Translate

2017/02/27

Български професор измисли лечение за рак и оздравя напълно от него! Ето и уникалната му рецепта

Български професор измисли лечение за рак и оздравя напълно от него! Ето и уникалната му рецепта



Професор Янаки Караджов е един от онези, които не трепват при поставянето на диагнозата, че имат рак, съобщава Доктор бг. Той решава, че ще се спаси и го прави. Той изрично отказва химиотерапията, считайки че тя ще го съсипе.

На базата на всички свои знания той измисля лечение на рак, което се основава на природни средства. Ползвайки ги, проф. Караджов се спасява изцяло и днес е здрав, въпреки че са го определяли за обречен.

 „В основата на зелевия сок стои лактобацилус плантарум. Той създава уникалния вкус на традиционните български туршии и бидони с кисело зеле. Този лактобацилус може да вирее единствено на територията на България, поради това често казвам, че ни е дар от Бог.

Ето какво прави той: Вземам един пластмасов бидон от 100 литра. Пълня го наполовина със зеле и наполовина с чешмяна вода. Вътре слагам още 3‐4 ябълки, лимони и дюли. Когато зелето втаса добре и сокът е готов, прибавям 370 гр. пчелен прополис и половин кг. настърган хрян. Получава се силен имунопрепарат.

Предпазва от грип, от настинки, изкуствени вируси даже. Би могъл да се използва и за сваляне на килограми, тъй като успешно пречиства тялото от токсините.

Страхотен е за хора, застрашени от рак, но и за такива – от респираторни болести. Зелевият сок го пия по няколко пъти дневно, по една винена чаша.“ – обяснява проф. Янаки Караджов.

Възрастният мъж подарява рецептата на всички и никога не е искал пари за нея. Той успява да поддържа здравето си в добро състояние и чрез правилно хранене. Професорът никога не сядал на масата без кисело мляко, мед или други пчелни продукти.

Благодарение на рецептата му досега има излекувани десетки хора, а на родния ни пазар от тази зима вече се продава зелева туршия с мед. Знае се, че тя умее да открива количеството на ракови клетки в организма, тъй като повишава Ph.



Страшна кашлица…Щях да си изкашлям червата! Ето този домашен сироп ме спаси! Прави чудеса за един ден!

Страшна кашлица…Щях да си изкашлям червата! Ето този домашен сироп ме спаси! Прави чудеса за един ден!

Страшна кашлица…Щях да си изкашлям червата! Ето този домашен сироп ме спаси! Прави чудеса за един ден!


Има милиони методи, хапчета и сиропи за борба с кашлицата, но това определено е най‐добрият! Вижте съставките и ще се убедите в неговата ефикасност!

Грип, настинки, треска ... всички те имат един общ симптом: досадна кашлица! Как да се отървем от дразнещата кашлица само за един ден? Тук е тайната!

Всъщност, кашлицата никога не е добре дошла: причинява толкова много болка в гърдите, главоболие, затруднено дишане, наред с други неща.

 Обикновено лекарите препоръчват различни хапчета и сиропи, за да се спре и предотврати кашлицата.

За щастие има и алтернативни методи, които можете да използвате.

В допълнение, алтернативна медицина също предлага домашно приготвени средства, които действително правят чудеса при лечението на различни видове кашлица.

Ето защо прочетете следната домашна рецепта за премахване на кашлицата, а също така и за профилактика на други инфекциозни заболявания.

Съставки:
250 мл вода
1 чаша мед
1 супена лъжица канела Лимонов сок
И ¼ чаена чаша от изброените билки:
Цвят от Лайка Корен от Ружа Джинджифил (или сушен или пресен, но настърган)

Как да го приготвите:
Първо, изсипете водата в тенджера.
Второ, добавете всички споменати билки и ги сварете.
След като кипне, намалете огъня и оставете да къкри докато половината от водата се изпари, отстранете тенджерата от котлона.

Прецедете и когато сместа е хладка, добавете меда, разбъркайте, след това добавете лимона и канелата. Разбъркайте всичко много добре и го съхранявайте в херметично затворен съд. Това лекарство за лечение на кашлица може да остане в хладилника до два месеца.

Как да използвате:
За възрастни се препоръчва по една супена лъжица три пъти на ден.
Ако детето ви е с кашлица се дава по една чаена лъжичка на ден.
 Този сироп е напълно безопасен за деца, но разбира се, дозата е по‐малка.

