Translate

2016/11/30

Ванга: Всички българи да се приберат до 2025 година



Ванга: Всички българи да се приберат до 2025 година

След войната ще настъпи 1000-годишен мир!




Светът сякаш започна да се разпада, и то съвсем видимо, пред очите ни. Политиците не могат да се справят с грозната непредвидимост на събитията около нас. Божествено ли е предопределен краят на човешките илюзии? Сбъдват ли се предсказанията за Края на човечеството?
Много от пророчествата за световен катаклизъм, на които довчера гледахме с насмешка, днес започват да ни плашат, защото стават реалност, пише Блиц.
Тайното пророчество от Фатима
През един майски ден на революционната за Русия и света 1917-а, три овчарчета на възраст между 7 и 10-години от град Фатима в Португалия стават свидетели на силно сияние насред полето, където били извели овцете на паша. Уплашени, децата паднали на колене и закрили очи от страх, но чули един мил глас да им казва, че Светлината, която виждат, е Божията майка Св. Богородица. По-нататък, в продължение на половин година, Св. Дева Мария им предала три пророчества за бъдещето на света.
Казала им също така, че скоро ще прибере две от децата „при себе си”. Това се сбъднало – 2 години след първото знамение умира момченцето – Франсиску, година по-късно – и сестричката му Жасинта. Остава живо само едно от децата – Лусия Сантуш, която доживява до дълбока старост – умира на 98 години. Именно Лусия предава на църквата какво им е доверила Божията майка. Първоначално отказва да разкаже какво съдържа третото пророчество, като казва, че не била сигурна дали Бог ще й разреши. По-късно обаче не само го доверява на Ватикана, но държи папската институция да го разпространи сред хората в 1960 г. Защо точно тогава, остава тайна и до днес. Но като се замислим, 60-те години са последното хубаво време в по-новата история на човечеството. Въпреки т.нар. Студена война отношенията между народите са относително хармонични. Ватикана не спазва условието на Лусия и за пророчествата от Фатима се заговори открито едва през 2000 година. И до днес третото пророчество от Фатима е забулено в дълбока тайна.
Първото видение е образ на Ада като огнено море под земята. Второто видение описва кръвопролитие, което може да се възприеме като картина на Втората световна война, а третото видение става обект на множество спекулации.
На 26 юни 2000 г. двама от най-високопоставените духовници – папа Йоан-Павел ІІ и кардинал Йозеф Рацингер (папа Бенедикт XVI), решават да направят обществено достояние третото видение на Лусия. Това, което те “обнародват” обаче, предизвиква още повече полемики, защото хората го възприемат като описание на покушението срещу папата. След атентата с кулите близнаци в Щатите в. “Билд” пък писа, че Девата от Фатима предрекла тях в третото си пророчество.
Мистериите около тайната на третото пророчество не свършват дотук. Появиха се разни художествени версии под формата на комерсиални книги като поредиците на Дан Браун и “Истината за тайната на Фатима” от Хелмут Хофман. През годините все повече хора гледат с насмешка на мистификациите, но последните събития в света ни карат отново да се питаме някой знае ли истинското съдържание на Третото видение от Фатима? – Какво е то? Надделява мнението, че то предсказва война и катаклизми в природата, направо казано – Края на света. На фона на случващото се тази картина изглежда все по-реална. И може би папството на Ватикана с право е укривало тази тайна, за да не всява масова психоза сред човеците?… Още повече че според богослови укриваното видение от Фатима говорело за криза на вярата в Западния свят и крах на църковната йерархия под натиска на „чуждо отстъпничество и ерес”. Църковниците за нищо на света не искали дори и да се спомене за нещо такова.
България е посочена в тайнственото трето пророчество от Фатима
В Третото видение от Фатима се казвало, че един малък славянски народ (България?) ще предаде древно знание на своя по-голям братски славянски народ (Русия?) и това щяло да промени света. В момента отношенията ни с Русия са повече от сложни, но каквото и да говорят политиците ни, нашите два народа са кръвно и исторически свързани. За историческото предопределение отново да бъдем заедно рамо до рамо – българи и руснаци, говорят и посланията на най-големите ни пророци – Дънов, Севрюкова и Ванга. За изключителната роля на един славянски народ намеква и Нострадамус още в 16-и век.
Петър Дънов: Във войната ще измрат между 50 и 550 милиона души!
Aрабинът 666 от Сирия ще загине и войната ще свърши!
Учителят Беинса Дуно предрича с изключителна точност ставащото днес в книгата си „Живия хляб“, написана от него през 1933 г.
„…Остава още една война да има в далечно бъдеще. Ако народите не поумнеят и се отвори нова велика война, ще остане само една трета от човечеството. Ако се отвoри една война, ще измрат около 50 милиона души. Ако и тогава не поумнеят, ще се отвори нова война, още по-ожесточена, в която ще умрат 550 милиона души… Поради безумието на хората, в резултат на лошите им мисли и чувства, ще стане тази Трета расова война, която ще продължи повече от 20 години. Ще се води главно по въздух и вода, както и с бомби. Ще пострадат Ню Йорк и Вашингтон от самолети, а по-късно Ню Йорк от ракети с атомен заряд, а Вашингтон от съчмени бомби. Ще им помогнат французите, които ще ударят с ракети стартовите площадки на арабите. Когато последните тръгнат да завладяват Швейцария, ще бъдат залети от повдигащите се води и Aрабинът 666, който сега живее в Сирия, ще загине с армията си и войната ще свърши. След нея ще настане епоха на мирно развитие на останалите живи хора.”
Слава Севрюкова: До 2025 г. всеки българин зад граница да се прибира в България!
“ Когато светът тръгне на зле, ние ще сме малко настрани от това, което го чака!”, казва пред своя ученик – доц. Лозенски пророчицата. Друг неин изследовател и биограф – Христо Нанев, предава още от казаното от нея: „Започват световни катаклизми. 20 правителства в България ще се сменят, преди да дойде доброто за българския народ. Дете, родено някъде около 1981 г., ще поведе България на добро”. Според Севрюкова детето е от женски пол. За жена, която ще изведе България по пътя на Доброто, говори и Ванга, както и руската предсказателка Тамара Глоба.
Севрюкова казва следното: „Преди да дойде жената, държавата ще се срине. Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив – ще я крадат. Ще минават тия, ония… И ще дойде тази жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017-2018 година.
България ще се изправи на крака едва тогаз. Но предупреждавайте младите хора, които са зад граница, някъде от 2022 докъм 2025 година всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, защото започват едни световни катаклизми и там, където е земя – няма да бъде повече земя.
Хората ще оцелеят по високото. А те да се връщат в България, защото тя е защитена свише територия от тези катаклизми. От народа ни ще се роят бъдещи духовни водачи. Това не е случайно – писмеността на славянското племе преди повече от хилядолетие се яви чрез нас. Предстои ние да разширим неговата култура. Рано или късно предстои обединение на славянството. То ще предостави велики завоевания. България ще е резерват на Духовност. Нашият народ ще реализира докрай благородна месиянска роля към славяните. Помнете, ще удивим Човечеството. Ще дадем на човешкия род големи умове. В областта на науката, та дори и в омразната напоследък политика. Хората ще заживеят обединено. Границите ще отпаднат, но отделните народи ще запазят самобитност.
Големи умове, помнете, предстои да излязат от нашето племе. Страната ни ще стане повече от Швейцария. Ще се превърне в малък примамлив световен оазис. Българското племе никога, ама никога не ще бъде заличено от лицето на земята. Други народи, както ми се разкрива, ще изчезнат, ние – не. Помнете – никога! Събудената мощ на духа на българина е голяма. Родината ни ще се превърне в райска градина. Тези, които сега я напускат, един ден горчиво ще съжаляват.“ Казаното от Севрюкова влиза в удивителна релация с предсказанията на Нострадамус. Според четиристишията, отнасящи се за войната, той прогнозира, че славяните ще съберат армия. Той също така свързва войната с обединение между „орела“ /Съединените щати ?/ и „петела“ /Франция?/. В едно от четиристишията си прави намек за съюз между Англия, Полша и Чехословакия. Нострадамус прогнозира, че съюзниците ще спечелят и че мирът ще надделее за дълго време след това.
Ванга: След войната ще настъпи 1000-годишен мир!
Твърди се, че Ванга е пророкувала събитията, на които сме свидетели днес, като дори е назовала годината на войната – 2016-а. Пророчицата „видяла” войната в Сирия. Предсказала глобален и гибелен конфликт между народите, който щял да приключи с падането на Сирия.
Според описанието, което направила петричката пророчица, очевидно става дума за ядрена война, защото щели да загинат много хора. „Земята ке се обезлюди”, казвала Ванга. За сметка на това оцелелите щели да започнат да живеят в мирно разбирателство помежду си и да обединят дори религиите си. Хепиендът – хиляда години мир!



