Translate

2017/07/11

древна рецепта от Тибет за настойка с чесън убива всички микроби и бактерии в организма!

древна рецепта от Тибет за настойка с чесън убива всички микроби и бактерии в организма!


Настойка с чесън се прави със спирт и сега можете да научите как точно да я приготвите и използвате според древната тибетска рецепта.
Това природно лекарство ще изчисти и възстанови тялото ви и ще ви отърве от куп болести.
Настойка с чесън и спирт
Ето и рецептата:
Нарежете 350 грама чесън и смачкайте в керамична или дървена купа. Можете да използвате преса за чесън или дървено хаванче. Получената каша поставете в буркан с капак и добавете 200 мл 96% спирт или силна домашна ракия. Затворете капака плътно и поставете натъмно и хладно място в продължение на 10 дни.
След десет дни съдържанието се филтрира през тензух, който сте прегънали на четири. Изсипете така получената инфузия на чесън в стъклено шишенце от тъмно стъкло. Можете да използвате шише, в което е имало някакви капки. Ето затова не трябва да изхвърляте шишенцето от използвани капки, например за нос. Измива се добре и се пълни с това домашно лекарство. Оставете го в хладилника за 3 дни и можете да го използвате.
Използване на настойка с чесън
Използването на тази настойка с чесън по древна тибетска рецепта става по следната схема.
Добавят се капки в 50 мл билков чай или вода, като се започне от 1 капка и се увеличава за всеки прием с по една. Така първия ден слагате 1 капка сутринта, 2 капки преди обяд и 3 капки преди вечеря. На втория ден 4 капки сутринта, 5 на обяд и така се увеличава на всеки прием до достигане на 15 капки. Пет дни пиете по 15 капки три пъти на ден и след това започвате да намалявате с по една капка, докато стигнете пак до 1 капка на прием. Накрая започнете да пиете по 25 капки три пъти на ден, докато свършите приготвената настойка. Пие се 10-15 минути преди хранене.
Разбира се, докато приемате тази настойка с чесън трябва да се придържате към здравословен начин на хранене. Това означава да ограничите всякакви пържени и мазни храни, да не пиете никакъв алкохол и да наблегнете на плодове и задушени зеленчуци.
Можете да направите и следната настойка с водка – смачкайте същото количество чесън, но залейте с 200 мл водка. Затворете в буркан и оставете в килера или друго тъмно място в дома си. След 10 дни прецедете и сложете в тъмно шише. Възрастен човек може да пие по 5 капки 3 пъти на ден, когато е болен. За предпазване от болести вземайте само по пет капки вечер.
Какви са ползите
Тази процедура за направа и използване на настойка с чесън е точно по тибетската рецепта. Тя може да се прави веднъж в годината. Изчиства организма ви от токсини и вредни натрупвания. Значително подобрява обмяната на веществата. Кръвоносните съдове постепенно възвръщат своята еластичност, което предотвратява риска от инфаркт на миокарда, инсулт, множествена склероза и образуването на тумори. Освен това помага за подобряване на зрението и премахване на главоболието.
Настойка с чесън и водка

Удивителните лечебни свойства на чесъна се дължат на съдържащите се в него много полезни вещества и особено на природния антибиотик алицин. Именно благодарение на него чесънът преборва вредните вируси и бактерии в организма.
Ако точно спазвате всички правила, описани по изготвянето и използването на настойка с чесън вие ще подмладите целия си организъм.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...