Друг полезен съвет: ако кашлицата ви или на детето ви е суха, можете да добавите една чаена лъжичка листа от мента, в сиропа. Ментата е чудесна за лечение на сухи кашлица.

Ако сте харесали тази домашна сироп за кашлица, моля споделете рецептата с вашето семейство и приятели!

Bio Brahmi Powder

Bio Brahmi Powder


Bio Brahmi Powder от Nutrisslim

Био брахми на прах в суперхрана, която тонизира нервите и стимулира храносмилането и оптимално функциониране на мозъка. Аюрведа лечителите получават това билково лекарство от листата и стъблата на растенията брахми. Брахми идва от азиатските блата, но се отглежда в много части на света, дори и в Америка. Това е една от най-широко разпространените суперхрани в Аюрведа. 

Био брахми на прах в аюрведа като средство за изцеляване: Медицината Аюрведа се счита за една от най-старите практики в Индия като разглежда всички аспекти на тялото и ги лекува индивидуално. С билки, упражнения и диета, аюрведа лечителите използват уелнес методи за облекчаване на нарушенията. Всеки човек има господстваща душа. Има три души наречени вата, питта или кафа. Според това каква душа си, лечителите определят билкови съставки, начин на хранене и физически упражнения. 

Био брахми на прах е тридоша: това означава, че може да се използва за всяка от трите души. В традиционната Аюрведа тази суперхрана се използва повече от 3000 години. Ихарак Съмит (Iharak Summit), един от най-старите текстове на Аюрведа, определя брахми като лечебен тоник за нервите, черния дроб и храносмилането. 

Био брахми на прах е тоник за нервната система: Като тоник за нервната система, био брахми на прах насърчава здравословното функциониране на нервите и укрепването на нервните импулси като помага да не се се прекъсне комуникацията между нервните окончания. Също така спомага да се регенерират нервни клетки и подобрява структурата на нервната система, като по този начин улеснява балансирането на стресови събития. 

Био брахми на прах е тоник за мозъка: Спомага за укрепване на мозъчните клетки. По време на процеса на стареене при хората намалява възможността за регенериране на клетките на мозъка, което пряко засяга паметта ни. Био брахми на прах помага за запазването на паметта. Със своята способност да се повишава концентрацията и да се активизират връзките в мозъка, био брахми на прах се използва при пациенти, които са изкарали инсулт или са получили някакъв вид мозъчно увреждане. 

Био брахми на прах насърчава храносмилането: Усвояването на всички хранителни вещества от храната е от първостепенно значение. Ако хората не получават всички витамини и минерали от храната, която консумират, тялото им не може да функционира пълноценно. Био брахми на прах помага за ускоряване на процесите на усвояване на храна в стомаха, подобрява храносмилането и метаболизма. 

Различните химични свойства на био брахми на прах дават следните предимства: 

➡ Повишена способността за учене и умствени способности 
➡ Създава чувство за спокойствие 
➡ Намалява тревожността, стреса и депресията 
➡ Подобрява яснотата на мисълта 
➡ Подобрява краткосрочната и дългосрочната памет и концентрацията 
➡ Намалява напрежението в мускулите 
➡ Подобрява съня 
➡ Подобрява храносмилането 
➡ Намалява симптомите на астма 
➡ Успокоява кожни заболявания и възпаления 
➡ Помага за облекчаване на симптомите при деца със синдром на дефицит на вниманието 
➡ Забавя признаците на стареене и спомага за удължаване на живота 
➡ Води до детоксикация на организма 
➡ Стимулира растежа на косата и ноктите 

Този продукт е една страхотна билка използвана в Аюрведа за подобряване на мозъчните функции: 

➡ 100% биологично производство 
➡ Антиоксидант 
➡ Естествен тоник за нервите 
➡ Естествен тоник за мозъка 
➡ Насърчава храносмилането 
➡ Подходящ за вегани 
➡ Суров продукт 

Ние препоръчваме консумация от 2-5 грама прах дневно, като приема може да бъде разпределен през целия ден, смесен с вода, сок, смути, шейк или друга напитка.

Organic Ashwagandha

Organic Ashwagandha


Organic Ashwagandha от Здравей

КАКВО Е АШВАГАНДА? 

Тази билка е позната като индийски женшен и зимна череша. Тя има силно лечебно действие. Корените и листата й често се използват в Аюрведа – древна наука за грижа за здравето. Смята се за добър адаптоген, което означава, че помага на тялото ни да се адаптира физически и психически към промените и стреса идващи от заобикалящата ни среда. 