Плодът-чудо със силата на антибиотик: 10 невероятни свойства на дървото на Афродита, за които не сте и чували:

Плодът-чудо със силата на антибиотик: 10 невероятни свойства на дървото на Афродита, за които не сте и чували:


нар

Райската ябълка , с която Ева прелъстила Адам; плод на дървото, засадено в Кипър от богинята Афродита ; неговият сок се нарича " любовен еликсир " и се продава като силен афродизиак - всичко това е красивият червен нар!
Плодът на нара зрее в края на есента, а невероятно количество митове и легенди възхваляват неговите свойства. Специално за вас събрахме факти за ползите от нара за човешкото тяло.
  • Активира хормоните
    Маслата, които се съдържат в зърната на нара перфектно възстановяват хормоналния баланс в организма. Следователно се препоръчва да ядем семена от нар, особено в случай на болезнена менструация, главоболие, или появата на менопаузата.
  • Естествен инсулин
    Плодовете на нара са една от малкото сладости, които не само са допустими, но и полезни за диабетици. Приемането на само половин чаена лъжичка сок от нар 4 пъти на ден преди хранене може значително да намали нивото на кръвната захар.
  • Повишава хемоглобина
    Нарът отдавна е известен като най-доброто средство за борба с анемия. Хората, страдащи от анемия, е достатъчно да приемат разреден сок от нар - по 0,5 чаша 3 пъти на ден, 30 минути преди хранене в продължение на два месеца.
  • Дезинфекцира устата и гърлото
    Ако имате тонзилит, фарингит и стоматит, то е полезна гаргара на устата с отвара от кората на нар и сок от нар. Танините облекчават болката, а органичните киселини унищожават инфекцията.
  • Понижава кръвното налягане
    Нарът е истински божи дар за пациенти с хипертония, тъй като много леко понижава кръвното налягане, без да причинява нежелани ефекти върху тялото. Мембраната на нара се изсушава и се добавя към чая - може да помогне за успокояване на нервната система, за да се отървете от тревожността и за спокоен сън през нощта.
  • Отлично козметично средство
    Маска от леко препечената и стрита кора от нар, смесена с масло или зехтин, е отлично средство за тези, които имат  мазна кожа на лицето , акне и гнойни обриви. А прахът от сухи кори може ефективно да лекува изгаряния, пукнатини и драскотини. 
  • нар
  • Облекчава възпаления 
    Овара от нар е много полезне при различни възпалителни заболявания (бъбреци, черен дроб, уши, очи, стави, гинекологични органи).
    За да янаправите, трябва да залеете 2 чаени лъжички ситно нарязана кора от нар с 1 чаша топла вода, след това да ги сварите на водна баня 30 минути, да отцедите, преса и разредите с преварена вода. Приемайте по 50 грама от отварата 2-3 пъти на ден 30 минути преди хранене.
  • Премахва радиацията
    Сокът от нар е незаменим елемент в диетата на всички, които работят с радиоактивни изотопи, или живеят в район с висока радиация.
  • Мощно противоглистно средство
    Кората на един зрял нар съдържа алкалоиди, които имат силно изразено действие срещу глисти.
    За да  се отървете от глисти , накиснете 40-50 грамастрита на прах кора от нар в 400 г студена вода в продължение на 6 часа, а след това варете на слаб огън, докато половината от течността се изпари. Охладения бульон прецедете и изпийте за един час на малки порции. Един час по-късно изпийте слабително, а след 4-5 часа направете клизма.
  • Лек за диария
    Обелките и плодовете на нара имат стягащи свойства, така че се използват срещу диария, колит и ентероколит. Възрастните се съветват да вземат щипка сушена, настъргано кора от нар 3 пъти дневно след хранене, а на децата за тази цел е достатъчно да се даде плодов сок, разреден наполовина с вода.
    В случай на инфекциозна диария, полифенолите, съдържащи се в кората на нара, ефективно намаляват развитието на дизентерия и други патогени.
нар





2016/11/22

Този биологичен часовник не греши! Вижте кой орган ви е в опасност и разпознайте проблема, за който алармира тялото ви

Този биологичен часовник не греши! Вижте кой орган ви е в опасност и разпознайте проблема, за който алармира тялото ви


fb_049b0f8901475f777c63f30b7bc30d3c

Той предвижда заболяваниято. Ето кой орган ви е в опасност!
Китайският биологичен часовник е древна мъдрост, която показва интервалите, в които енергията циркулира през тялото ни. На всеки два часа в деня тя е най-силна в определена част на тялото, така че по този метод бихме могли да разпознаем проблемите. Тогава функциите на тази част на тялото са най-добри и ако има някакъв проблем, симптомите в този период ще бъдат най-големи пише .

