Translate

2016/07/14

Естествен лек от смокини и зехтин убива вредните стомашни бактерии рекордно бързо

Естествен лек от смокини и зехтин убива вредните стомашни бактерии рекордно бързо


Много хора имат вредни бактерии в стомаха си. Тези бактерии могат да причинят различни заболявания, като лечението за премахването им отнема много време и е трудно. Ето защо ви представяме този отличен натурален лек, който ще ви помогне да се избавите от тях: смокини в зехтин е най-добрият лек при вредни бактерии в стомаха.

Лек от смокини и зехтин срещу вредните стомашни бактерии

Метод на приготвяне:
Сложете сушени смокини в стъклен буркан, нарязани на четвъртинки, и след това ги залейте с домашно приготвен необработен зехтин (студено пресован). Оставете лека да престои 40 дни.
Употреба:
Всяка сутрин изяждайте по едно парче от смокините и по една чаена лъжичка от зехтина. Помнете да консумирате лека на празен стомах.
Ако не можете да чакате 40 дни, пригответе два буркана. Започнете да консумирате лека от единия буркан след 7 дни, оставете другия буркан да престои 40 дни.
За да подейства този лек бързо и за да е ефикасен, трябва да направите промени и в хранителния си режим. Опитайте се да избягвате пържени и пикантни, особено люти храни, както и бързи храни. Не яжте кисели храни и също така избягвайте тлъсти меса и месни продукти. Приготвяйте храната си със студено пресован зехтин.
Вредните бактерии в стомаха често причиняват много заболявания, чието лечение може да се окаже трудно. Добрата новина е че горе дадения лек е решение за всички тях.

Ползи от зехтина

Когато зехтинът влезе в стомаха той снижава риска от връщане на храната и стомашния сок нагоре от стомаха към хранопровода.
Зехтинът прави стомашното съдържание в стомаха да се освобождава по-бавно и постепенно навлиза в дванадесетопръстника, което предоставя усещането за „ситост”. Освен това, той стимулира храносмилането и усвояването на хранителните вещества в тънките черва.
В зехтина има ситостерол, а тази съставка частично предотвратява усвояването на холестерола в тънките черва. Също така, се стимулира усвояването на различни хранителни вещества като калций, желязо, магнезий и т.н.
Зехтинът е мазнина която лесно се храносмила и усвоява. Тя има лек лаксативен ефект, който стимулира премахването на запек и лош дъх.
Зехтинът и смокините съдържат много важни за здравето хранителни вещества.Опитът показва, че сушените смокини в комбинация със зехтина помагат и за други заболявания като безплодие, хемороиди, всички заболявания на червата, запек, бронхит, астма и други сериозни заболявания.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...