Тя засилва имунната система, предпазва тялото ни от редица заболявания, дава ни енергия, има противовъзпалително действие, възстановява силата ни и е подходяща при възстановяване след боледуване. Оказва благоприятно въздействие върху нервната ни система – помага при чувство на безпокойство и безсъние. 

КАК ДА ПРИЕМАШ АШВАГАНДА: 

Започни с малки дози, като с времето може да увеличиш приема. Препоръчителната доза е около 1 гр. (1/5 чл.), един-два пъти на ден. 

При безсъние и тревожност 1/2 чл. преди лягане. 

Ашваганда може да разтвориш във вода или да добавиш към сок или смути. 

Билката не се препоръчва при хипертиреоидизъм, бременност, кърмене. 

ЦЕЛТА НА МЕДИЦИНАТА ДНЕС Е КАК ДА ИЗМЪКНЕ ПАРИ ОТ БОЛНИТЕ

ЦЕЛТА НА МЕДИЦИНАТА ДНЕС Е КАК ДА ИЗМЪКНЕ ПАРИ ОТ БОЛНИТЕ


Медицината е заинтересувана броят на клиентите й постоянно да расте. Затова медиците не лекуват хората, а увеличават броя на болните, които могат да плащат имитацията на лечението колкото може по-дълго, до самата си смърт…
За да не носят никаква отговорност,  лекарите и фармацевтите създават своеобразен картел: лекарят следва указанията от дебелите справочници и назначават таблетките, а фармацевтите с дребен почерк описват страничните ефекти на опаковките. Така медиците прехвърлят отговорността върху мощните корпорации, а те – на пациентите. Този картел функционира по следния начин: докторите “скубят” пациентите, назначават им повече таблетки отколкото е необходимо, а фармацевтичната индустрия прикрива многото странични ефекти на опаковката и също печели на гърба на болните. 
Главното в медицината е печалбата.

Какви лекарства ни изписват и защо е по-безопасно да не ги вземаме

Всички знаем, че витамините са необходими за нормалната жизнена дейност на организма. Те са нужни най-вече в детството, по времето на бременността и кърменето. Затова лекарите изписват витаминни комплекси на младите майки.

Една таблетка от пълен комплекс от витамини съдържа:
Витамин А – 2500 МЕ
* бета-каротин – 2500 ME;
* витамин D3 – 400 ME
* витамин С -120 мг;
* витамин Е – 30 ME;
* витамин B1 – 3 мг;
* витамин В2 – 3,4 мг;.
* витамин B6 -10 мг;
* витамин B12 -12 мкг:
* никотинамид – 20 мг;
* фолиева кислота – 800 мкг;
* пантотенова кислота – 10 мг;
* биотан – 30 мкг;
* железо – 60 мг;
* калций – 200 мг;
* цинк – 25 мг;
* селен – 20 мкг;
* мед – 2 мг;
* молибден – 25 мкг;
* манган – 5 мг;
* магнезий – 25 мг:
* хром – 25 мкг;
* йод -150 мкг;
Спомагателни вещества.
Всеки от нас знае за какво служи един витамин и колко е опасен недостигът му. Но няма и дума за това, че:
  1. Витамините от групата В: В1, В6 и В12 не се съчетават помежду им, когато се свързват по изкуствен начин.
  2. Витамин С може да унищожи В12.
3. Витамин А разрушава витамините К, Е, С, D.
4. Витамин В1 разрушава РР, В2, В6, С.
5. В2 разрушава РР.
6. В12 разрушава В1, В2, РР, фолиевата  киселина.
7. D2 разрушава витамин А.
8. Приемането на витамин D понижава нивото на желязото.
9. Почти всеки комплекс от витамини съдържа поне два канцерогенни оцветителя.
Проверка на учени през 1986 г. показва, че на американския пазар в препарати с витамини и микроелементи съдържанието на витамините В1 и н В6 надвишава няколко хиляди пъти дневната доза. Изследвания в САЩ и Великобритания в края на 80-те години на миналия век открили, че в резултат от приемането на големи дози от В6 има случаи на тежки поражения на нервната система.
Днес във Франция не се допуска в продажба нито едно лекарство, което съдържа бета-каротин, след като били изследвани 22 хиляди лица, които получавали по 20 мг от това вещество,  и увеличили риска от остра сърдечна недостатъчност с 13%.
Според изследователи, ако човек работи в замърсена среда или в задимен район, бета-каротинът в хранителните добавки не се знае дали ще донесе някаква полза, но може да предразположи към рак. След като влезе в реакция с канцерогените, бета-каротинът сам се превръща в канцероген. Употребата на рафинирани продукти също води до подобно “прераждане” на бета-каротина.
Излишъкът от витамин А освен до гибел на плода при бременните, води до обща слабост, главоболие, повръщане, болки в стомаха, костите и ставите, косопад, увеличаване на черния дроб и далака, раздразнителност, сърбеж по цялото тяло.
Продължителната употреба на препарати с йод води до хронична хрема, треска, отоци, ненормално слюноотделяне, повишено сълзотечение, обриви. При туберкулоза, нефрити и нефрози, фурункулоза, бременност и др. не бива да се приема йод.
Синтетичните витамини са вредни за здравето