Първото нещо, което ще попита пациента лекарят по китайската медицина, е в коя част на деня се появяват симптоми на заболяване или разстройство в тялото. Следователно лекарят ще знае в коя част от тялото е проблемът, т.е. енергията циркулира по-трудно или след като има твърде много енергия, което също не е добре.
Добре е да се следва биологичният часовник и се записва в кое време на деня се появяват проблеми, например умора, болки и други. Също така е добре да се наблюдава и времето, когато най-много има енергия и когато се събуждате през нощта, тъй като и това показва проблеми с определена част от тялото.
Китайският биологичен часовник показва интервали, по които енергията циркулира през части на нашето тяло, а на всеки два часа през деня е по-силна в определена част. Отговорна за вътрешния ни биоритъм е енергията чи, която според китайците е от основно значение за правилното функциониране на процесите в тялото. Чи минава по определени меридиани в организма. На всеки два часа тече особено интензивно през системата на даден орган.
Когато жизненоважната енергия минава безпрепятствено, човек е здрав. Ако по някой меридиан се получи запушване, би могло да се стигне до появата на болка, неразположение, алергии, безсъние или депресия.
Възстановяването на енергийния баланс е първа задача на всеки лекар, практикуващ традиционна китайска медицина . Kак обаче сами да се ориентираме по симптомите?
Те може да са пряко свързани със съответния орган или пък да не са. Понякога запушеният нос може да насочи терапевта към проблем със стомаха, ако оплакването се появява сутрин между 7 и 9 часа. Тогава най-активен е енергийният меридиан на стомаха. Храносмилането върви на пълни обороти. Тръгва по-бързо и отделянето на хормони.
Дванадесет часа по-късно, между 19 и 21 часа, стомахът е в най-слабата си фаза. Храната, поета късно вечер, почти не се преработва и сутрин човек няма апетит, ако преди да си легне, е прекалил с хапването. Поради тази причина се препоръчва след 19 ч да се приема само лека храна. Иначе в храносмилателната система се стига до гниене и ферментация.
Следващите два часа (от 9 до 11 часа) са подчинени на панкреаса и далака според традиционната китайска медицина. В този момент съпротивителните сили на тялото са във върхова форма. Това време е най-подходящо за операции, ваксини и рентген, както и за ускорено лекуване на рани.
Към 10 часа телесната температура стига своя максимум. Между 10 и 11 часа краткосрочната памет и способността за учене са най-добре, затова периодът е добър за изпити . Между 11 и 13 часа трябва да се избягват силни физически натоварвания, стрес и операции, тъй като тогава сърцето е най-уязвимо.
Към 12 часа способността ни за концентрация пада, а стомахът отделя активно киселина. През следващите два часа се препоръчва да се избягва активният спорт. Тогава активен е меридианът на тънките черва. Кръвоснабдяването обслужва предимно храносмилането и преработката на храната. Кръвното налягане и нивото на хормоните са ниски. Намаляло е и възприятието на болката, особено от 14 до 15 часа.
Активира се отделянето на жлъчна киселина. Тялото е много еластично. Меридианът на пикочния мехур е активен от 15 до 17 часа. Обедният енергиен спад е преодолян. Човек усеща прилив на енергия. Дългосрочната памет е в най-добра форма. Кръвното и кръвообращението достигат своя втори пик за деня. Засилва се отделянето на урина.
От 17 до 19 часа е времето на бъбреците и свързаната с тях система в тялото. Обмяната на веществата и виталността се активират. Бъбреците филтрират кръвта усилено. Стомахът отново отделя повече киселина след обедния пик. Доста подходящо е в този момент да се приемат билкови чайове. Лечебният ефект ще е по-добър. Следващият меридиан е на кръвообращението. След 19 часа кръвното налягане и пулсът намаляват. Сега е добре да се пият антибиотици и противоалергични препарати.
От 19 до 21 часа е фазата за отпускане и почивка на основните органи. Смущенията в кръвообращението може да се проявят в този момент като депресии.
След 21 часа настъпва периодът на щитовидната жлеза. В китайската медицина свързаната с нея система се нарича „трикратно затопляне“, тъй като тази жлеза има важна роля за затоплянето и регулирането на общите телесни функции. През двата часа до 23 часа се активира имунната система, а храносмилането постепенно преминава към покой. Хормоналните жлези се регенерират. Моментът е особено подходящ за медитация, защото чакрите и центровете на жлезите са особено активни.
Час преди полунощ се активира енергийният меридиан на жлъчката. Отделянето на кортизол намалява силно, а тялото се отпуска за почивка. Телесната температура, обмяната на веществата и кръвното налягане намаляват. Кожата се обновява, тъй като между 23 ч и 1 ч клетките се делят най-усилено. През тези два часа обикновено се появяват и коликите в жлъчката, ако при нея има някакъв проблем. Следва фазата, през която организмът се освобождава от отровите.
От 1 до 3часа през нощта е моментът, когато енергиите в тялото се концентрират в черния дроб. Студът се възприема по-осезаемо, а кожата реагира по-слабо на болка. Пациенти с проблеми в черния дроб или с мигрена (често причинена от слаб черен дроб) се събуждат по това време. Способностите на човек да действа на физическо и психическо ниво са най-ниски през тези часове на нощта. Според класическото учение за акупунктурата часовникът на органите започва сутрин в 3 часа. Тогава настъпва максимумът на белия дроб. Отделя се мелатонин, той е особено важен за добрия сън.
Кръвното започва леко да се покачва. Хора със сърдечна недостатъчност се будят по това време, тъй като не могат да си поемат нормално дъх. По това време са най-чести пристъпите на астма. Човек усеща леко мръзнене, което е проява на връзката между белите дробове и кожата. Между 5 и 7 часа се задейства енергийният меридиан на дебелото черво. Отделя се активно тестостерон, затова и много мъже са с повишено либидо рано сутрин.
Към 6 часа нивото на кортизола започва да се повишава и събужда тялото. Към 7 часа се активира и отделителната система. Познаването на енергийните меридиани и часовете, през които те се свързват с дадени органи или система от органи, помага за правилната диагностика според традиционната китайска медицина . При това не е нужно да сте експерт, за да установите проблемите. Елементите на човешкото тяло кореспондират помежду си чрез обмен на енергия. Поради това основната задача на всеки китайски лекар е да възстанови нарушения баланс между тях. Според източната традиция жизнената енергия чи прониква в тялото така, както реките и моретата напояват сушата. Опитът на старите китайски лекари сочи, че тази енергия тече по определени линии или меридиани, и така достига до органите. Методи за хармонизирането й са акупунктура, практикуване на източни бойни изкуства и медитация.

На тялото ви са нужни 13 витамина, за да функционира правилно. 4 симптома, че ви липсва един от много важните

На тялото ви са нужни 13 витамина, за да функционира правилно. 4 симптома, че ви липсва един от много важните

400-04965349c_998_380


Нарушеното зрение е сред тях
На човешкото тяло са му нужни не по-малко от 13 витамина, за да функционира правилно. Витамин Е е един от тях. Той не само прави кожата, косата и ноктите по-здрави и красиви, но е важен за здравето на репродуктивната система, укрепва мускулите и други, пише az-jenata.bg. Ето защо не бива да допускаме, да липсва в нашето ежедневно меню. Приемате ли достатъчно от него? Ето 4 сигурни признака, че страдате от дефицит на витамин Е. Мускулна слабост Един от най-честите признаци на недостиг на витамин Е е миопатия или мускулните болки. Специалисти мислят, че състоянието е резултат от отслабването на мускулните влакна, което се случва с течение на времето. Но не само дефицитът на витамин Е би могъл да е причина за мускулните болки. Селенът също е важен елемент, който ако ви липсва, може да е причина за появата и на други неразположения. Нарушено зрение Друг симптом подсказващ, че може би се нуждаете от повече витамин Е е дегенерация на ретината. Това води до увреждане на вътрешната облицовка на окото, където тя става по-тънка. При дефицит на важния витамин, е допустимо да се появи замъглено виждане, трудно фокусиране. Ето защо е важно да консумирате повече храни богат на витамин Е, като ядки, зехтин, домати, моркови и други. Анемия Анемията е заболяване на кръвта, което настъпва, когато е налице ниско количество на червените кръвни клетки. Червените кръвни клетки (червените кръвни телца) са неразделна част от кръвта, тъй като спомагат за транспортирането на кислород към други важни органи в тялото с помощта на хемоглобина.
Дефицитът на витамин Е може да бъде една от причините за появата на хемолитична анемия. При нея червените кръвни клетки се разграждат необичайно. Недостигът на витамина по време на бременност, може да доведе до раждането на бебе с ниско тегло. Неврологични увреждания Недостиг на витамин Е пречи на функционирането на централната нервна система. Ето защо, ако забелeжите нерaзположения, като загуба на баланс, лоши рефлекси, трудност при движението на крайниците, добре е да се консултирате със специалист и ако е нужно да приемате добавки с витамин Е.
Този витамин има и антиоксидантни свойства, а когато не получавате достатъчно от него, оксидативният стрес може да влоши общото ви здравословно състояние .

