Translate

2017/08/27

97% от хората с рак са имали тази процедура на зъбите!

Нови шокиращи резултати: 97% от хората с рак са имали тази процедура на зъбите!



Страдате ли от дегенеративни заболявания ? Искате да кажете, че „всичко това е само в главата ви“? Това може би не е толкова далеч от истината … защото причината за вашето заболяване е в устата ви! Налице е обща дентална процедура, която ще позволи на всеки зъболекар да каже, че тя е напълно безопасна, въпреки че изследователите предупреждават за опасностите повече от 100 години!
За коя стоматологична процудура става въпрос? Става въпрос за отстраняване на нерв. Милиони такива интервенции се извършват всяка година. Зъбите, които се екстрахират нерви са по същество „мъртви“ зъби, които могат да станат рай за силно токсични анаеробни бактерии .При определени условия може да навлязат в кръвта и да предизвикат редица сериозни заболявания. И това е интересно: Флуорът в пастата за зъби ни разболява.
Много от тези токсични зъби може да действат като напълно здрави в продължение на години, което ги прави трудни за откриване, като причина за системни заболявания. За съжаление, много зъболекари пренебрегват сериозните рискове, излагайки своите пациенти на тези процедури. Въпреки това, един от зъболекарите е този, който е открил връзката между процедурите премахване на нервите и системни заболявания.
В момента той се смята за един от най-добрите зъболекари за времето си.
Уестън А. Прайс: Най-добрият зъболекар в света Много зъболекари трябва да се запознаят с работата на д-р Уестън Прайс. За съжаление, работата му все още е потисната от медицински и стоматологични специалисти. Д-р Прайс пътувал по света в изучаване на зъбите, костите и диетата на различни коренното население, които не се радват на „благословията“ на съвременната храна. Прайс установил, че механично е невъзможно да се стерилизира зъб на който е изваден нервът му.
Оказва се, че много хронични дегенеративни заболявания, произхождащи от заразени зъби без нерви, от които най-често сърдечни и заболявания на кръвообращението. Открива силна връзка между зъбите с извадени нерви и ставни заболявания, на мозъка и нервната система. Зъбите са изработени от най-силното вещество в нашето тяло. В средата на всеки зъб има зъбни кухини, които свързват кръвоносните съдове и нерви. Около зъбната кухина е дентина, който се състои от живи клетки, които секретират твърдо минерално вещество. Външната част на зъба, наречена емайл и дентина. Корените на всеки зъб остават по местата, благодарение на периодонтални връзки.
Зъболекарите в училище учат, че всеки зъб има по-голям канал 1-4. Въпреки това, има един куп канали, които не са споменати изобщо. Всеки зъб има цял лабиринт от малки тръбички, които ако се развият, ще имат дължина няколко километра. Уестън Прайс идентифицира 75 отделни канала за достъп в централен резец. Микроскопични организми редовно се движат в и около тези тръби като в „мол“ от подземни тунели. Когато зъболекар извършва операция по отстраняване на нерв, той запълва кухина, като прекъсва притока на кръв до зъба, така че тя вече не може да циркулира през зъба. Въпреки това, лабиринта от тръби остава там, и бактериите, които вече не са източник на храна, се крият в тези тунели, където те са на безопасно място от антибиотици и имунната защита на организма.
Причините за много заболявания Поради липса на кислород и хранителни вещества, тези в миналото приятелски организми стават по-силни, по-жизнени анаеробни бактерии, които произвеждат широка гама от токсини. Никоя форма на стерилизация не е достатъчно ефективна, за да реши този проблем. Инфекцията често се разпространяват, където се създава кавитация, известна още като пукнатини. Кавитацията на места е незараснала кост, която често представлява пресечна точка на инфекция и гангрена. Тя понякога възникв след изваждане на зъб, или настъпва след изваждане на зъбен нерв. Всичко това се случва с много малко симптоми, ако има такива изобщо.
Възможно е да има гноен мъртъв зъб, а вие да не знаете. Това обаче не е краят на вашата мъка. Това може да причини образуването на болест на сърцето , бъбреците и костния мозък Докато имунната ви система е силна, всички бактерии, които се отклоняват от заразения зъб се унищожават. Въпреки това, ако имунната ви система е отслабена поради някаква болест или травма, тя няма да бъде в състояние да контролира инфекцията. Тези бактерии могат след това преминават в околните тъкани и да попаднат в кръвта, когато се прехвърлят на нови места, тъкани или органи. Р цена е в състояние да премине на заболяването при хора при зайци от подхлъзване части на зъби, които се екстрахират нерви в тях.