Таблетките с поливитамини не ни защитават от болести и дори увеличават риска от някои онкологични болести. Тази информация се появи в най-влиятелното медицинско списание в света. Доколко е обосновано това твърдение на учените?
Рекламата и пропагандата на препаратите с поливитамини във вид на таблетки, капсули и сиропи свърши своята работа – много от нас започват деня си с таблетки, които съдържат витамини и минерали (във вид на  хранителни добавки). Специалисти по храненето постоянно ни убеждават, че днес всеки човек изпитва недостиг от витамини и минерали и трябва да се употребяват постоянно. В чуждестранни изследвания обаче се подлага на съмнение това твърдение. Днес в България няма нито едно подобно изследване, което да е огласено в научната преса и сред обществеността.
Бета-каротинът с витамин А увеличава смъртността с 30%, а с витамин Е – с 10%.
С ваксините се убиват повече хора отколкото с разстрели
На запад има следното твърдение: По-вероятно е да ви убие вашият доктор отколкото въоръжен бандит!  В Щатите всяка година лекарите убиват 783 936 души, което е 64 пъти повече от убитите със смъртоносно оръжие, които са 12 174. Лекарите не стрелят по вас с куршуми, а с ваксини, химиотерапии и лекарства. Всичко това се оказва много по-смъртоносно от оръжието.
В САЩ има само 700 хиляди доктори, докато собствениците на оръжие са около 80 милиона. Излиза, че на всеки доктор се пада на един труп (общо убитите от докторите са 783 936 души), докато 80 милиона собственици на оръжие убиват само малко над 12 хиляди… Излиза, че огнестрелното оръжие е по-малко смъртоносно от лекарствата!
Хирургията в Америка всъщност е един голям експеримент, който често се провежда с минимална или дори без научна поддръжка.
Всеки ден в болниците на САЩ се убиват стотици хора само в резултат от страничните ефекти на лекарствата. Освен това болниците убиват хора с инфекционни зарази, грешки при хирургически операции, неизправни сърдечни апарати и др. За убийствата са виновни лекарите и фармацевтите, които печелят милиарди долари в рамките на една корумпирана, престъпна фармацевтична промишленост и комерческия, корпоративен комплекс на здравеопазването.
Учени вече твърдят, че системата на здравеопазването в САЩ е холокост. Че тя е убила повече хора отколкото Адолф Хитлер!
Лекарите и фармацевтите в Щатите са търговци със смъртта, които държат монопола на FDA и държавната медицинска комисия. Докато не бъде прекъсната тяхната смъртоносна хватка за гърлото на американското здравеопазване, милиони невинни американци ще умират от ръцете на доктори, хирурзи и аптекари.
Елена Любимова

Графиня Ангелика Волфскийл: Не яжте пресни зеленчуци на вечеря

Графиня Ангелика Волфскийл: Не яжте пресни зеленчуци на вечеря

Закусвате с пълнозърнести продукти и вечеряте със свежа сурова салата. Убедени сте, че се храните здравословно и полезно? Оказва се, че не е така според немската графиня Ангелика Волфскийл, натуропат с над 20-годишен опит в лечението на различни заболявания, свързани с проблемите на метаболизма. Практикува природни методи от китайската медицина, аюрведа, Шуслерова терапия и др. През 2003 г. създава собствено училище по натуропатия.

