Translate

2016/10/05

Народни лекове помагат много при задна хрема

Народни лекове помагат много при задна хрема


Лечение на задна хрема с продукти от кухнята
За задна хрема може да се говори в случаите, при които се отделя и натрупва слуз в задната част на носната кухина. Тя поражда дразнене, а често пъти и кашлица, която е характерна основно за деца. Не е изключено да се развие свръхпроизводство на слуз.
По този начин се създава сериозен дискомфорт в задната част на гърлото. Тази слуз понякога е бистра, а друг път се наблюдава в другата крайност – гъста, жълтеникава и лепкава. Има случаи, при които слузта изглежда доста различно от обичайната – със зелен цвят.
Допълнителни симптоми, по които се разпознава задна хрема
Появяват се дразнене, дрезгавост, кашлица, болка в гърлото, затруднено преглъщане и др. Водещото при този вид заболяване е, че при него липсва секреция от носа. Поради тази причина установяването на проблема може значително да се забави. Бъдете подготвени!
Домашно лечение на задна хрема при възрастни хора
Лечението при деца и възрастни хора е различно. Не опитвайте лековете, които предлагаме, върху деца. Те са подходящи единствено за употреба от зрели хора.

Лек при задна хрема
Лек при задна хрема
Листа от коприва: обикновеното растение е лечител с дългогодишен опит. В миналото много хора са го изпробвали като лек при екзема, анемия, артрит и подагра.
Днес копривата служи и за разкрасителни цели. Тя лекува косопад, заздравява косата и бори кожни проблеми. Заедно с това се препоръчва и при задна хрема.
Билката би могла да се закупи под формата на капсули, таблетки, сок, чай, тинктура от корен и екстракт. Ако трябва да направим съпоставка между листата и корена, листата са по-силно въздействащи при алергичен ринит и хрема.
Лют червен пипер: той е един от често предпочитаните лекове при поява на задна хрема при възрастни хора. Причината е, че е достъпен, открива се лесно, не е скъп и върши страхотна работа във връзка с провеждане на домашно лечение.
Ако ви се струва удачно да опитате – направете го. Благодарение на червеният пипер ще разредите слузта и ще успокоите вече раздразненото си гърло. Направете смес от ½ ч.л. лют червен пипер и мед. Взимайте от лечебната смес по 3 пъти на ден и така няколко поредни дни до усещане на подобрение.
Масло от мента: то може да ви помогне. Намерете го в аптека и започнете да се лекувате с него. Накапете броени капки масло върху чиста кърпа, която сте напоили с топла вода. Поставете я в близост до носа си и започнете да вдишвате парите. Само при редовна направа на тази процедура може да постигнете стабилен ефект. Прочетете още: Най-доброто алтернативно лечение на задна хрема Естествен имуностимулант – ТОП 3 на природните имуностимуланти! 3 от рецептите на Ванга за отслабване Магическа рецепта с черен чай за блясък в косата

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...