Ако кръвната картина не ви е добра, време е за този домашен елексир‐ ще върне всичките ви показатели в норма

Ако кръвната картина не ви е добра, време е за този домашен елексир‐ ще върне всичките ви показатели в норма

Ако кръвната картина не ви е добра, време е за този домашен елексир- ще върне всичките ви показатели в норма

Лошата кръвна картина , т.е. появата на анемия, висок холестерол или повишена кръвна захар, може да предизвика със себе си редица здравословни проблеми. Ако и вие сте един от тези, които често имат такъв проблем, със сигурност сте опитвали да подобрите кръвната си картина по различни начини. Естествено голяма част от лекарите веднага препоръчват лечение с хапчета, но има и други начини, с които можете да си помогнете Промяната на начина на хранене е един от тях. Приемът на храна, богата на витамини и минерали може да има значителна роля във възстановяването. Следващата рецепта е чудесна за всички онези, които се сблъскват с подобни проблеми. Необходими съставки: 200 ml мед 200 g ядки 200 g стафиди 200 ml сок от моркови 200 ml сок от цвекло 2 лимона Начин на приготвяне: Нарежете два лимона наполовина и ги почистете от семките.
Пасирайте ги в блендер заедно с кората или без (по желание). Прибавете мед, изцеден сок от цвекло и моркови и хубаво разбъркайте. В края добавете ситно нарязани или счукани орехи и стафиди. Ще получите около 1 килограм смес, която можете да съхранявате в стъклен буркан. Консумирайте по три пъти на ден по една чаена лъжичка преди или след хранене.
 Ако кръвната картина не ви е добра, време е за този домашен елексир­ ще върне всичките ви показатели в норма

Топ 10 на най-целебните билки - Класацията на Еньовден

Топ 10 на най-целебните билки - Класацията на Еньовден




На Еньовден се смята, че билките са с най-силна лечебна сила. "Стандарт" предлага класация на топ 10 на билките, които могат да ви бъдат повече от полезни.
Бъз

Бъзът е смятан за най-силната и универсална българска билка. Изключително богат е на полезни вещества и лекува всевъзможни болежки.

С лечебна цел се използват всички части от билката бъз – корените, листата, плодовете и цветовете. 
Левзея

На пръв поглед приличащата на магарешки бодил левзея е всъщност силно енергизираща билка, която успешно лекува пролетна умора, депресия, полова слабост.

Бял равнец

Билката бял равнец е едно от най-често използваните лечебни растения. Ботаническото наименование на билката (Achillea) се смята, че произхожда от името на гръцкоя герой Ахил. 
Някои наричат белия равнец мъжка билка, тъй като в миналото войниците задължително носели със себе си бял равнец заради свойството му да спира вътрешни и външни кръвоизливи и да успокоява болките. Други пък смятат белия равнец за женска билка, защото помага при маточни кръвотечения, менструални болки, менопауза, дисменорея и хиперменорея. Белият равнец има кръвопречистваща сила и е идеално средство за детоксикация на организма.

Белият равнец е наричан „избавление от всички беди" заради вярата в почти магическата му способност да помага там, където сякаш надежда за изцеление няма.

Имел

Имелът подпомага кръвообръщението, полезен е при високо кръвно налягане и предпазва от атеросклероза. В химичния му състав се откриват: витамин С, восъци, смолисти вещества, холин, ацетилхолин, флавоноиди, танини, олеанолова киселина и токсин с белтъчна пририда, наречен вискотоксин.

Маточина

Маточината или т. нар. лимонче е особено полезна билка за хора, изложени на непрекъснат стрес и напрежение. Защото листата с мек лимонов вкус действат успокояващо на нервната система и облекчават породени от напрежение смущения на стомаха и червата.

Съдържа етерично масло, в състава на което влизат ситрал, цитронелол, гераниол, линалол и др. Ясно изразеното седативно действие се дължи именно на цитрала. Освен това в дрогата се откриват тритерпеновите урзолова и олеанолова киселина, 5% дъбилни вещества и захарта стахиоза.

Коприва

Както и брезата, копривата спомага за отделянето на урина. Тя обаче притежава и допълнителен ефект - съдейства за премахване на шлаките, което я прави идеална билка в борбата със затлъстяването. В състава на копривата се откриват редица ценни вещества, полезни за здравето на организма. Известно е, че в 100 г пресни листа от коприва се съдържат около 84 г вода, 2-3 г белтъчини, 3-4 г захари и около 5-6 г разтворими вещества, а също етерично масло, флавоноиди и дъбилни вещества.

Ранилист

Билка, ценена още от хайдутите - ранилист или хайдушка билка. Хайдутите са я ползвали за всичко. Засилва имунната защита, при нервно изтощение и виене на свят, при подагра и жлъчни заболявания. Това, което не се знае е, че в последно време се използва нейното отслабващо действие - за намаляване на излишните килограми при затлъстяване. В България й казват също раковче. Лекува всички белодробни възпаления. Тя е едно от основните имунно укрепващи растения.

Невен


Той е една от старите български билки. Знаем, че мехлем от невен със свинска мас се е ползвал при кожни заболявания, изгаряния. Отвара от невен се пие при стомашно чревни заболявания, гастрити, колити и т. н.

Жълт кантарион

Набран на Еньовден и закачен на дърво, пази нивата от градушка. Слага се в еньовия венец. Жълтият кантарион е стомашно чревно биле, за лечение на нерви. Той е божествена билка. Нарича се още Христова чудотворка, Христова кръв. Не трябва да се плашим, че циганите го берат и може да изчезне. Никой път човекът не може да попречи едно растение да го има или няма върху земята. Аз никога не бера от същото място, където съм брал предишния път, защото обикновено там растат стари билки. Младите растения са с по-голяма сила.

Мак


Макът не се ползва с добро име заради упойващите му свойства, с които много хора злоупотребяват. Но освен опиат, макът е изключително здравословна билка.

Макът, познат още като кадънка и рогатец, е полско растение с незаменими здравословни качества. Съдържа алкалоиди, слузни, смолисти и пектинови вещества, гликозиди, органични киселини.

Макът има силно сънотворно действие, спира кашлицата, помага при обилна менструация и кръвоизливи, тъй като има и кръвоспиращо действие.

Легендарен руски лечител ни е дал убиецът на рака!Много лесна смес,фармацията трепери!

Легендарен руски лечител ни е дал убиецът на рака!Много лесна смес,фармацията трепери!