графиня Ангелика Волфскийл

Ето нейните препоръки, с които развенчава някои от най-разпространените митове в храненето.
Колко пъти на ден и кога да ядем?
Само 3 хранения, и то в определени часове. Закуската – към 8,30 ч,. може да съдържа всичко, обядът да е към 12,30 ч. и също няма ограничения в менюто, но вечерята да е в 18 ч. без сурови храни и животински протеини. Това трябва да е и последното ни хранене.
След 18.00 ч. не бива да се яде нищо. Но ако се налага да вечеряме по-късно, храната трябва да е съвсем малко и преди всичко да не съдържа нищо сурово.
Най-късно до 16.00 ч. (най-добре до 14.00) е времето, през което може да консумираме сурови плодове, свежи салати и животински протеини.
По принцип човек приема твърде много сурови и неузрели плодове и зеленчуци. Когато ги включваме в менюто си, те трябва да са добре узрели.
Защо да избягваме пресни зеленчуци на вечеря?
Свежите зеленчуци могат да се приемат вечер, но задушени. Суровите продукти ферментират в червата и се получават алкохоли, газове и киселини, които дълготрайно увреждат черния дроб. Той трябва да ги разгради през нощта, но е претоварен. Започва да преобразува получения от ферментацията алкохол в мазнини, които складира.
Оттам се повишава нивото на мазнините в кръвта и се стига до висок холестерол, триглицериди и други причини за здравословни проблеми.
Храненето и китайският часовник на органите
Според него всеки орган има фаза на активност и почивка и трябва да съобразяваме режима на храненето си с тях. Например англичанинът пие своя чай следобед в 5 ч. По това време – между 17-19 ч., бъбреците са в активната си фаза и с чая тялото още веднъж приема топлина и течности.
Оказва се, че лечението с Шуслерови соли, което препоръчва графиня Волфскийл, е много по-ефективно, ако дадена от тях се приема в подходящия момент – когато целевият орган е малко преди активната си фаза и по време на нея солите ще са в наличност в тялото и органът може бъде повлиян най-добре.
Ето как китайската медицина и хомеопатията обединяват усилия. Дори във всеки сезон органите имат своя активна фаза.
Какво се препоръчва при наднормено тегло?
Пренастройване на менюто – край на сладкото, мазното, свинското, пушените и мариновани продукти, храни от типа фастфууд. Никакъв алкохол, кафе и сокове. Далеч от всичко, предизвикващо в тялото свръхпродукция на слуз: например твърдо и полутвърдо сирене, извара, мляко, ориз и картофи вечер.
Повече движение, ежедневно бягане с умерено темпо в началото.
Висококачествени студенопресовани масла като зехтин, на витамини храна от зрели плодове и зеленчуци. 2-3 пъти седмично за обяд може само бяло месо на пара или риба със зеленчуци (или салата според сезона). Трябва да се пие топла вода, защото помага при отслабване и редуцира глада.
Кое е основното правило за хранителния режим
Храненето да доставя радост. Да ядем бавно, да сдъвкваме добре, да не пием течности по време на ядене (разреждат храносмилателните ензими), като за водата правилото е да се спре 30 мин. преди хранене. Да ставаме от масата леко гладни, а не преситени.


https://youtu.be/JRNnehVWk-Y

Сирни заговезни! Ето какъв важен ритуал се спазва и какво да сложите на трапезата задължително!

Сирни заговезни! Ето какъв важен ритуал се спазва и какво да сложите на трапезата задължително!


