Translate

2017/01/24

Тази рецепта ще ви спаси от болките в краката и шията само за 7 дни!

Тази рецепта ще ви спаси от болките в краката и шията само за 7 дни!


chicken-stock-a

Преди време бяха много популярни съветите на един военен лекар за това как да запазите ставите си в добро състояние и да елиминирате проблемите, свързани с тях. Напоследък, проверявайки този лек, се оказва, че тази рецепта все още е истинско чудо и работи!

Ако имате проблеми с болките в ставите, гърба, краката и шията, тази рецепта е за вас!

Купете от всеки по-голям магазин 150 грама желатин (това е достатъчно за пълния курс на лечение в продължение на 30 дни). Вечерта към 5 грама желатин (две чаени лъжички без връх) изсипете една четвърт студена чаша вода от хладилника. Разтворът оставете при стайна температура.
Когато желатинът набъбне, сместа ще се превърне в желе.

На сутринта, пийте тази смес на празен стомах. Ако сте отвратени от вкуса, можете да добавите сок, мед, кисело мляко или заквасена сметана. Пийте толкова, колкото можете да погълнете.

Тази процедура се повтаря в продължение на 7 последователни дни. Хората, които следват тази рецепта, казват, че наистина болката в гърба, краката и гръбначния стълб изчезва. Една седмица по-късно, вие също ще забележите разликата!

Пълният курс на лечение трае един месец и можете да го прилагате не повече от веднъж на всеки 6 месеца. Това е доказан начин за възстановяване на ставите. Много хора не вярват, че работи. И вместо да предпочетат използването на желатиновата смес, те пълнят тялото си с химични болкоуспокояващи и изобщо нямат доверие на „примитивните“ методи на лечение.

Защо желатинът е полезен за ставите?
Желатинът е продукт от животински произход, който е получен чрез обработване на съединителната тъкан на едрия рогат добитък – от сухожилия, кости, колаген. Ето защо, той има положително въздействие върху вътрешните влакна и ставите.

Плюс това, той съдържа две аминокиселини: пролин и хидроксипролин, които ефективно възстановяват съединителната тъкан на тялото. И още: желатинът стимулира растежа на съединителната тъкан в случай на засегнати стави.

Ето някои полезни свойства на желатина:
Той укрепва ставите и мускулите на сърцето; Подобрява обмяната на веществата; Повишава умствените способности; Поддържа кожата здрава; Придава еластичност на сухожилията и ставните връзки; Предотвратява остеопороза и остеоартроза; Ускорява растежа и укрепването на структурата на косата и ноктите; Избавя ви от дисплазия.

Със сигурност в първите 7 дни от терапията, вие ще се отървете от болките в гръбначния стълб и „твърдостта“ в областта на шията, а месец по-късно, болката в ставите също ще бъде премахната .

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...