйна и е сред 18-те билколечители в България, на които им е позволено по закон да практикуват.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...