Translate

2017/01/24

Компресът се поставя на крака преди лягане и на сутринта е потъмнял, заради отделените токсини-Как работи това чудо

Компресът се поставя на крака преди лягане и на сутринта е потъмнял, заради отделените токсини-Как работи това чудо

plasture1-800x800
За първи път този компрес на краката започва да се използва на Изток. Компресът се поставя на крака преди лягане и на сутринта ще бъде потъмнявал, заради токсините, които са се отделили от тялото.
Как работи това чудо? Нека направим един експеримент!Лимфата и кръвта циркулират по цялото тяло , включително и по краката, а помощните вещества, с които напоявате компреса си, ще допринесат за “издърпването” на токсините от тялото.
Носенето на компрес за детоксикация намалява появата на умора, главоболието и болките в ставите.
Подобни пакетчета можете да намерите по рафтовете в аптеката или да си ги приготвите сами.
Съставки:
Самозалепваща марля или тензух и широка лепенка Вода Чорапи Лук ЧесънНачин на приготвяне:
Лукът и чесънът се вземат в равни пропорции. По отношение на водата нейното количество зависи от вас, но колкото тя е повече, толкова по-добре. Изчистете чесъна и лука, след това ги пуснете в кипящата вода. Средството трябва да се вари в продължение на 10 минути, след което се охлажда в продължение на 20 минути. Изсипете го в тензух. Изстискайте излишната течност и поставете компреса в центъра на петите. На следващата сутрин ще оцените резултата.


No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...