Translate

2016/12/29

Фармацевтите в шок: рецепта за домашен крем, който изтрива бръчки и пъпки! Пудрата и фон дьо тена отидоха в кофата!

Фармацевтите в шок: рецепта за домашен крем, който изтрива бръчки и пъпки! Пудрата и фон дьо тена отидоха в кофата!


homemade-wax-for-arms

Много от нас се борят с появата на пъпки и бръчки, затова обаче стигаме до безумно скъпи продукти, които са пълни с вредни вещества и химикали. Тези продукти не помагат и дори може да увредят кожата на лицето ви.
Вместо това е доста по-добра идея да опитате естествени средства, като това. Направете си сами един лесен и изключително ефективен дневен крем, който ще направи кожата ви по-чиста и по-красива. Съставки:1 чаена лъжичка лимонов сок
1 чаена лъжичка мед
1 чаена лъжичка смляно индийско орехче
1 чаена лъжичка канела на прах
Подготовка и начин на употреба:Смесете всички съставки в купа, докато не се получи хомогенна смес.
Нанесете получения крем върху добре почистена кожа на лицето и оставете за целия ден. Да не се прилага върху зоната около очите и устата! Ако се появи усещане или чувство за парене това показва, че кремът работи и усещането за парене бързо ще изчезне.Съставките в този крем ще успокоят възпалената кожа на лицето ви и действат перфектно за премахване на бръчките.
Известно е, че природните средства са с много по-нежно действие от фармацевтичните продукти, така че се възползвайте от нашето предложение за този ефективен домашен крем за лице. Нанасяйте ежедневно, докато не забележите подобрение на състоянието.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...