Той открива, че поставянето на части от зъби на човек , който наскоро е получил сърдечен удар при зайците причинява инфаркт на заек само за няколко седмици.
Почти всички хронични дегенеративни заболявания са свързани с тази стоматологична процедура, включително: – болест на сърцето – бъбреците – артрит, ревматични заболявания и ставни заболявания – неврологични заболявания (например ALS.) – автоимунни заболявания (например, лупус) Изглежда, че има връзка и с рака.
Д-р Робърт Джоунс е изследвал връзката между стоматологично лечение премахване на нервите и рак на гърдата, достигайки изключително висока корелация. Той прави следните изводи: – 93% от жените с рак на гърдата с а преминали през процедура по изваждане на нерви на зъбите – 7% от тях страдат от други зъбни заболявания В повечето случаи, туморите са възникнали от една и съща страна, на която се извършва стоматологичната процедура. Р. Джоунс твърди, че токсините на бактерии в заразени зъби, или челюстта са в състояние да инхибират протеини, които потискат развитието на тумори. Немски лекар д-р Джоузеф Айлс цитира подобни констатации, като каза, че 97% от своите пациенти с рак, са лекувани стоматологични нерви. Ако тези лекари са прави, лекът за рак е, че мъртвите зъби да бъдат отстранени и да се създаде стабилна имунна система.
По какъв начин са тези мутирали бактерии от вашите болести, са свързани с устата ви? Бактериите са налични могат да бъдат идентифицирани чрез ДНК анализ, дали те са мъртви или живи. Под Prajsovog работа, Фондация за токсични елементи се използва ДНК анализ, за да се разгледа зъбите без нерви и бактериални инфекции са открити в 100% от пробите. Те идентифицирали 42 различни видове анаеробни бактерии в пробата на 43.
В кухините са идентифицирани 67 различни вида бактерии от 85 проби. Сред бактериите са следните: – Capnocytophaga ochracea – Fusobacterium nucleatum – Gemelli morbillorum – Leptotrichia buccalis – Porphyromonas gingivalis Това ли са единствените доброкачествени, общи бактериите в устата? Няма начин. Една от споменатите бактерии атакуват сърцето, нервите три атаки, атака две бъбреците, мозъка две атаки, и може да зарази синусите кухини. Така че, те са всичко друго, но не и доброкачествени! Повече за 400% от бактерии е намерена в кръвта около мястото, където е денталния нерв по отношение на зъбите, което означава, че инкубатор зъб, на периодонтални връзки е снабдяването с храна. Никога не е било разумно да оставите нещо мъртво в тялото.
Никоя друга медицинска процедура не включва оставяйки нещо мъртво в организма. Ако замразите пръстите си или се разболеете от гангрена, те са отстранени. Ако бебето умира в утробата, организма причинява аборт. Вашата имунна система няма мъртво вещество и само наличието на мъртва тъкан може да доведе до усложнения, както е в случая с мъртъв зъб. Инфекции и автоимунно отхвърляне, причинени от бактерии събрани в мъртва тъкан. В случай на отстраняване на нерв, бактериите имат шанса да заразят кръвта, когато имате слаб имунитет. Защо стоматолозите продължават да твърдят, че изваждането на зъбен нерв е безопасно?
Въпреки, че трябва да бъдат забранени, изброени множество причини за тази стоматологична процедура, тя все още не е забранена и причинява смъртта на много хора. Защо? Обяснението е много просто, това е една от най-печелившите процедури в стоматологията. Как да се избегне премахването но зъбен нерв? Най-добре никога да не се изпълнява тази процедура. С риск за здравето, за да се запази зъба просто няма смисъл. Ако вече сте направили тази процедура, не забравяйте да извадите зъба, дори и ако всичко е наред.
Не забравяйте, че веднага след като имунната ви система не успее, съществува риск, да се развие сериозен медицински проблем.
Ако премахнете зъба, на разположение имате няколко възможности: – Частични протези: Това е протеза, която може да бъде отстранена и това е един от най-лесните и най-евтини варианти. – Мост: Това е по-постоянна процедура, която по някакъв начин променя недвижими зъба, но е доста скъпа. – Имплантанти: Това са изкуствени, постоянни зъби, обикновено титаниеви, вградени в венците и челюстта.
Все пак, има някои проблеми, които могат да възникнат в резултат от използването на този метал по време на тази процедура. Днес се използва по-често цирконий, защото не води до сериозни усложнения.

