Translate

2017/02/27

Bio Brahmi Powder

Bio Brahmi Powder


Bio Brahmi Powder от Nutrisslim

Био брахми на прах в суперхрана, която тонизира нервите и стимулира храносмилането и оптимално функциониране на мозъка. Аюрведа лечителите получават това билково лекарство от листата и стъблата на растенията брахми. Брахми идва от азиатските блата, но се отглежда в много части на света, дори и в Америка. Това е една от най-широко разпространените суперхрани в Аюрведа. 

Био брахми на прах в аюрведа като средство за изцеляване: Медицината Аюрведа се счита за една от най-старите практики в Индия като разглежда всички аспекти на тялото и ги лекува индивидуално. С билки, упражнения и диета, аюрведа лечителите използват уелнес методи за облекчаване на нарушенията. Всеки човек има господстваща душа. Има три души наречени вата, питта или кафа. Според това каква душа си, лечителите определят билкови съставки, начин на хранене и физически упражнения. 

Био брахми на прах е тридоша: това означава, че може да се използва за всяка от трите души. В традиционната Аюрведа тази суперхрана се използва повече от 3000 години. Ихарак Съмит (Iharak Summit), един от най-старите текстове на Аюрведа, определя брахми като лечебен тоник за нервите, черния дроб и храносмилането. 

Био брахми на прах е тоник за нервната система: Като тоник за нервната система, био брахми на прах насърчава здравословното функциониране на нервите и укрепването на нервните импулси като помага да не се се прекъсне комуникацията между нервните окончания. Също така спомага да се регенерират нервни клетки и подобрява структурата на нервната система, като по този начин улеснява балансирането на стресови събития. 

Био брахми на прах е тоник за мозъка: Спомага за укрепване на мозъчните клетки. По време на процеса на стареене при хората намалява възможността за регенериране на клетките на мозъка, което пряко засяга паметта ни. Био брахми на прах помага за запазването на паметта. Със своята способност да се повишава концентрацията и да се активизират връзките в мозъка, био брахми на прах се използва при пациенти, които са изкарали инсулт или са получили някакъв вид мозъчно увреждане. 

Био брахми на прах насърчава храносмилането: Усвояването на всички хранителни вещества от храната е от първостепенно значение. Ако хората не получават всички витамини и минерали от храната, която консумират, тялото им не може да функционира пълноценно. Био брахми на прах помага за ускоряване на процесите на усвояване на храна в стомаха, подобрява храносмилането и метаболизма. 

Различните химични свойства на био брахми на прах дават следните предимства: 

➡ Повишена способността за учене и умствени способности 
➡ Създава чувство за спокойствие 
➡ Намалява тревожността, стреса и депресията 
➡ Подобрява яснотата на мисълта 
➡ Подобрява краткосрочната и дългосрочната памет и концентрацията 
➡ Намалява напрежението в мускулите 
➡ Подобрява съня 
➡ Подобрява храносмилането 
➡ Намалява симптомите на астма 
➡ Успокоява кожни заболявания и възпаления 
➡ Помага за облекчаване на симптомите при деца със синдром на дефицит на вниманието 
➡ Забавя признаците на стареене и спомага за удължаване на живота 
➡ Води до детоксикация на организма 
➡ Стимулира растежа на косата и ноктите 

Този продукт е една страхотна билка използвана в Аюрведа за подобряване на мозъчните функции: 

➡ 100% биологично производство 
➡ Антиоксидант 
➡ Естествен тоник за нервите 
➡ Естествен тоник за мозъка 
➡ Насърчава храносмилането 
➡ Подходящ за вегани 
➡ Суров продукт 

Ние препоръчваме консумация от 2-5 грама прах дневно, като приема може да бъде разпределен през целия ден, смесен с вода, сок, смути, шейк или друга напитка.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...