Translate

2017/01/21

ПЕЧЕЛЕТЕ, ИЗЧИСТВАЙКИ ДОМА СИ ОТ ЕНЕРГИИ

ПЕЧЕЛЕТЕ, ИЗЧИСТВАЙКИ ДОМА СИ ОТ ЕНЕРГИИ

За да има резултат описаните по-долу ритуали е необходимо енергийното поле на дома да е чисто от негативни енергии, да няма магии. За да проверите за наличие на подобни полета в къщата ви ще са необходими църковни свещи на брой толкова, колкото са помещенията.
Вземете свещта и от дясно на ляво обиколете помещението, като започнете от дясната стена на разстояние половин до един метър от пода. Ако свещта пращи, пука и изкарва черен дим, то там има наличие на негативна енергия. За да неутрализира и изчисти енергията, трябва да се направят кръгови движения, подобни на совалка, до изчезване на патологията. Изчистването може да направите и с три свещи, като ги запалите в най- замърсения енергийно ъгъл на помещението. Дръжте до себе си икона, кръстче и светена вода. Представете си лошотията като паяжини и със силата на мисълта ги накарайте да се насочат към свещите и да изгорят. Тази процедура ще ви помогне, само временно. След нея в рамките на максимум 9 дни потърсете специалист, за да направи истинското изчистване и да ви сложи защита, защото магията ще се върне с тройна сила.
При наличие на 3 и повече зони, в който свещта е пукала е необходимо също да потърсите специалист, защото става въпрос за сериозно негативно енергоинформационно влияние. В подобни случаи е хубаво да се вземат мерки бързо, тъй като енергийните проблеми се появяват внезапно и изведнъж сриват целия живот на човек.
Ако се съмнявате, че човек е поразен от магия, можете да проверите това също със свещ. Човека стои изправен, а този който проверява държи свещта. Движи я по гръбнака, от тила, надолу към краката. След това се проверява гърба отляво надясно и накрая се минава пред човека и се проверява от челото до краката. И отново, ако свещта пука, пращи или пуска черен дим, то става въпрос за силна негативна енергия. За съжаление, няма известна универсална техника за чистене при хора и във всеки случай се подхожда индивидуално. Каква техника ще се използва, знае само професионалиста. Има хора които спекулират с незнанието на хората и казват, че магия се разваля с едно махване на ръка, ако ви кажат това- бъдете сигурни, че сте попаднали на шарлатан. Не може магия, която е стояла с продължение на години да се изчисти изведнъж. Работи се в рамките на 20-30 дни, като се правят ежедневни процедури по снимките на хората.
След като определихте дали има негативна енергия, трябва да знаете, че във всеки дом, офис, или друго помещение има зони на благосъстоянието. Те са девет като осем от тях съответстват на осемте посоки и полупосоки. Всяка зона е свързана с определен аспект от живота и може да бъде активирана, посредством определен ритуал.
И така зоните се определят според мястото на външната врата за всяко помещение. Средата на стената на която тя е разположена е зоната на кариерата. След нея, посока на часовниковата стрелка, са съответно зоните на: обучението, семейството, богатството, славата, любовта и брака, деца, и полезни хора и пътувания.
Ако в тези зони има натрупани вещи, ъглите не са изчистени хубаво или помещението не е квадрат и липсват някоя от зоните е необходимо да се свържете с експерт за да се направи енергийна корекция на дома. Това става като се поставят определени кристали, свещи или друг инвентар със специфично символично и енергийно значение.
За да активирате зоната на парите и богатството в дома си е необходимо 3 дни подред да палите червена свещ в съответната зона. След това извършете процедурата която давам по-долу.
За нея ви е необходима купа с вода, червената свещ, девет жълти монети, ароматна пръчица.
Запалете свещта и пред нея поставете купата с вода и около тях монетите. С ароматната пръчица правите три спирали, по часовниковата стрелка, след което кажете следното заклинание:
Сили на земята и водата с енергията ваша активирам зоната на Богатството и просперитета в това помещение за да ми носи успехи и пари.
Оставете още малко да по-гори свещта, след което в същият съд сложете монетите и го оставете в тази зона да стои за привлича пари.
Можете още да ползвате други кристали и свещи. В зоната на любовта, например, е хубаво да се пали зелена свещ и да има кристал- розов кварц. В зоната на семейството палете оранжева свещ, сложете китка здравец, може да поставите и камък ахат.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...