Translate

2016/11/07

Полезен чай лекува болните бъбреци

Полезен чай лекува болните бъбреци


В народната медицина са познати различни билкови отвари за прочистване и лечение на болни бъбреци. Този чай е доказано ефикасен

Чаят е приготвен от проф. Ламбрев, затова и днес е известен като чаят на Ламбрев.
Въпросният чай е комбинация от полезни билки, които преди много години проф. Ламбрев съчетава по подходящ начин.
Чаят на проф. Ламбрев е полезен при натрупани песъчинки и образувани камъни в бъбреците.
При завишени стойности на пикочната киселина, при възпаления на бъбреците, на пикочния мехур, на пикочните канали, на уретера и други.
На самата опаковка на чая на д-р Ламбрев е направено описание как трябва да се прилага тази вълшебна за бъбреците отвара, но все пак е добре да знаете предварително, че  2 с.л. се сипват в 1/2 литър кипяща вода. Билките киснат във водата, която е отнета от огъня, в продължение на  30 минути.
Количеството отвара се разделя на 4 равни части и всяка се пие през деня. За да имате положителни резултати, трябва да пиете чаят в продължение на поне 3 седмици всеки ден без прекъсване.
babreci

Вълшебният чай на проф. Ламбрев съдържа:  бяла бреза, мечо грозде, слез, полски хвощ, листа и цветове от глог, корени от гръмотрън, дилянка, бял оман, алпийски лапад, семена от лен, листа и цветове златна пръчица, бял равнец.
Чаят се продава в аптеките и в дрогериите.
bubreci-chai



No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...