Ракът, това е индустрия! Бил е лечим дълго време-Всякакъв вид рак се лекува за 2-16 седмици

Ракът, това е индустрия! Бил е лечим дълго време-Всякакъв вид рак се лекува за 2-16 седмици


Ракът в този момент би могъл да бъде излекуван, казва д-р Леон Колдуел. Това е важно за всеки един, всеки е необходимо да го знае. Ракът е лечим . Лечението нарак – това е индустрия, с бюджет от трилиони долари. Смятате, ли че те ще ви дадат нещо, което може да излекува болестта? Да, точно така. Ракът е бил лечим дълго време, и заради ужасния и анормален световен ред милиони загинаха и трилиони долари бяха пропилени. Съществуват много случаи в цялата американска история, когато нашата собствена агенция (FDA) е предписвала на хората умишлено отрова. Ние знаем, че те ще направят всичко, за да направят много пари и да „друсат“ американския народ в същото време. Моля, събудете се! Д-р Леон Колдуел (Coldwell, неговият сайт http://drleonardcoldwell.com) е бил спиран от правителството, по причина на големия му успех в лечението на рак . Тъй като всички седем братя и сестри на майка ми страдаха от рак, а и баба ми почина от рак, и дори баща ми почина от рак, мога да ви кажа, че аз съм сигурен, че никой друг не разполага с такъв голям опит с рака като мен. Видях го като член на семейство, син и внук от самото начало, докато той не уби моите роднини пише zajenata.bg.
По това време, аз видях повече от 35 000 пациенти и имах повече от 2,2 милиона участници в семинари, които ми писаха, като ми изпращаха коментари и житейски истории. Имам повече от 7 милиона читатели на моите бюлетини и доклади. Аз съм лекар, който има, по мнението на водещи експерти, най-висок коефициент налечението на рак в света, категорично е твърдението на д-р Колдуел. В същност, аз съм уверен, че мога да излекувам най-малко 90% от всички пациенти с рак, ако имах правна платформа да работя с тези хора „по схемата на д-р Колдуел.“ Докато пациентът е готов и все още в състояние да направи каквото е необходимо, няма да му се наложи нито хирургическа намеса, нито химиотерапия или излагане на радиация, няма никаква причина ракът да не може да бъде излекуван при повечето хора, добавя той.
Сигурен съм, че мога да го излекувам за няколко седмици или няколко месеца. Но тъй като законът и тези, които правят пари от страданията и дори смъртта, не ми разрешават да прилагам моята техника, аз законно дори не мога да ви кажа какво да правите или да не правите, обяснява докторът. Ето как медицинската професия и фармацевтичната промишленост защитава своите трилиони долари от раковата промишленост. Те „карат политиците да издават закони, които убиват хора, или поне ги разболяват, и закони, които не им позволяват да се възстановят. Те могат само да ви направи още по-болни и в крайна сметка да предизвикат смъртта ви, предлагайки ви токсично, опасно и жестоко лечение“, тази равносметка прави докторът за настоящето. Ето и системата на д-р Колдуел . – Доктор Колдуел, Вие твърдите, черакът се лекува за 2-16 седмици – можете ли да ни кажете нещо по-подробно за това? – Нашият опит показва, че всеки рак се лекува за 2 до 16 седмици; има видоверак, които се лекуват за няколко минути. – всеки един лекар по света, практикувал поне 20 години, знае случаи на внезапно излекуване – написана е книга за това: „Спонтанно изцеление”. Щом това е възможно, трябва да намерим начин за постигането му. Често поклонници отиват на дадено място за изцеление, но не мястото ги излекува, а надеждата и водещият до там път ги изцеляват. Преди всичко е нужно да се освободим от киселинността и токсикозата. Тялото ни трябва да се обогати с кислород, затова когато ядем зелени храни, тоест хлорофил, в тялото постъпва много кислород, достатъчно калций, с правилно хранене и с хранителни добавки съдържащи микроелементи алкализираме организма. Щом се алкализираме – ракът веднага спира. Този процес може да продължи няколко дни, няколко седмици, но ще се прекрати. Организмът е необходимо да бъде доведен до изцеляващо ниво на рН. Нивото на рН може да е от 0 до 14. Седмото ниво е неутралното трябва да станем по-алкални от него. Нивото 7,36 е добро, но по време на лечението трябва да достигнем рН 7,5 и още по-високо от това ниво. Доктор Мартин, мой добър приятел от Германия, прилага многостепенна кислородна терапия – извежда кръв, обогатява я с йонизиран кислород и я въвежда обратно и така – 12 пъти; в резултат организмът получава абсолютно нова кръв – като в новородено; така се ликвидира хипоксията; когато кръвта се извежда, тя е едва ли не черна, въвежданата обратно кръв става розова, това е като природен допинг; когато човекът я получава, той се изпълва с енергия и жизнена сила. Инжектирането на витамин С, което аз и моите европейски колеги използваме, и ние по принцип познаваме вътревенозното инжектиране на витамин С. Сто кубика на ден, три пъти седмично, а в някои случаи сме прилагали и по-често. И много често, вярвате или не,ракът или тумора за няколко дни практически изчезва, защото витамин С е дотолкова високоефективен, това е едно от чудодейните лекарства. Почти всички сърдечно-съдови проблеми могат да се излекуват с витамин С – искат да го изземат от употреба. Да го получим можем само с рецепта и в синтетичен вид, който вече не действа, както и витамин Е. Витамин Е основно помага за проблеми, свързани с кръвното налягане – то се лекува много бързо и лесно във всяка форма, по всеки начин, всеки вид, затова беше проведено изследване с изкуствен витамин Е, създаден по химически път и видяхме, че той абсолютно не действа – химикалите не действат, само вредят; природата е това, което наистина действа – болестите възникват в природата – именно тя дава решението на проблемите – дотолкова просто е всичко. Ако нещо не е съществувало преди 100 години, от него няма нужда и днес. Ако искаме да разберем как да се излекуваме от рак, веднага започваме с вегетарианска храна и суровоядство. Мой приятел-кулинар има книга за суровата храна, която струва само няколко долара, на неговия сайт има филми как да ги приготвите; Аз веднага бих предложил сурова храна, ежедневно да се пият 4 литра вода, (освен в случаите, когато пациентът страда от рядка бъбречна болест), с половин чаена лъжичка морска сол във водата – нуждаем се от сол за всички функции на организма, нуждаем се от електронизация, а тя се създава само от достатъчно количество сол. Поради недостиг на сол възниква проблем с кръвното нялягане. Казват, че не трябва да употребяваме много сол, ако имаме високо кръвно – така са ни учили, но точно обратното е вярно. Проблемът е в това, че в такива случаи те имат предвид трапезната сол – тя много често съдържа 1/3 стъкло, 1/3 пясък и една трета сол. Стъклото и пясъка драскат артериите, които започват да кървят. Затова към тях се насочва холестерол, за да спре кръвотечението, за да не умрете от вътрешно кървене. Поради това ни казват, че холестеролът предизвиква високо кръвно, защото стеснявал артериите. Това е пълен абсурд, защото ние не можем да умрем от голямо количество холестерол, а от недостиг. Има хора холестерол 60 и са напълно здрави и не са боледували никога в живота си. Какво правят с болните в отделенията за изгаряния – ежедневно дават на пациентите варени яйца по 20-25 броя, защото знаят, че само холестеролът може много бързо да създаде нови здрави клетки; около 87 процента от нашите клетки се строят на холестерол; при ниско ниво на холестерола нашият организъм не може да създава нови клетки. Говорят за добър и лош холестерол – HDL и LDL; даже не става въпрос за холестерола – белтъкът е носител на холестерола – започваме да разбираме думите на доктор Гари Нил, д-р Уолък и други, които казват, че по статистика лекарите имат най-кратък живот – 56 години, най-високо ниво на алкохолизъм и употреба на наркотици, както и най-високо ниво на самоубийства – то е по-високо само при психиатрите – а ние отиваме да питаме тях как да живеем дълъг, здрав и щастлив живот. Аз вярвам, че трябва да променим своето мислене. (Храни с високо съдържание на витамин С: люти чушки, зеле, броколи, папая, ягоди, карфиол, брюкселско зеле, ананас, киви, портокал, лимон)

