Translate

2017/06/08

Руската знахарка Людмила Ким: Христос казва да прощаваме, защото ракът тръгва от обида!

Руската знахарка Людмила Ким: Христос казва да прощаваме, защото ракът тръгва от обида!


Руската знахарка Людмила Ким: Христос казва да прощаваме, защото ракът тръгва от обида!


Руската лечителка Людмила Ким е родена през 1941 г. в Гудермес, Чечения. Докато Ванга бе жива, Ким често гостуваше в дома ѝ, където на чаша чай двете обсъждаха разликата между българските и източните и тибетски рецепти (виж по-долу три от тях). Само преди дни знахарката отново дойде на визита в България.

Според Людмила природата на коварната болест рак е разнообразна и не винаги е свързана с гените или друг фактор. „Според някои става дума и за микроби, а аз вярвам, че ракът е заболяване на кръвта на обидения човек, който не е простил и това трови кръвта му”, каза знахарката. Тя припомня, че и Христос казва, че трябва да се дава прошка, което е много важно иначе последствията били за обидената страна.
„Раковите клетки поначало съществуват у всеки човек. Но ако той твърде много е оскърбен, тъгува, мъчи се, страда раковите клетки в него започват да се развиват.  Тогава просто има условия за това“.


Елексирът на здравето


Ludmila_Kim

Достъпен елексир на здравето според даровитата жена е чистотелът или както у нас се нарича билката змийско мляко.

„Ако си направите квас със змийско мляко ще се излекувате от всякакви отоци, особено жените – на гърдите, на матката, на щитовидната жлеза“, твърди Ким. По нейната рецепта се взема 100 грама чистотел – пресен или изсушен, нарязва се на ситно и после се слагате в 10 литра суроватка.

Държите сместа две седмици на тъмно и проветриво място, покрита с марля. За това време суроватката ще стане жълта. Трябва да се пие по една супена лъжица два-три пъти дневно“, казва Людмила.

И не само това. Също така в три литра вода може да се сложат 50 грама чистотел (змийско мляко), 1 супена лъжица сметана и 1 чаша захар. И отново две седмици трябва да стои на тъмно. И после отново по една супена лъжица три-четири пъти на ден трябва да се пие. Тази субстанция е балсам. Помага срещу много болести“, сподели една от топрецептите си руската лечителка.

Рецепта за младост


75-годишната химичка по образование започва да лекува, когато е на 30 години. До ден днешен нейните роднини се чудят как те остаряват, а тя все изглежда млада, сякаш неподвластна на времето. „Често ме питат каква е тайната на моята младост. Аз аз не правя нищо по-особено. Старая се да се моля всеки ден. Пия билки – всяка пролет пия отвара от глухарчета за стомаха и за черния дроб. Ще ви кажа и една китайска пословица –„Всички неприятности трябва да се възприемат със специалното място, наречено „дупница”, тоест със задника”.




No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...