Translate

2016/07/17

За съзидателното мислене или КАК да си поръчваме събития

За съзидателното мислене или КАК да си поръчваме събития

Какво искате да ви се случи в следващите 15 минути? Достатъчно прост въпрос, за който малко хора се замислят. Ние все повече мечтаем за глобални цели и големи...

Какво искате да ви се случи в следващите 15 минути? Достатъчно прост въпрос, за който малко хора се замислят. Ние все повече мечтаем за глобални цели и големи постижения и не забелязваме, че малките желания и мечти се реализират по-малко.Повечето от вниманието си ние сме склонни да насочваме към големите цели, като не отдаваме дължимото внимание на по-малките. Ето как хора попадат в капан, където големи мечти и планове не се сбъдват по една проста причина: няма опит и увереност в това, че желанията и мечтите могат да се сбъдват въобще.
Нека да внесем яснота в процеса на реализация на желанията.

За целта е нужно да се създаде собствена система за поръчки на събития и желани резултати. Методология „Осъзнато поръчване на събития“.

 Всичко започва с осъзнаване и озвучаване, може и мислено, на желанието. Можете да си поръчвате събития и резултати, трябва само да се научите правилно да изразявате желанието си. Искате ли да се научите как се прави това стъпка по стъпка?

Стъпка 1. Оформяне желанието си.

Какво искате да ви се случи в следващите 15 минути? Задайте си този въпрос: „Искам да ____________.“ Желанието може да бъде абсолютно различно както по отношение на обем, така и по реалност в момента.

Например:
„Искам сега да ми донесат чаша кафе“ „
  Искам да вечерям в ресторанта безплатно“ „
  Искам да имам нов Jaguar XK-R»
„Искам да ми повишат заплатата“

Стъпка 2. Почувствайте резултата.

Когато създавате своето желание, създайте в гърдите си усещане за това, че желанието вече се е превърнало в реалност. Почувствайте с тялото си своето желание като свършен факт. Почувствайте топлина и плътност в областта на гръдния кош и горната част на корема. Опитайте – това не е трудно. Колкото повече се упражнявате, толкова по-лесно ще се получава.
Стъпка 3. Премахваме зависимостта от резултата.

Желанието е оформено и озвучено. От този момент му разрешете да се реализира самостоятелно. Опитайте се да премахнете от съзнанието си всички възможни очаквания и своята емоционална зависимост от изпълнението на това желание.

Целият алгоритъм изглежда така:

 Озвучаваме желанието, чувстваме на ниво телесни усещания как желанието вече се е случило и превключваме вниманието си към някакво друго занимание (отстраняваме мислите си за него).

Още детайли.

За да може този механизъм да заработи е необходимо да се задейства около 70- 100 пъти на ден.

Желаният ще са най- различни!

Приблизително 70% от всички желания са свързани с начина на живот и ежедневните нужди. Този тип желания ще ни помогнат да доведем тази техника до автоматизъм и да си изработим устойчива увереност (на ниво безсъзнателност) в ефективността на метода. Около 20% от всички желания са сложни и трудно изпълними.

Например:

Искам да получа нова кола, искам подарък от $ 100 000, искам да стана шеф и т.н. Този вид желания, благодарение на предишните, ще започнат да се изпълняват и ще ни носят резултатите, които искаме ..

Останалите 10% желания, ние насочване върху желания, които за нас засега са нереални. Тези желания могат да бъдат големи, много големи, огромни. Те са ни необходими за да разширим нашата разрешителна база.

Опитайте да практикувате метода за поръчване на събития. Осезаеми резултати ще видите след 3 до 5 дена активно практикуване.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...