Translate

2017/04/09

Ти лайф: Ефективната формула за щитовидната жлеза и сърцето!

Ти лайф: Ефективната формула за щитовидната жлеза и сърцето!


TLife_3D

Ти лайф – една от най-ефективните стари индийски рецепта за щитовидната жлеза, вече е в България. Тя е широко използва в миналото и днес. Според специалистите Ти Лайф е взета от Ригведа – първата част на най-древните писания Ведите, в която са описани свещените лечебни растения, наречени соми. Използването им днес е част от индийската лечебна традиция, която е много ефективна и масово се използва не само в различните ашрами, а и в САЩ, Западна Европа, както и в алтернативната медицина.
Ти лайф е изцяло на билкова основа и се пие като чай, без никакви странични ефекти. Според медиците има научно основание за нейния здравословен ефект, тъй като много от проблемите в организма са следствие на нарушения баланс на хормоните на щитовидната жлеза. Включените билки в чая Ти лайф съдържат разнообразен набор от биологично активни вещества (флавоноиди, фенолни киселини, полизахариди, алкалоиди, етерични масла, сесквитерпени, дъбилни вещества, катехини, витамини, микроелементи и много други), които допринасят за балансиране функцията на щитовидната жлеза. Подпомагат сърдечната дейност и нервната система. Помагайки за нормалното функциониране на щитовидната жлеза той е подходящ и за целия организъм. Ти лайф е подходящ още за сърцето и изобщо за укрепване на здравето.
Ти лайф е подходящ при:
  • Различните проблеми при нарушена функция на щитовидната жлеза /независимо дали става дума за хиперфункция или хипофункция/.
  •  Има благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система.
  •  Подпомага при умора, замайване и световъртеж.
  •  Ти лайф е адаптиран за употребата му у нас – в състава му са включени контролирани билки, отглеждани в региона .
СПРЯХ РАЗВИТИЕТО НА ХАШИМОТО katya
Ти лайф е невероятен – с него спрях развитието на Хашимото. Само хора, които не са засегнати от това заболяване, не знаят какво е – винаги си в депресия, внезапно получаваш сърцебиене, напълняваш. Само след няколко месеца хормоналните маркери ми се нормализираха.
Катя Ангелова, София
МНОГО ДОБРЕ МИ ПОДЕЙСТВА ПРИ БАЗЕДОВА БОЛЕСТgergana
Моята щитовидна жлеза постепенно започна да се уголемява. Усетих проблема по трудното преглъщане, нервните изблици, а след това и с медицинско изследване на хормоните. За 6 месеца с Ти лайф нещата се нормализираха. Първо се успокоих, а сега и по-лесно преглъщам.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...