Първата течност след ставане в никакъв случай не трябва да е кафе!

Експертите са категорични: Първата течност след ставане в никакъв случай не трябва да е кафе! Ето коя напитка ще ви гарантира тонус и добро здраве

Кафето се е превърнала в неделима част от всекидневието на много хора. Много хора го пият, още преди да са се събудили напълно. Това обаче е напълно погрешно, твърдят здравни експерти. Според тях първата ни сутрешна напитка задължително трябва да бъде чаша топла вода с една супена лъжица лимонов сок. Естествено, става въпрос за прясно изцеден лимон. Това ще подсигури „събуждането“ на целия организъм и ще ви даде тонус за началото на деня. Причината за това благотворно въздействие е, че лимонът е богат на магнезий, калций, желязо, витамин С и Б, съдържа и антиоксиданти, фибри и ензими. Ето и по-важните преки ползи, ако решите да замените кафето с тонизиращата напитка с лимонов сок (никой не казва да не пиете кафе, просто го правете по-късно през деня):

Почиства черния дроб: тази лесна напитка пречиства един от най-важните човешки органи, стимулира храносмилателния тракт и подобрява работата на червата и флората. Почиства кожата: еао искате да имате чист и хубав тен, не се отказвайте от тази рецепта. Антиоксидантите, които се съдържат в лимона, подпомагат регенерацията на клетките, както и се борят срещу свободните радикали, най-вече в летния период.

Метаболизъм: известно е, че лимонът е естествен диуретик и помага при изхвърляне на излишните течности от организма. Вече споменахме, че стимулира работата на червата и точно заради това е идеален за започване на деня. Енергия: чаша топла вода с лимон ще ви събуди много по-бързо, отколкото кафето, и със сигурност е по-здравословен вариант. Ако все пак не искате да се откажете от кафето, изпийте го един час след това. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Винаги се консултирайте със своя лекар!


2017/08/26

ЧАЕВЕЦ - МЛЕЧЕН КОНКРЕТ С МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО 20мл.