Днес ви предлагаме рецепта за противораковата напитка на русия йога и лечител Профирий Иванов
И друг път сме публикували лекитите съвети на Профирий Иванов, известен руски лечите, йога и натуропат.
Порфирий Корнеевич Иванов – Паршеке учил хората как да се лекуват натурално, да се закаляват, да се хранят здравословно и естествено и да използват онова, което природата ни е дала, за да се предпазим от лошите болести. Последователите на Профирий Иванов и до днес спазват съветите му да ходят колкото се може по-често и по-отрано боси по земята, да дишат правилно и да правят специални упражнения. Именно, но не и само заради това, наричат Профирий Иванов „руския Петър Дънов“.
Противораковата рецепта на лечителя Иванов е с доста пикантен вкус, но за сметка на това има невероятни ползи за организма. В късните години на своя живот народният лекар е посетил Индия, и оттам е почерпил доста идеи и опит за своите рецепти.
За да направите тази рецепта ще ви трябва малък съд, в който да кипнете известно количество вода, нож, подходящ съд, в който да съхраните вече готовата напитка, 2 ч.л. ябълков оцет, 2 смачкани скилидки чесън, 2 ч.л. пресен сок от лимон; 1/4 ч.л. куркума, 3-4 см пресен джинджифил, обелен и настърган, щипка лют пипер, 2 чаши вода.
Както стана дума по-горе, трябва да кипнете водата, да добавите джинджифила и след като е готова запарката да изключите котлона. Миг преди това пуснете предварително накълцания чесън. Идва ред на куркумата и лютия пипер. Щом изстине още малко сложете ябълковия оцет и сока от лимони. Прецедете през цедка в стъкления съд, който сте приготвили за съхранение. Разбъркайте добре. Преди да консумирате може да добавите малко мед.
Така полученото количество трябва да се раздели на 4 части, които да консумирате два последователни дни, преди обяд и преди вечеря. Закуската е задължителна, просто защото тази ароматна напитка не бива да се консумира съвсем на празен стомах. На всеки два дни прием се правят два дни почивка, и така в продължение на един месец. Добре е приемът на напитката да се комбинира с по-лека, сурова храна и процедури за закаляване. Противораковата напитка на Профирий Иванов прочиства отлично организма, дарява го с тонус и кара органите и системите в тялото да работят по-лесно. Тя е истински балсам за черния дроб и жлъчката.

Мощен природен лек прави сърцето чисто ново и маха диоптъра!

Мощен природен лек прави сърцето чисто ново и маха диоптъра!

Плодовете и цветовете на глога, са полезни за направата на чай, който може да се приема като средство за лечение дори и от малки деца
глог

Ако носите голям диоптър или страдате от аритмия на сърдечния мускул, задължително трябва да прочетете следващата статия и рецептата с тинктура от глог, за която ни разказа наша читателка и твърди, че има доказан ефект при нея.За лечебните качества и благоприятното му действие на сърцето вече сме разказвали. Плодовете и цветовете на глога, са полезни за направата на чай, който може да се приема като средство за лечение дори и от малки деца.

Лечение с тинктура от глог

Именно химичния му състав го прави толкова уникален. Активните вещества в глога, а именно проантоцианидинът, помагат за подсилването на сърдечната дейност, както и за разширяването на кръвоносните съдове, което пък от своя страна подпомага кръвооросяването. Билката няма странични и нежелани ефекти. Може да се комбинира дори и с приема на лекарствени препарати. Препоръчва се и за лечението на световъртеж, а след редица изследвания, доказано действа върху намаляването на диоптъра.

Ето и лековитата рецепта за приготвяне на тинктура от глог, за която искаме да ви разкажем, и която научихме от нашата редовна читателка.
Сушен глог се намира в почти всяка билкова аптека, ако не можете да си наберете сами такъв. Вземате стъклено шише, от един литър и пълните три пръста от плодовете на глога. Доливате ракия, докато стигнете до 900 мл. от обема на шишето (важно е да не бъде долято до горе).

Престоява около две седмици на тъмно и след това, започвате да пиете по една глътка на ден, не повече, без да вадите плодчетата от бутилката. След това продължавате с нова тинктура, приготвена по същия начин. За глога, като билка, е препоръчително да се консумира по-дълъг период, за да може да разкрие напълно лечебните си свойства и да получите желания ефект.

За така приготвената тинктура от глог, вече казахме, че ще ви възвърне част от доброто ви зрение, като освен това може да се прилага и при болки в сърдечната област и лечението на аритмия. Може да се консумира продължително време без почивка.

РАЗПРОСТРАНЕТЕ! ТАЗИ ОТВАРА СПАСЯВА ЖИВОТ! СЪДЪРЖА СОК ОТ ЛИМОН И...

РАЗПРОСТРАНЕТЕ! ТАЗИ ОТВАРА СПАСЯВА ЖИВОТ! СЪДЪРЖА СОК ОТ ЛИМОН И...


1 10212 0

Има много изследвания, които доказват, че содата и лимоните, са полезни за тялото ни.
Знаете ли, че лимон и сода за хляб могат да имат по-голям ефект, отколкото химиотерапията?
Комбинацията от лимон и сода за хляб се оказа, че има по-голям успех в процеса на умъртвяване на раковите клетки, отколкото химиотерапията, за да бъдем точни около 10,000 пъти по-силно действие! Защо това се пази като тайна от нас? Ами, няма печалба, ако всички са здрави. Милиарди трупа медицинската индустрия годишно.
Лимонът се доказа, че е анти-канцероген. Също така той има силен ефект върху кистите и туморните образувания.
Лимонът и содата за хляб са алкални по природа, което означава, че те нормализират нивата на рН в организма.
Скорошно изследване установи, че 150 грама от този плод, на седмица, намалява риска от рак на дебелото черво с 18%, на стомаха с 18%, с 53% на устната кухина и на гърлото с 58%!
Лимонът разрушава клетките на 12 различни видове рак. Той не позволява на клетките да се разпространят и има 10,000 пъти по-силен ефект от химиотерапията и други лекарства.
Всичко, което трябва да направите е да смесите две супени лъжици лимон с половин супена лъжица сода за хляб!
Да не говорим за значението им за здравословното хранене и физическата активност!


„Златно мляко“ – изключително ефективна напитка с широкоспектърен профилактичен и лечебен ефект! Ето и рецептата й!

„Златно мляко“ – изключително ефективна напитка с широкоспектърен профилактичен и лечебен ефект! Ето и рецептата й!

Много е писано за курукумата и нейните универсални лечителни свойства – твърди се, че лекува над 600 вида болести! Нека припомним какво е това растение и как се проявява неговото действие. Принадлежи към семейство „джинджифилови“. Височината му не надвишава един метър, с разклонено коренище и красиви цветове. Широко листата му. Стривани на прах, те съдържат есенциални мастни киселини, което обуславя тяхното използване за овкусяваща добавка към редица ястия. От друга страна, съдържанието в корените на пигмента куркумин определя значението му в медицината.

Има доказан ефект за нормализиране на функциите на черния дроб и жлъчката като регулира обмяната на веществата в организма. Така действа и в посока на снижаване на съдържанието на захар, както и на „лошия“ холестерол в кръвта. Приготвено с куркума къри има унищожителен ефект върху ракови клетки. Има и общ профилактичен ефект като укрепва имунната система, а противовъзпалителното му действие възпира цялата гама от простудни заболявания и има лечебен ефект при ставни и мускулни болки. Предпазва храните от ултравиолетово лъчение и по-специално – от слънчевата светлина. Най-сетне наскоро бе установен и антидепресионният ефект на курукумата, което е от съществено значение при съвременния изключително забързан и напрегнат начин на живот! Понякога може да видите курукумата, отглеждана в саксии за декоративни цели, дължащо се на изключителната красота на нейните цветове. Но как да използвате курукумата като профилактично и лечебно средство? Започвате с изготвянето на паста, представляваща ¼ чаша куркума на прах, ½ чаша вода, 1 чаша мляко, 1 чаена лъжичка бадемово или кокосово масло и 1 лъжица домашен мед. Процедурата е следната: курукуменият прах се бърка във водата на бавен огън до сваряване и бавното сгъстяване на субстнацията, поставя се в добре затворен стъклен съд и се съхранява в хладилник, което гарантира употребата й за срок до 40 денонощия. Сега сте готови да си приготвите и първата чаша от т.нар. „златно мляко“!  За целта в чаена чаша с мляко сложете: по една чаена лъжичка от курукумената паста и бадемовото масло и затоплете сместа до исканата от вас температура, след което добавете и лъжижицата мед, евентуално с малко канела.