Празникът Сирница или Сирни Заговезни, последната неделя преди началото на великденския пост, е натоварен с особен смисъл в българския народен календар. Денят е известен още като Прошка, защото е прието тогава по-младите членове във всяко семейство да искат от по-възрастните прошка за волни и неволни провинения през изминалата година. Така с изчистени от угризения души всички християни могат да започнат великия пост.
Седмицата между Месопустна неделя и Сирни Заговезни е по-специално време и в църковния календар. Тя е отделена от четиридесетницата на поста. През тези дни не се яде месо, но са разрешени всякакви други животински продукти – масло, яйца, мляко, сирене. Вечерта на Сирни заговезни празничната трапеза според обичая включва баница със сирене, риба, различни ястия с яйца и бяла халва с орехи. С тези храни се заговява, оттам идва и името на празника (от говея – постя, въздържам се).
Тези седем дни на прага между зимата и пролетта са време, в което вярващите трябва да се настроят за дългия великопостнически период. През тази седмица след литургия в църквата се четат поучителни наставления за въздържание и разумно отношение към всякакви земни удоволствия и изкушения. Изглежда за тези дни от календара църквата не е успяла да наложи изцяло своите норми и от предхристиянската древност на европейските народи нахлуват демоните на една неподправена и разгулна езическа веселост. Това е така не само у нас, но и в цялото европейско пространство.
У нас през тези дни моми и ергени се люлеят на люлки, по села и градове тръгват шумните кукерски шествия, палят се и се прескачат огромни огньове, въртят се горящи сламени факли и се хвърлят пламтящи стрели. Най-активни в тези обичаи обикновено са ергените и момите. Ритуалите за здраве и плодородие често са съпроводени с изричането на различни римувани пожелания и неприлични стихчета.
В Русия сиропустната седмица се нарича масленица и тогава обикновено се организират балагани – панаири на открито с люлки, въртелешки, фарсови театрални пиески, мечкари, фокусници, борби и т.н. Ядат се блини с масло и черен или червен хайвер, пие се като за последно и хората се отдават на дружно и неистово веселие. В миналото често се случвало тези разюздани всенародни веселби да вземат човешки жертви сред съсловието на богатите търговци, без да е ясно дали причина за това е огромното количество изпита водка или холестеролът в черния и червения хайвер.
В Западна Европа в седмицата преди поста обикновено са дните на карнавала, който от Средновековието се е утвърдил като основен форум за народната култура. Това е време за кратко освобождаване от установения от църквата и институциите ред. Тогава отпадат всички норми, условности и забрани, които в останалата част от годината определят ритъма и правилата на живота. Хора от различни социални групи и възрасти за няколко дни през годината стават равни и близки в един преобърнат свят, който сами пресъздават. По улиците тръгват пародийни шествия с шутове, маскирани като папи, епископи, крале, графове и представят различни, не всякога благопристойни житейски сцени. Всички танцуват и пеят. Цвърчат скари, на които се пекат наденици и всякакви меса, лее се вино и бира в изобилие.
Често разиграван ритуал е битката между Поста и Карнавала. Първият обикновено е представян като мършава старица, която държи сушена херинга, докато Карнавала е дебел и доволен, червендалест мъж, яхнал буре с вино или бира и окичен с наденици, пушени бутове и други лакомства. В края на празника обикновено над Карнавала бива устроен съд и след пародийната присъда следва пародийно погребение.
Нещо подобно се случва и с кукерския цар. След обредното „заораване“ и „засяване“ с впрегнати в рало кукери той бива символически убит от тях, за да възкръсне отново. Корените на този обичай етнолозите откриват в култа към Дионис от тракийската древност, а като цяло етнографската близост между пролетните празници у различните европейски народи се таи в техния общ индоевропейски произход.
Те всичките са братовчеди, независимо какво мислят по този въпрос европейските институции.
На Сирни заговезни – неделята преди започването на строгите Великденски пости, се прави трапеза с животински продукти, но без месо.
На трапезата присъстват ястия, направени от сирене и яйца, от масло и мляко. Традицията повелява на този ден да се направи баница със сирене и да има бяла халва с ядки.
Халвата се ползва за обичая хамкане – връзва се за конец и всички поред се опитват да я лапнат, без да използват ръцете си.
Панирани хапки 
Освен традиционната баница пригответе интересни ястия на основата на яйца и сирене, с които да изненадате приятно близките си. Великолепен ордьовър са шишчетата с пъдпъдъчи яйца. Необходими са ви двадесет пъдпъдъчи яйца, двадесет чери доматчета, три супени лъжици майонеза и малко за украса, половин чаена чаша цедено кисело мляко, сол и къри на вкус.
Тахан халва 
Първо пригответе соса – загрейте кърито на сух тиган около минута на бавен огън. Добавете го в цеденото кисело мляко, добавете майонезата и солта, разбъркайте и оставете в хладилника за два часа.
Сирене с подправки 
Сварете пъдпъдъчите яйца за пет минути. Охладете ги в студена вода, за да ги обелите по-лесно. Отрежете горната една трета от доматчетата, извадете с лъжичка месестата част, поръсете ги отвътре с малко сол и сложете червените шапчици върху яйцата.
Върху дървените шишчета нанижете по две гъбки от яйце с домат и украсете шапчиците на гъбките с точици от майонеза, за да са по-красиви.
Пригответе яйца със сметана. Необходими са ви четири кокоши яйца, половин чаена чаша сметана, една супена лъжица нарязан копър.
Сварете яйцата, нарежете ги на дебели кръгове, наредете ги в тавичка, посолете, залейте със сметаната и запечете за десет минути на фурна. Поръсете с копър.
Всички ще харесат панирани сиренца. Необходими са ви половин килограм сирене, две яйца, три супени лъжици газирана вода, три супени лъжици брашно, сол и черен пипер на вкус.
Сиренето се нарязва на кубчета или правоъгълници. Разбиват се яйцата с газираната вода и се добавя брашното. Тестото трябва да е като гъста сметана. Добавят се подправките.
Сиренето се потапя в панировката и се пържи до златисто в сгорещена мазнина. При желание се поръсва с подправки при сервиране.
Яйца, пълнени със спанак
Продукти
: 10 яйца, 500 г спанак, 150 г кашкавал, 100 г краве масло, 200 мл прясно мляко, 1 с.л. брашно, сол, черен пипер.
Яйцата се сваряват и се обелват. Отрязва се капаче откъм острата част и внимателно се изважда жълтъкът. В подсолена вода се сварява спанакът, отцежда се, нарязва се на ситно и се смесва със стритите жълтъци, настъргания кашкавал и черен пипер. Със сместа се пълнят яйцата, захлупват се с капачетата и се нареждат в тавичка, намазана с масло. Останалата плънка се смесва с прясното мляко и брашното и се разлива между яйцата. Върху всяко яйце се поставя бучка масло. Ястието се запича за около десет минути в силна фурна.
Кюфтета от яйца
Продукти
: 10 яйца, 300 г кашкавал, 1 връзка магданоз, 200 г сухар, сол, черен пипер, растително масло за пържене.
Яйцата се разбиват и към тях се прибавят ситно смленият сухар, настърганият кашкавал, ситно нарязаният магданоз, сол и черен пипер. Сместа се разбърква добре. Със супена лъжица се сипва по малко от сместа в сгорещената мазнина и се изпържват кюфтета. Поднасят се с доматен сос или салата.