ЧАЕВЕЦ - МЛЕЧЕН КОНКРЕТ С МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО 20мл.
ЧАЕВЕЦА... " ПЪРВА ПОМОЩ " ВЪВ ВАШИЯ ДОМ !!!
ПРОСТОТО МУ И СИГУРНО ПРИЛОЖЕНИЕ го прави задължителна част от домашната аптека за първа помощ.
Този страхотен продукт от маслото на австралийското чаено дърво се получава чрез дестилация на чаени листа и се счита за едно от най-важните антисептични и антибактериални етерични масла.В крема на фирмата Д-р Фьорстер е направена идеална комбинация от доброто въздействие на животинската мазнина, специфичните качества на чаените субстанции и тръпчивия натурален аромат на чаеното масло.Защитен и подхранващ крем.Подходящ за чувствителна кожа.Не съдържа консерванти и парфюм.
Приложение:
- Лекува кожата в дълбочина. Има невероятен ефект при премахване на акне, циреи, брадавици, бенки и рани.
Всякакви рани ( ударни, операционни, декубитални - от залежаване ) се дезинфекцират и лесно заздравяват.Прониква през кожата до иначе недостъпни зони.
- Особено ефективен при гъбични инфекции на краката, ноктите, влагалището (кандида) и др.
- Изключително въздействие при псориазис, алергии, екземи, лишеи, неправилна пигментация.
- Не позволява възпаления при ухапвания от насекоми, успокоява сърбежа.
- Незаменимо при изгаряния (топлинни, слънчеви). При самото изгаряне първо се отнема температурата с кисело мляко и после с крема.Не позволява никакво увреждане на кожата.
- Изключителен ефект при хемороиди - вътрешни, външни, кървящи фистули.
- Лечение на херпеси (включително Херпес Зостер).
- Лечение на хрема и синузит.Особено подходящ за малки деца, не изсушава лигавицата.
- Облекчава състоянието при псориазис и подсичане при бебета и възрастни.
Начин на употреба: Според нуждите се нанася на тънък слой върху почистена кожа.Да не се използва за лице при бебета.
Състав: Петролат, течен парафин, масло от листа на австралийското чаено дърво.
Кратка история: В течение на много векове аборигените в Австралия са използвали чудодейното дърво Malaleuca alternifolia с лечебна цел. Първият европеец научил за удивителните му свойства, бил известният пътешественик Джеймс Кук.По време на експедицията през 1770 г.той видял как аборигените използват за рани намачкани листа от дървото и приготвят настойка за лекуване на скорбут, кожни заболявания, слънчеви изгаряния, тропични инфекции, ухапвания от змии и т. н. Тъй като на външен вид настойката приличала на чаена запарка, капитанът нарекъл дървото "Чаено дърво". Австралийските аборигени смятали, че "човек може да бъде здрав само ако е на чист въздух".С течение на времето хората се научили да извличат от австралийското чаено дърво етерично масло, концентрирало в себе си всички негови лечебни свойства и жизнена сила.
Съвременната наука за първи път е изследвала лечебните свойства на маслото от чаено дърво през 1925 г.Било устаноевено, че по своята антисептична активност етеричното масло от чаено дърво е 100 пъти по-силно от карболовата киселина и е абсолютно безвредно.Маслото от чаено дърво получило оценката "силнодействащ продукт, проверен при лекуване на редица септични процеси, който не е отровен и не дразни".
От този момент лекарите започнали да го използват за дезинфекция на порезни и други рани, при цистит, гъбични инфекции, заболявания на кожата и носоглътката. През 1937 г.било открито още едно негово фантастично свойство: при наличие на кръв и други вещества с органичен произход антисептичните му свойства се увеличават с 10-20 %.По време на Втората световна война маслото от чаено дърво било включено в аптечките на войниците, които воювали в Египет. С него мажели раните за дезинфекция и бързо зарастване.
По време на войната австралийското правителство смятало маслото от чаено дърво за толкова важно антисептично средство, че освобождавало от военна служба хората, които се занимавали с производството му. При изучаване на австралийския пазар било установено, че на практика маслото от чаено дърво може да се прилага при всички болести.Затова го наричат "бърза помощ" и "аптека в един флакон".
Благодарение на неговата универсалност в наши дни маслото се използва в цял свят и с всеки изминат ден завоюва все по-голяма популярност.
Търсенето му е толкова голямо, че сега е лидер на етеричните масла.
Маслото от чаено дърво (ароматът му е свеж и силен,прилича на аромата на евкалипта) се използва много ефективно в ароматерапията.
То има повече от 100 лечебни съставки, които поотделно не са активни.
Именно синергичното съчетание на антисептичните и проникващите му свойства в продукта Чаевец го правят уникално.
Производител: Д-р Фьорстер, Германия

