Translate

2017/02/06

Чудо невиждано: Свещена вода помага на слепи да прогледнат! (Доказателствата са безброй)

Чудо невиждано: Свещена вода помага на слепи да прогледнат! (Доказателствата са безброй)


Свещена вода лекува болести, пред които лекарите са безсилни. Чудо невиждано се появи в манастир и лекува безотказно. В България има много чудеса, някои от тях които не са толкова известни и популярни. Това е поредното уникално нещо, доказателство за неземни сили, което се появява в село край Петрич. Интересното е, че свещена вода се появила изненадващо в църква. Водата бликнала изненадано в светата обител.

Лековитото аязмо се показало в петричкото село Долно Спанчево. Аязмото бликнало в църквата „Свети Георги”, която се намира в селището. Невероятното събитие се случило преди година. Историята е много интересна. В същата света обител нямало свещеник около половин години. Тогава, след като тези шест месеца изминали, каква била изненадата на местните, когато открили, че на две-три места на пода на църквата е бликнала вода. Тогава заможни хора я прихванали, направили дренаж и сега на това място е създадено аязмо.
Според местните водата от изворчето лекува очи и към свещената вода винаги се отправят много миряни, които имат нужда от лечение. Много хора вече свидетелстват, че след като си измили очите няколко пъти зрението им се е подобрило значително. Дори имало случаи на полуслепи хора, които доказано са се излекували, след като са направили няколко процедури със свещената вода. Истината е документирана и тя е повече от достоверна – свещената вода помага на слепи хора да прогледнат!

Църквата е доста древна и е действаща и до днес. Строена е още през 1859 година. На входа на светата обител има изрисувано изображение на Свети Георги.
След като аязмото станало известно в околността, при чудодейното изворче непрекъснато има хора. Според местните още по-голяма е неговата сила по време на празника на Свети Георги. Тогава водата блика с още по-голяма сила, а в двора на църквата е почерняло от вярващи, които намират изцеление от църковното аязмо.


https://www.youtube.com/watch?v=aH3bTQ2oLAw

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...