изненадващи снимки на храната, която ядем

изненадващи снимки на храната, която ядем



Всички знаем как изглеждат плодовете и зеленчуците, когато са изложени по сергиите на пазара и рафтовете на супермаркета. Но някога чудили ли сте се, как изглеждат те преди да бъдат набрани? От банани и сусам до кашу и киви следващия списък ще задоволи вашето любопитство по този въпрос относно храната, която ядете  и ще ви помогне да погледнете на нея от друга гледна точка.

1. Сусам


Sesame Seeds

2. Фъстъци

Peanut

3. Червена боровинка

Cranberry

4. Кашу

Cashew

5. Пистачио

Pistachio

6. Брукселско зеле

Brussel Sprouts

7. Какао

Cacao

8. Ананас

Pineapple

9. Ванилия

Vanilla

10. Бадем

Almond

11. Шафран

Saffron

12. Киви

Kiwi

13. Кафе

Coffee

14. Канела

Cinnamon

15. Банан

Banana

16. Уасаби

Wasabi

17. Черен пипер

Black Pepper

18. Киноа

Quinoa

19. Аспержи

http://nhg.typepad.com/.a/6a013488d5d086970c01a51165cf5a970c-600wi

20. Нар

Pomegranate

21. Манго

Mango

22. Фурми

Dates

23. Райска ябълка

Persimmon

24. Чаено дърво

Tea Plant

25. Авокадо

Avocado




















2017/02/22

Изчистете ноктите от гъбички с тази невероятна рецепта само за 15 минути!

Изчистете ноктите от гъбички с тази невероятна рецепта само за 15 минути!

Едно домашно лекарство от три компонента ще ви помогне да изчистите ноктите от гъбички само за 15 минути


гъбички

Гъбички, разкривени нокти, грозни крака, груба кожа – кой не би искал да се избави от подобно наказание. Всеки знае, че наличието на гъбички е придружено от неприятна миризма, излъчвана от краката.
Към това трябва да прибавим и сърбеж по кожата, както и разбита нокътна плочка. Но, ако се мажете с това лекарство по два пъти на ден, ще се справите напълно с гъбичките без дори да купувате фармацевтични лекарства!
Какво ще ви е необходимо, за да направите това лекарство за гъбички?
Преди да използвате лекарство, трябва да направите една проста процедура.
Направете кашичка от сода за хляб и вода. Първо търкайте ноктите, които са засегнати от гъбичките, след това нанесете малко от нея върху самите нокти, да постои около десетина минути и изплакнете. Лекарството, чиято рецепта ще ви дадем сега, се нанася върху чисти и подсушени нокти.
Необходими продукти:
– алкохол
– водороден прекис
– оцет
Как се прилага?
– Смесете всички съставки в равни пропорции.
– Нанесете продукта върху засегнатите части на кожата и ноктите, и задръжте в продължение на 15 минути.
– Изплакнете краката обилно с вода.
Народните средства за защита срещу гъбички на ноктите са много ефективни! Тази чудна смес също не отстъпва на което и да е лекарство. Още след първата процедура ще почувствате облекчение. Достатъчно е да я използвате активно поне една седмица – сутрин и вечер, и на неприятните симптоми могат да бъдат забравени! Евтин, достъпен и ефективен инструмент за борба с досадните гъбички върху ноктите на краката – не забравяйте да запазите тази рецепта.




