Translate

2017/02/22

Ефикасен лек при псориазис

Ефикасен лек при псориазис


Псориазисът може да бъде излекуван с лосионът Ин Дерма

Псориазисът представлява хронично кожно възпаление, което в преобладаваща част от случаите се дължи на генетични фактори.

psoriazis

Най-характерното за това кожно заболяване е, че се образува на видими люспи и е съпроводено от зачервяване и лющене на кожата. В нередки случаи псориазисът е придружен от болка и сърбеж.
Застрашени от появата на псориазис са между 1 и 3 процента от населението. Мъжете и жените са еднакво застрашени от появата му, макар че при жените обикновено се появява в по-ранна възраст.
Появата на псориазис обаче не трябва да ви отчайва, тъй като съществува съвременен продукт за лечението му – Ин Дерма.
Лосионът е много подходящ за хора, страдащи от псориазис.
Трябва да знаете обаче, че хората, които страдат от псориазис не могат да ви заразят, тъй като това заболяване не се предава като грипа например.
То е наследствено и се появява вследствие на поражения в имунната система.
Псориазисът не е кожна екзема или външна инфекция, поради което специалистите са категорични, че не е заразно.
Както вече споменахме, псориазисът и съпътстващите го болки и сърбеж имат лечение и то се нарича Ин Дерма.
Този лосион ще ви избави от сериозния дискомфорт, който изпитвате заради вида на кожата си, както и от притесненията на заобикалящите ви, че ще ги заразите, пише onclinic-bg.com.
Лосионът Ин Дерма е създаден въз основата на редица нови проучвания в областта на козметиката и дерматологията.
Той е еднакво ефективен както за хората със свръхчувствителна кожа, така и за страдащите от екземи, псориазис, дерматити, груба кожа и различни видове кожни възпаления.
Лосионът Ин Дерма успокоява сърбежа и дразненето и активизира възстановителните процеси на кожата като я охлажда и овлажнява. Освен това подобрява структурата на епидермиса и е напълно безвреден.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...