ХВЪРЛЕТЕ ОЧИЛАТА! МОЩНАТА ОТВАРА НА ЛЕГЕНДАРЕН РУСКИ ЛЕКАР ПРАВИ ОЧИТЕ ЧИСТО НОВИ!

ХВЪРЛЕТЕ ОЧИЛАТА! МОЩНАТА ОТВАРА НА ЛЕГЕНДАРЕН РУСКИ ЛЕКАР ПРАВИ ОЧИТЕ ЧИСТО НОВИ!


Всекидневна е нуждата от внимание и подходящи грижи за очите ни, защото те постоянно са изложени на прах, мръсотия, задимена атмосфера. При прекомерно напрежение на очите, може да си докарате тежка преумора и дори мигренозно главоболие. Ето защо, посещавайте редовно Вашия офталмолог – не само, когато имате проблем, но и за профилактични прегледи.

В изобилие си позволявайте храни, богати на бета каротинкато тъмно зелени зеленчуци, моркови и картофи. Цитрусови плодове – за необходимата доза витамин C. Риба, семена, крехко (не тлъсто) месо, ядки завитамин B. Всякакви морски деликатеси, както и пшеничен зародиш за необходимите дозицинк за организма. Зърнено масло, авокадо и зехтин – за набавянето на натураленвитамин E.

Може да си направите и прословутата рецепта на легендарния руски медик проф. Владимир Петрович Филатов.


Сместа на известния очен лекар и хирург, освен че подобрява зрението, гарантира и предотвратяването на последващо увреждане на очите.

Ето и чудотворната микстура на прочутия руски офталмолог, на чието име и в момента има кръстена клиника.

Нужни са Ви 300 мл мед, сокът от 4 лимона, половин килограм смлени орехи и 100 мл сок от алое.

2016/11/20

Вълшебна смес спира развитието на пародонтоза и подновява сърцето

Вълшебна смес спира развитието на пародонтоза и подновява сърцето

Щe възвъpнe и eлacтичнocттa нa ĸpъвoнocнитe cъдoвe


Taзи вълшeбнa cмec щe cпpe paзвитиeтo нa пapoдoнтoзa и щe пoднoви cъpцeтo ви.


Чecтo пъти cпeциaлиcтитe пpeпopъчвaт oпepaтивнa нaмeca пpи нaличиeтo нa пapoдoнтoзa. Tя oбaчe мoжe дa бъдe избeгнaтa блaгoдapeниe нa тoзи вълшeбeн лeĸ oт бaбинитe тeфтepи.


Taзи peцeптa щe възвъpнe eлacтичнocттa нa ĸpъвoнocнитe ви cъдoвe и щe нaĸapa cъpцeтo ви дa зapaбoти ĸaтo нoвo.

Зa пpигoтвянeтo й ca ви нeoбxoдими caмo двe cъcтaвĸи – чecън и лимoни.


Heoбxoдими ca ви 30 cpeдни cĸилидĸи чecън и пeт лимoнa, ĸoитo тpябвa дa нapeжeтe нa ĸyбчeтa, зaeднo c ĸopaтa.


Щe възвъpнe и eлacтичнocттa нa ĸpъвoнocнитe cъдoвe


Cлoжeтe ги в пoдxoдящ cъд, зaлeйтe ги c 1 л. вoдa и paзбийтe c миĸcepa. Cлeд тoвa cлoжeтe cмecтa нa ĸoтлoнa и oщe cлeд ĸaтo зaвpи я oтдpъпнeтe. Πpeцeдeтe, пpexвъpлeтe в cтъĸлeнa бyтилĸa и cъxpaнявaйтe нa cтyдeнo.


Koнcyмиpaйтe пo 1 ч.ч. oт тaзи нaпитĸa вceĸи дeн, пpeди ocнoвнoтo xpaнeнe в пpoдължeниe нa тpи ceдмици.

Cлeд тoвa нaпpaвeтe 8-днeвнa пayзa и пoвтopeтe oтнoвo тpиceдмичния ĸypc нa лeчeниe.

Πpилaгaйтe тaзи peцeптa пo вeднъж в гoдинaтa и щe изцepитe ĸoвapнaтa пapoдoнтoзa и пpoблeмитe c ĸpъвoнocнитe cъдoвe.


He ce пpитecнявaйтe oт cилния apoмaт нa чecънa, тъй ĸaтo cмeceн c лимoнa, тя пoчти нe ce yceщa.

Πoлeзнитe cвoйcтвa нa тoзи чecнoвo-лимoнoв ĸoĸтeйл нe ce изчepпвaт дoтyĸ. Ocвeн, чe щe ce избaвитe oт oпepaция, дo ĸoятo чecтo ce cтигa пpи нaличиeтo нa ĸoвapнaтa пapoдoнтoзa, ĸaĸтo и пpи нeeлacтичнocт нa ĸpъвoнocнитe cъдoвe, тo мoжeтe дa бъдeтe пoвeчe oт cигypни, чe щe peшeтe и oщe eдин пpoблeм, ĸoйтo измъчвa мнoзинa.


Щe ce избaвитe и oт ĸoвapния зaпeĸ, ĸoйтo мъчи гoлямa чacт oт cъвpeмeннoтo oбщecтвo пpeдвид нeздpaвocлoвния нaчин нa xpaнeнe и зacтoялия нaчин нa живoт, ĸoйтo вoдят.

Xopaтa дoвepили ce нa тaзи peцeптa твъpдят, чe пpeди дa зaпoчнaт дa я изпoлзвaт зaпeĸът ги e измъчвaл дългo вpeмe. Kъм днeшнa дaтa oбaчe xoдят пo 2-3 пъти нa дeн дo тoaлeтнa пo гoлямa нyждa пише doctorbg.net.

2016/11/17

Nostradamus predicted DONALD TRUMP as being President of the US

Nostradamus predicted DONALD TRUMP as being President of the US

nostradamus
According to interpretations of Quatrain 81 written by Nostradamus, the great prophet foresaw the election of Donald Trump as president of the United States.
Michel de Notre Dame, historically known as Nostradamus, is considered by many as one of the most accurate prophets in history. In his book ‘The Prophecies’, he wrote more than a thousand four-line poetic verses called “quatrains,” verses that seem to predict the future.

Among his numerous prophecies, Nostradamus predicted the Moon Landing, Hitler’s rise to power, the Death of Henry II, and the JFK & RFK Assassinations.

The republican presidential nominee claimed a shocking win over Democrat’s Hillary Clinton in what is considered a revolutionary race for the presidency of the United States of America.
While millions of people around the world were shocked and surprised by Trump’s victory over popular candidate Hillary Clinton, those who study the work of Nostradamus believe the prophesier predicted the billionaire’s victory in the sixteenth century.
Nostradamus wrote: “The great shameless, audacious bawler. He will be elected governor of the army: The boldness of his contention. The bridge broken, the city faint from fear.”
Furthermore, if we look into another one of his predictions, In Century 1, 40 one of Nostradamus’ predictions reads:
“The false trumpet concealing madness will cause Byzantium to change its laws.”
If we look at Quatrain 50, we will find that Nostradamus writes:
“The Republic of the big city” will engage in costly military operations, ordered by the “trumpet”, this has been interpreted by many as a sign of Nuclear War.
This prophecy has led many to suggest that Nostradamus predicted the Armageddon:
Nostradamus predicted this outcome. Nostradamus predicted after the trumpet wins, there will be a Great War! He predicted this 400 years ago!
Here below we have 10 of his predictions for 2016 and beyond, will they come true? We shall see…

World War III

A war will start between two major world powers and will last for a period of 27 years. The moment of great violence will coincide with the appearance of a comet in the sky. Nuclear combat and natural disasters shall strike our planet when a giant planet approaches Earth.