Да отгледаш мъж: защо майките имат вина за мухльовците наоколо

Да отгледаш мъж: защо майките имат вина за мухльовците наоколо


Попаднахме на този преводен материал в сайт. Авторът на статията е Дмитрий Нагиев, популярен в Русия водещ, шоумен и публична личност. Текстът ни трогна и решихме да го споделим с вас - защото всеки може да извади важни поуки за себе си и начина, по който възпитава или е бил възпитаван като дете...
Жените постоянно се жалват, че нямало мъже наоколо. Да ги съжалим ли? 
Не мисля, че трябва да ги съжаляваме, защото те възпитават синовете си като момичета. Лигавят ги в доучилищна възраст, изпадат в истерична криза от всяка синина или падане (Боже, господи, Жорко, веднага слез оттам!). Хвърлят се да ги спасяват, ако синовете са се качили по-високо от третото стъпало на катерушката. Обуват им някакви шортички до петгодишна възраст и ги хранят с лъжичка.
Резултатът е логичен: капризни полумомчета с хлътнали гърди и кецове и с лачена чантичка аdidas през рамо, мечтаещи само родителите им да натрупат богатство поне за един военен завод. 
Какво влиза в понятието „мъж“?
Мъжът трябва да е силен. А това какво означава?
Да взема бързи решения и да носи отговорност за тези решения.
Въпрос към родителите — учи ли се синът ви самостоятелно да взема решения и да носи отговорност за тях?
Да вземаш решения и да носиш отговорност са двете страни на един медал. Свободата е едната страна. Ограничаване на свободата е другата.
Например: мъжът взема решения, но отговорност за тях носи жената. Това не е мъж, а мамино детенце. 
Мъжът не взема решения, но носи отговорност за тях. Това не е мъж, а мъжленце.
Свободата започва със самоограничението.
Има една източна поговорка, която гласи: „Първи пият вода камилите, защото нямат ръце. Втори пият мъжете, защото нямат търпение. Последни пият жените“.
В немюсюлманската схема за възпитание, правилата трябва да са по-различни:„Най-хубавото — на мама. Защото тя е момиченце. След това на котката — защото е безпомощна и зависи от нас. А после сме ние с теб. Защото сме мъже“.
На каква възраст детето става мъж?
От момента на осъзнаване на себе си като личност. Психолозите знаят кога се случва това. На три години!
Да, мили мои мами. Още на три години вашият син е или мъж, или при него започват полови изкривявания. И колкото повече се отнасяте с него не като с мъж, толкова повече ще се засяга мъжкото му начало. А всички потиснати и неправилно развиващи се мъжки инстинкти после се проявяват в извратена форма: агресия, извращения, ненавист или тотално неуважение към женския пол и други.
От тригодишна възраст на момчето трябва да се казва: „Ти си мъж". И трябва да започне да се учи на думите „Длъжен си!“.
Тъжно е, но е факт, че вашите фрази като „искам да го направиш както ти казвам и не ме интересува нищо повече!“ или „казах така, защото си длъжен“ водят до развитието на социопатична личност. Огледайте се и ще видите тълпи от мъжленца, неспособни да се накарат да направят каквото и да било действие.
Мъжът е длъжен:
Да може да търпи.
Да може да преодолява себе си.
Да умее да греши.
Да умее да бъде нежен.
Да умее да бъде груб.
Да умее да бъде различен.
Да умее да отговаря за думите си.
Мъжът трябва да умее да БЪДЕ.
Да. Към детето трябва да се отнасяте като към възрастен. Това не означава, че с него не трябва да се играе, да му се прощават грешки, да му се дава нежност, да не му се усмихвате.
Детето има право да греши. Момчето изследва света наоколо и неговите граници. Знаете ли защо мъжете приличат на деца? Защото мъжете също преместват границите на този свят. 
Момчето не трябва да бъде наказван за грешките си. Те трябва да бъдат поправени. От него самия. Самостоятелно. Но с ваша помощ и подсказване.
- Това е твоята стая. Сам си ѝ стопанин – сам ще прибираш, сам ще разхвърляш.
- Мама също е момиченце. Колкото повече ѝ помагаме – толкова по-доволна ще е тя и ще мрънка по-малко.
- Сгазил си лука – отговаряй за постъпките си.
- Ти можеш всичко сам.
- Ти на първо място си защитник на семейството.
- И не забравяй. Ние сме заедно.
- Има проблем? Значи има и решение.
Дами, отгледайте от синовете си истински мъже!
Някакви барби-бой в излишък вече са отгледани от вашите предшественички...
Автор: Дмитрий Нагиев


2017/08/22

Проф. Иван Павлович: Пийте това, ако искате да сте здрави! Диабет и рак са измислени заболявания – всички болести са лечими

Проф. Иван Павлович: Пийте това, ако искате да сте здрави! Диабет и рак са измислени заболявания – всички болести са лечими



Името на проф. Иван Павлович Неумивакин повече от 40 години се свързва с алтернативната медицина.
Диабет и рак са измислени заболявания, паркинсон не съществува, ако имате здрави черва – това се постига с упражнение, ходенето гони хипертонията, категоричен е ученият, създал медицината за космонавти

Проф. Неумивакин, нова вид медицина ли проповядвате?
– Занимавам се само с познанието за личната отговорност на всеки човек за собственото му здраве.
Също така изучавам законите на физиологията, по които функционира човешкият организъм. Днешната медицина не прилага и не се придържа към тези закони, макар че без тях няма как да се излекува каквото и да било заболяване. В днешно време сякаш се предпочита да се дават купчини пари за скъпи лекарства и модерна апаратура.

В България над 20 години има споровете по отношение на алтернативната медицина
– Да, и в момента по телевизията показват как е невъзможно човек да се излекува от болестта на Паркинсон, например, въпреки че немалък брой лекари разбират как точно стоят нещата. Проблемът е в това, че никой не желае да променя системата.Изучават се болести като тази на Паркинсон и множествена склероза, които въобще не съществуват

Това не е ли доста крайно мнение?
– Съществува основно болестно състояние на стомашно-чревния тракт. Тези болни са със запек по 10-15 дни, червата им не функционират. А това е тежко отравяне, по-лошо от поемане на радиация дори. И докато работата на червата не се нормализира, нищо не би могло да се направи за тези хора.

Официалната медицина сякаш не е излекувала нито един от тях напълно, защо?
– Разчита се само на лекарства – там е проблемът. Когато се лекуват при нас тези хора след 2-3 месеца вече ходят на пазар, ръцете им не треперят. Мен са ме обвинявали в използване на неразрешени лекарства и едва ли не ме изкараха престъпник. Аз обаче не се предадох и издадох книгата „Пътят за избавяне от болести, които не съществуват – хипертония, диабет. “ Хипертония няма – състоянието, което наричат тежка хипертония, се лекува за 2-3 месеца. А що се отнася до диабета, ще ви препоръчам новата си книга „Диабетът: митове и реалност“. Как да кажа, че има диабет, когато няма такъв?