почиства моментално черния дроб! Ефектът се усеща още на следващия ден

почиства моментално черния дроб! Ефектът се усеща още на следващия ден


Това е не просто зеленчуков коктейл – това е лечебен серум, който почиства моментално черния дроб черния дроб!

cherniya drob

За черния дроб трябва да се полагат навременни грижи. Преди време имах здравословни проблеми, и лекарят ми предписва курс на лечение с антибиотици. След процеса на вземане на лекарствата аз се чувствах ужасно: тежест в стомаха, горчив вкус в устата, леко гадене след хранене – цял куп усещания, познати на тези, които имат чернодробни проблеми.
Случайно видях рецептата за този лечебен зеленчуково-плодов коктейл, бях вдъхновена и реших да го направя. Това се оказа една вкусна напитка за прочистване на тялото! Една седмица аз се хранех пестеливо и здравословно, пиех ежедневно чаша от зеленчуковото смути, и в крайна сметка започнах да се чувствам добре, както преди! Съветвам ви да опитате!
Рецепта за здравословен коктейл за черния дроб
– 3 моркова
– 2 зелени ябълки
– 1 цвекло
– половин лимон без корите
– парче пресен корен от джинджифил
– няколко листа от маруля или спанак
Нарежете всички зеленчуци в блендер, като преди това сте ги измили и почистили. Добавете малко вода, за да има тази напитка приятна за пиене консистенция. Леко охладете, а остатъка оставете в хладилника.
Морковите са богати на флавоноиди и витамин А, който подхранва черния дроб. Пектинът, съдържащ се в ябълките, помага за премахване на токсините. Зелените листа от маруля осигуряват добра циркулация на кръвта и укрепват имунната система. Джинджифилът и лимона насърчават отличната работа на стомашно-чревния тракт, облекчават подуването на корема и подобряват на обмяната на веществата. В суровото цвекло има много фибри, полезни за червата.
Обичам да готвя зеленчукови смутита и пюрета в блендер, но по-вкусно и полезно нещо от този коктейл не съм правила! Ефектът се почувства още на следващия ден. За да се почувствам свежа и изпълнена с енергия аз пих от зеленчуково-плодовата смес десетина дни, не повече. Опитайте и вие подобряващия резултат на тази напитка върху себе си, направете детоксикация на черния дроб и бъдете здрави!

уникални билкови настойки, които ще ви накарат да забравите какво е това склероза

уникални билкови настойки, които ще ви накарат да забравите какво е това склероза

С изчерпване силите на организма е полезно да се прилагат билкови рецепти от народната медицина

склероза

Те ще го освежат и ще му дадат нови сили.
500 грама натрошен орех се смесва с 300 грама мед, 100 г сок от алое, 50 грама прах от корени на пащърнак. Съхранявайте на тъмно място. Вземете по 1 супена лъжица 3 пъти на ден 30 минути преди хранене.
Свеж и почистен касис се смила и се изсипва в мед в съотношение 1: 1, разбърква се добре. Съхранявайте на хладно и тъмно място. Вземете по 1 супена лъжица ден 30 минути преди хранене.
Вместо вода, се препоръчва да се пие отвара от овес – 2 супени лъжици овесени зърна се изсипват в 0, 6 литра вода, варете на слаб огън 30 минути, охлажда се, прецежда се и се добавя сока на един лимон.
100 мл. лимонов сок.
200 г мед.
50 мл. зехтин.
Смесете всички съставки и взимайте на гладно по една чаена лъжичка.
Тези рецепти не само ще ви подмладят, но и ще подобрят тена, блясъка в очите, ще загладите кожата и ще се отървете от запека. Освен всичко друго, те ще ви накарат да забравите какво е склероза.

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...