Great eruption of Vesuvius

It is believed that Nostradamus predicted a great Volcanic Eruption. The worst eruption of volcano Vesuvius in history will come accompanied by earthquakes that will shake Earth every five minutes, killing between 6 and 16 thousand people.

The largest Recorded Earthquake

The largest earthquake in the history of the United States will occur, especially affecting the western area of the country, its power will be felt in other countries around the world.

Permission for parenthood

Those who want to have children will need permits and licenses, and may not do as they please.

The collapse of the global economy

“The rich will die many times,” wrote the French prophet.
I guess the only thing we have is to wait out and see whether or not the predictions made by Nostradamus were true

YOU MAY ALSO LIKE...

  • pfon71361
    How predictable!
  • Matthew Ringer
    freaking war mongering at its finest. You are a sick and twisted media. you are probably owned by the democrats. this is why people are acting like children in the streets. Take this crap down.
    • Krys101
      Republicans are the war lovers. Always have been, always will be.
      • LYN
        I don’t think so
  • Allan Tan
    It is like trying one’s luck – just say that one day there will be a biggest earthquake. Then wait. When a biggest earthquake takes place, ah! After that bigger earthquake comes, ah? Is it this one or the previous one predicted?
    Today, we know that the economy will go up and down and at time collapse – there is no need for a prophet to tell us, unless he/she can state th exact year of occurrence.
    I often wonder why no one had predicted the advent of tablets, handphones, wifi, lifi, Windows OS, Android OS, etc?
    • joe
      Because those things that you have mentioned are forms of communication NOT history,
      • Allan Tan
        Prediction is about the FUTURE, not history.
        • joe
          You know what I meant! I meant that ND is a true seer and I do not doubt ANY of his predictions BUT people ALWAYS go back into history to study his quatrains and then KNOW that HE is talking about the future !! Why do think that EVERYONE ALWAYS goes and looks what he has to say whenever there is a world event and is difficult to understand why it happened in the 1st place. I know that you do not know very much about him why don’t you scroll this page and see what I have written to other people then you will get a better picture of who he really was and his background. And he did see the things that you mentioned he just did not have the vocabulary that we have today. You have to remember that these quatrains were written 500 years ago!
          • Allan Tan
            Woh, no need to get worked up. U believe but I dont. But u can carry on believing.
          • joe
            I am not worked up. I was just trying to explain to you, what you had no knowledge of! I do not care if you believe or not! I do not even know you! Why would I even care anything about you..
          • Allan Tan
            Ya who cares abt you and your dubious beliefs! LOL
          • joe
            Yeah I know what you mean why even waste my time to shed some wisdom on your other wise boring life…lol
          • Allan Tan
            who cares?
          • joe
            EXACTLY MY POINT!!!!!
          • joe
            I will not waste anymore of my time on a useless person such as yourself …….
          • joe
            Stop wasting my time with you stupid comments !!! DO NOT CONTACT ME AGAIN!!!!!!!
    • LYN
      windows is in revelation
      • Allan Tan
        you mean Windows OS? Really?
        • LYN
          I mean they described watching the world through the windows, that would easily mean tv or computer, however, it’s no coincidence they are named “Apple” Computers and “Windows” … a little play on would i would guess.
  • myouther
    …and how many people interpreted Nostradamus as predicting the election of Donald Trump prior to his election?
    • joe
      There was a TV show on the History channel on Sunday night before the election that predicted that the Trumpet would win …. So yes they in fact predicted it before it happened….
      • myouther
        I mean during before Trump was running for President. The predictions have been around for hundreds of years. Looks like “after the fact” predictions.
        • joe
          His predictions do not work like that, There are certain events that he talks about that DID happen BEFORE they are written in time and history. For instance he correctly predicted the great London fire and he mentions the year ending in 666, Well a great fire DID destroy London in the year 1666… In his time he would have been burned at the stake for making predictions that would later come to be true that is why he had to hide his predictions in poems called quatrains.. But you will find that he does indeed stand the test of time with his predictions. He also goes into great detail about Hitler and the second world war and many of his predictions do come true …I think 1 scholar said about 90% accurate that we already know about ..So to say he is not a true prophet is a little foolish……..
        • LYN
          Family guy
    • LYN
      Trey Smith read it out of the bible, he posted bits of his reading on youtube.
  • Deb
    and I’m sure the same people rioting in the streets, will blame Trump for causing the earthquakes too!!!
    Well, ya know what? We ARE overdue for that Fault in the Midwest to go.. they think it blows every 600 years. and it’s a doozy
    • Savatage64 (Always Deplorable)
      New Madrid.
      Would rather just have San Andreas bust out the final one and get rid of California altogether…and Oregon.
      • Logic
        You KNOW you would lose your mind in a liberal-free America. Pull your head out your ass.
        • Savatage64 (Always Deplorable)
          Naw….I do just fine without them.
    • joe
      He is talking about Yellowstone national park and the caldera that is there.. That is the ONLY thing that can be felt around the world a regular volcano would not be felt around the world… He also mentions mt.Vesuvius blowing it top but that also would not be felt around the world, only the caldera in Yellowstone would be felt around the world but they could in fact blow at the same time a very scary scenario… by the gravitational pull of this planet that he also mentions !!
  • thomas carr
    oh this is a bunch of bs
    • Savatage64 (Always Deplorable)
      I predict there will be a terrible nuclear underground accident in Iran which will decimate the country and most of the middle east. When that happens can I get published too?
      • joe
        Does not work that way!! You have to be correct repeatedly with many world events and not just a lucky guess here and there!
        • Savatage64 (Always Deplorable)
          Joe, the thing I want to know is, where was this information that Nostradamus had predicted a Trump presidency before the election?
          Secondly, here’s to hoping my lucky guess comes true.
          • joe
            The way people wrote in those days is not the same as you or I would write things down today, and you have to remember he was seeing things that were from the future and therefore could not understand what he was really looking at. He would write down things easy for people to understand in his time. That is why they have to be studied and put into our language of today, but do not under estimate him he has been right too many times to not be taken seriously. I do not know if you know this, but he was Jewish and came from the Issachar tribe and this tribe was the one which had many prophets come from and also told about many things from the future. They just did not have the vocabulary that we have today. That is why he should be taken seriously I hope I cleared up any doubts that you might have had.
  • Julien
    Sorry the guys, but Century 3 Quatrain 50 don’t talk about that, it’s for the french independence in 1789. If i found something in ND about a big Mcdonald Trump, i’ll post that here 😉 kisses from France !
    • joe
      The story does not mention century 3 it mentions century 1 Quatrain 40 and then 50 and not century 3 as you have mentioned!
      • Julien
        La republicque de la grande cité
        A grand rigueur ne voudra consentir:
        Roy sortir hors par trompete cité
        L’eschele au mur,la cité repentir.
        you can’t read it it normal you are not french
        my traduction is not conventional but Nostradamus say we have some laufth with this dick
    • joe
      Sorry Julien, but you are on an English speaking site, All that was to me was gibberish maybe you should type in ENGLISH where everyone can understand you and not just you!
  • Alan Armstrong
    Like many old manuscripts & books in The Bible it is how one converts the words to mean whatever the reader would like it to be. Common Sense is the man most forgotten & the working man is possibly the only one with any common sense!!
    • joe
