Translate

2016/12/23

5 причини да мастурбираш още тази вечер

5 причини да мастурбираш още тази вечер


За някои хора мастурбацията е тема табу. Те я смятат за грозна, гнусна и нечистоплъна. Сексолозите обаче, не са на това мнение. Те са категорични – от мастурбирането могат да се извлекат само ползи и почти никакви негативи. Дори препоръчват тези, които имат постоянен партньор, да си „посягат“ от време на време.

Забравете всички предрасъдъци и се отдайте на „желанието“. Мастурбирането носи допълнителни ползи за сексуалното здраве и психиката. Ако не вярвате, то ето 5 железни причини, поради които да мастурбирате още тази вечер!
  1. Облекчава болките при менструация
    Доказано е, че оргазмът облекчава значително болките и спазмите, когато сте в цикъл, но малко двойки правят с*кс, когато жената е в този период от месеца. Ето защо може сами да си доставите това удоволствие.
  2. Разтоварва от напрежението
    Подтиска стреса и депресивните състояние. Помага за отпускане на организма и релаксация.
  3. Ще опознаете тялото си в детайли
    Чрез тази техника ще разберете какво и как ви харесва да го правите. Така ще може да насочвате партньора си да прави това, което ви доставя удоволствие.
  4. Няма рискове
    Няма за какво да се притеснявате – бременност, полови инфекции и всички останали неща, които могат да затормозят съзнанието ви.
  5. Поддържа либидото
    Колкото по-малко правите с*кс или мастурбирате, толкова по-малко ще ви бъде желанието да го правите за бъдеще. Така че, поддържайте се във форма.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...