Нали все пак има над 300 милиона души в целия свят, които страдат от това, че задстомашната жлеза не изработва инсулин?
– Задстомашната жлеза е само един работник. При нас даже съществува обществена организация „Довиждане, диабет“ – след 2 седмици – и диабет няма! Само с физкултура около един час всеки ден. Но и още нещичко… Тялото – това е нашият двигател. По-добре трябва да се грижим за този мотор, а не да страдаме и пием лекарства. Диабетиците трябва да отделят особено голямо внимание на краката си. Там е цялата система. Нужна е всекидневна гимнастика.

И ще започне да изработва инсулин?
– Разбира се! Всичко това е физиология. Нужно е там, вътре в нашия организъм, да се създадат нормални условия за живот на клетките. Вижте само с какво тъпчат децата сега – всякакви сладкиши със стабилизатори, оцветители, кока-кола и т.н. На 3-4 годинки има деца с диабет. На организма е нужна само тази захар, която се образува като краен продукт от преработването на храната. А от сегашните „нови“ продукти захарта в кръвта веднага се покачва, задстомашната жлеза е принудена да изработва повече инсулин. Но тя не е вечна, задъхва се.

Вече откриват диабет дори при кърмачета…
– Това е от родителите, от майката най-вече – не обаче в смисъла на наследственост. След като майката е била бременна, е яла повече излишни неща и ето – у детето се развива диабет. Предразположеност, разбира се, съществува, но, образно казано, при равни условия. Ако детето живее както родителите си – в смисъл на хранене и поведение, болестта ще се появи точно на този фон.
В нашия център са идвали цели семейства с диабет – бабата, майката, бащата, но детето няма диабет. Възрастните са разбрали каква е същността на диабета и са се постарали детето им да живее по друг начин – повече физкултура, закаляване, здравословно хранене, консумация на полезни продукти като моркови и т.н. А захар – само по големи празници и на рождения ден. И диабет няма. Както няма и рак.

Извинете, но това също звучи като някаква фантастика…
– Ракът е състояние, до което неграмотните хора сами са се докарали. Човек преминава границата на „замърсяване“ на организма. Само по дъговата обвивка на окото мога да определя степента на това замърсяване при даден човек за 5 минути. Условно казано, ако мръсотията в организма е 35 процента, човек може да има язва, перфорация или възпаление.
Но когато тя вече е вече 36, 37, 38 процента, аз казвам: ако днес все още няма онкологична проява, утре или вдругиден ще има. В мръсотия клетката не може да съществува нормално, тя започва да мутира. Когато масата на тези клетки превиши критичната точка, както при ядрен взрив, вече нищо не може да се направи. И ето това се нарича метастази.

Как можем да се справим с тази мръсотия?
– Половината болести могат да се излекуват само с вода. Хората спряха да пият вода, особено по-възрастните. А трябва да се пие минимум литър и половина, два, през лятото дори по три литра вода на ден. А може и повече. Чистата вода – това е електролит, това е енергия и информация, която тя носи. Защо бабите баят на водата – шепнат й добри и хубави думи и от това тя започва да работи?
Тази информация, заключена във водата, започва да работи. Ако човек пие малко вода, кръвта се сгъстява и сърцето не може да я изтласква нормално… Това е природен закон, който днес официалната медицина изцяло игнорира. Почивката близо до вода също е най-полезна и разтоварваща. А къде е сърцето? Аз твърдя, че сърцето е в петите.

В какъв смисъл?
– Имам предвид капилярите. Ако капилярите работят лошо, а сърцето не може да изтласка сгъстената кръв, тя се натрупва в големите кръвоносни съдове, кръвното налягане се повишава и… ето ви хипертония

А кое кара капилярите да работят лошо?
– Те се намират в мускулите. Затова трябва да се прави физкултура, гимнастика, много движения. Гимнастиката е задължителна всеки ден. Ако днес вие не отделите поне половин час за гимнастика, този ден за вас е загубен. В случая възрастта не играе никаква роля. За възрастните хора това е особено важно.
Разбира се, могат да се направят изключения. Примерно по празници и някакви събития и срещи. Но след това отново трябва да подновите системата си. В момента всичко се разделя на съставни части. Но ако разглеждаме човека на ниво цялостен организъм, излиза, че заболявания просто няма. Например една болест като витилигото се лекува за 2-3 месеца, заедно с други заболявания. Просто чрез прочистване на организма.

Говорите за прочистване на организма и всичко изглежда доста лесно, но какво всъщност значи това?
– Когато не сте сдъвкали достатъчно добре храната, когато пиете вода по време на ядене, вие сте направили всичко възможно тя да не се преработи. Нашият организъм е устроен много интересно. Стомашният сок съдържа солна киселина. Хлябът и кашата се преработват за половин час, максимум един и концентрацията на киселината е по-слаба. Месото, рибата, яйцата изискват по-силна киселина и 2-3 часа време за разлагане. А пък за мазните храни, за пържените са необходими поне 4 часа, за да се преварят в тази киселина.
Вие сте взели някаква течност и сте я изпили. И по този начин сте разредили стомашния сок, намалили сте концентрацията на киселината и храната съответно започва да гние. Тези гнили остатъци се натрупват по вътрешната стена на дебелото черво. Никаква клизма не би могла да ги отстрани. Всичко това се абсорбира и всмуква, става неделима част от клетката. Оттук мръсотията отива в черния дроб. Ето откъде идват 30-35-те процента замърсяване.
Всичко това се насочва от черния към белите дробове, където вече не достига кислород. След това сърцето прекарва мръсотията в бъбреците – също толкова замърсени, както и черният дроб. И накрая – в ставите и в кръвоносните съдове. Научете се да се храните правилно, дъвчете дотогава, докато цялата приета храна не се просмуче със слюнка. Не е толкова трудно да се разбере, че добре сдъвканата храна ще отиде в стомаха гладко, като по масло. Пийте вода преди ядене. Изпивайте на ден от литър и половина до 3 л. вода. Наситете организма си с вода като промиваща система и всичко ще заработи както трябва.