      Yes and the meaning of their intent. There ARE many things he did correctly predict and that is why the world turns to him when something happens to the people of earth and history has shown us all that the man is RIGHT more often than not!
      • LYN
        don’t believe that either, it could have been an entire hoax to sell books and a movie, he may have never existed.
        • joe
          Are you kidding me?! Of course he existed HE IS a part of history !! That is just a ludacrous statement!! You are not dealing with a full deck!!!
          • LYN
            You seem so Naive with everything you read…. you have no clue who wrote these stories do you?
  • Savatage64 (Always Deplorable)
    Is it just me or does Nostradamus crap come up any time something of importance pops up? I didn’t see anything when Black Rhinos went extinct.
    • joe
      1st black rhinos are not extinct… Extremely endangered but not extinct…2nd there is a reason why everyone looks to the prophet when things go bad because everyone knows that he has probably mentioned it in his quatrains.. He has to do with world events not about what animal is going to die off…
      • LYN
        funny thing is…. he mentions Hitler and was not correct about the truth, it was Eisenhower that killed everyone under Winston Churchill’s orders Since he and Hitler didn’t see eye to eye … another one was the JFK assassination, was also faked … well he called it because JFK’s hoaxers were hiding in the Bush’s… The Bush Family was a very big part of the entire masquerade…
        • joe
          So now you think that HISTORY is wrong ?! Plus you have added your OWN spin on things!!! There is a reason why EVERYONE on EARTH looks to this man he very obviously saw things and you are in an alternate reality!!!!
          • LYN
            Well, History is not what they teach you and condition you to believe in school…. that is for sure…. but you should really research everything instead of just taking peoples words for it. Believe what you want… They just need to stop telling you what to believe. But, now that you know it could be wrong, It’s your choice.
  • Germán W. Gordillo Santos
    Mr. Trump: Welcome to the real world 1. Nibirus come. Talk with Obama about, will do with the NASA or You will do with Putin ? 2.
  • lauraroberts
    Many of the things cited above like permission for parenthood are things the progressives would do. You can take any of those things either way you wish to spin it. The section about the rich…again something the progressives would strive for.
    • Krys101
      No, progressives wouldn’t make you get permission to have babies. That sounds more like conservative republicans. Republicans are against birth control and abortion, and they want to get all up in your bodies and tell you what you can and can’t do when it comes to sex and reproduction. Progressives don’t hate the rich or wish ill on them. It is the republicans that want to keep the rich totally separate and above the rest of society, forgetting that we are all human beings who share the same planet. Republicans are for the greater gap betwen the rich and the poor which will be the ultimate downfall of our society.
      • LYN
        actually republicans do not want to interfere with your decisions, they’d rather stay uninformed of your indecent behavior…
  • Mohan Sinnapillay
    Even if it is true , worrying won’t help. I believe there is larger force – God. He decides what mankind deserves. We are facing a tough time. Trump’s success might be a new opening as people are getting tired and sick of established politicians. in the name of free market , few are enriching and many are getting poorer. So this change could be for the good.
    • Native Texan
      like that man gives a crap. it’s business as usual for his cronies including that craggy faced kellyanne. check under his toupee for the 666..
      • LYN
        That man knows how to start at the bottom and work his way up…. pay attention you might learn something…
        • Native Texan
          I started working at 14, worked my way up through college (which I paid for on my own), recently retired at 52 with a full pension, and learned many a business and lifes’ lesson along the way. I’m watching the wheels go by and the swamps’ fecal matter he swore to drain, is going up.
          • LYN
            Just a second, before you call judgement of these people that are involved with Trump. If they are not pedophiles and child sacrificial murderers, and that is a big start…
            Be patient on the decisions he is making right now there will be tweeks along the way.
            Right now everyone is watching him with a critical eye, and there will be so many people who will complain about everything he says and does, and that is ok…
            Trump is trying to make all the people happy right now, but he will eventually get to know not everyone will be satisfied. There will come to a point where he will have to make very powerful decisions that only he and his cabinet will know why….
            You can count on a very big movement here, after January… and I don’t think we will ever have to worry about war with Russia, or China as long as he is in office, and with that said… I doubt we will have to deal with the Middle East for much longer either…. I could be wrong, but I doubt it.
        • AlexisB
          He’s a silver spoon baby. He was born with money he doesn’t work and he never worked his way up. He is totally unqualifed
    • AlexisB
      Doesn’t give two figs about you or anyone else. He’s uncontrollable. His children and he will use the government as their own personal private business all the while raping the treasury of anything that is easily converted to cash . They will take in side info from the government use it to increase their business. People will go hungry homeless jobless The Repubs will try to stop him as they see what he is doing tearing down the structures of government which they wanted but not this way. the protests will turn into a revolution or a civil war. It won’t be Bernie’s movement it will be Hillary’s movement as the lies and propaganda that was told about her are proven wrong. She will end up a martyr and symbol not Bernie who back stabbed her for that honor. His supporters the ones who voted because of jobs when realizing that he lied will bow their heads in shame.. There will be violence from white supremacists. And to whoever believed the fake websites spreading lies about Hillary and didn’t vote for her can now go to hell. and as all of this is happening Russia will be buying us up and they’ll get freelabour. AS for the WH the Trumps will sell everything in it for a profit they might even turn it into a Trump Hotel.
      • LYN
        Oh my! You don’t know Trump very well do you?
        • AlexisB
          The problem is that you his supporters don’t know him at all. You watch and learn. It has appointed a white supremacist and a bunch of thugs to his cabinet. He’s running his businesses off a government website. He will not be transparent. He will cancel ssi and medicare and medicaid. He can’t bring jobs back there’s a thing called automation. If he breaks trade deals then countries will retaliate. Are you ok with racism bigotry discrimination and misogyny. Read Hitler Lyn educated yourself.
          • LYN
            I have read about Hitler, and I also can see the difference between propaganda and the truth…. If you believe Hitler was evil, then you followed the rhetorical propaganda…. very few people know the truth, because the few survivors, was scared to death to discuss it, for fear of losing their lives…. You may want to focus on Stalin and Churchill, and Eisenhower…. perhaps you just maybe, will get a better inside to the truth….
            The Matrix that you live in right now is deadly… educate yourself to what the real genocide was in Germany, you will find out, not one Jew was present at the time, and they keep telling you that 6,000 or more was murdered, it was our United States General Eisenhower who wanted every blonde blue eyed German dead. to leave no remains of the truth…. All because the Bankers felt threatened of the power of one man’s intellect.
            Be careful what you believe…
            It’s ok whatever you believe… I have no regrets for supporting Trump. I know what he did in Russia, and he was a Hero…. to the whole world…. You just don’t know who he is and that is ok….
            I suggest you should pray and ask God to bless you and protect you from the fears that have been embedded into your thoughts all these years, and free yourself from those powerful fears…
  • Unchained
    We all know by now that old Nostradamus was a fake, plagiarizing work from others.
  • Alan Armstrong
    I’m with Mohan – worrying & attempting to understand a jumble of words that were written many years ago is simply a waste of valuable time. Enjoy what we have got & respect the planet & treat it with great respect. We have a great place to live spoilt only by some people who attempt to impose their beliefs on others.

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...