Вие казвате, че трябва да пием вода преди ядене?
– Разбира се. Но на чаша вода можете да капвате по 5-10 капки кислородна вода.

Това не е ли опасно?
– Кислородната вода е нужна, за да работи защитният механизъм на имунната система. Той убива и доубива всички наши вътрешни врагове. А 5-10 капки наистина не са малко. В моята практика се е случвало дори при 1-2 капки човек да изгуби съзнание.

Но ако пием дневно 10 чаши вода с по 10 капки кислородна вода в нея, това вече са 100 капки. Не е ли много?
– В случая кислородната вода действа като катализатор – превежда в действие всички реакции. И основното е, че тя започва мощно да преработва и да изхвърля от организма всичкия боклук, който се е натрупал в него. Понякога, след 7 до 10 дни от организма излиза рядка мръсотия, която мирише много лошо. Това означава, че организмът се изчиства.

Говори се, че има случаи, когато кислородната вода е изгаряла лигавицата на стомаха на някои хора…
– Окисът не е панацея. Най-важното е дозата да не се превишава.

Какво трябва да правим, за да запазим здравето си?
– Най-важното е да използвате естествените механизми, заложени от природата, и да се научите правилно да се отнасяте към здравето си. Това е цяла система, включваща физкултура, хранене, екология, периодично прочистване на организма. Задължително трябва да пиете вода. Във водата е истината.
Ако промените начина си на живот, можете да излекувате всяко заболяване, дори рак. Та нали причината за него е същото това замърсяване, затлачване на организма. Наскоро четох за жена, която била с рак на белите дробове и с метастази. Отказали да я оперират. Тя започнала да се закалява и да води здравословен начин на живот. Сега вече е на 80 години, а наскоро поставила световен рекорд по маратонско бягане и получила златен медал. Много важна е оптимистичната психологична настройка. На човек трябва всичко да му е наред, особено у дома.
Проф. Иван Павлович Неумивакин е доктор на медицинските науки, лауреат на държавни отличия, член на Руската академия на естествените науки. Автор е на повече от 200 научни разработки, изобретател със защитени 85 авторски документа. 30 години специализира космическа медицина. Той е бащата на уникалната болница, известна като „болница в космическия кораб“. Той е разработил множество принципи и методи за оказване на медицинска помощ на космонавтите по време на полет, особено при тези с по-голяма продължителност. Негови открития се използват и от американските специалисти в НАСА.

5 Effective Home Remedies to Help Remove Skin Tags Without Seeing a Doctor

5 Effective Home Remedies to Help Remove Skin Tags Without Seeing a Doctor

The fact is that skin tags are very unattractive and in case you have skin tags you are probably a little bit frustrated because commercial remedies for their removal usually don’t provide positive effects.

On top of that, many of them are quite expensive and loaded with a wide range of chemicals and toxins which lead to different side effects.
To put it in simple words, they are not a good option.
So, what should you do? Well, there are inexpensive, safe, all-natural, homemade remedies that have proven to be effective.
Here’s how you can remove skin tags in a natural way:
1. One teaspoon of baking soda mixed with one and a half teaspoons of castor oil
2. Apple cider vinegar and a cotton ball
3. Nail polish
4. Two or three drops of tea tree essential oil and four or five teaspoons of cold tap water
5. Lemon juice
Check the video below in order to find out how to prepare these remedies and how to use them. We hope that at least one of them will be helpful.
Video:   https://youtu.be/sOpJysB_Lws

Лечителката, която убива всички болести: Просто ела при нея с 5 литра вода и след 3 месеца ще си здрав!

Лечителката, която убива всички болести: Просто ела при нея с 5 литра вода и след 3 месеца ще си здрав!


Лечителката Надя Андреева е способна да излекува всекиго от всичко!

Случвало ли ви се е да започнете да губите вяра в медицината? Ако да, то Надя Андреева е точно за вас, защото тя ще ви излекува с алтернативни методи.
Лечителката от Камено цери болести само с вода, която тя самата смесва с положителна енергия. Нужно е само болният да дойде с 5 литра вода, те ще му стигнат за 3 месеца. След това вече ще бъде здрав.
„Идвате при мен с 5 л. вода, която ще напълня с енергията си. От тази вода ще пиете по 25 мл. всяка сутрин и всяка вечер. Така трябва да продължите 3 месеца.“ – категорична е Надя Андреева.
Пациентът първо трябва да се обади, за да разбере лечителката дали той вярва с лечението. Ако се окаже, че вярва, идва при нея с водата.
„Усещам ги по телефона още. Гласът им ги издава. Ако видя, че се обажда от няма накъде и не вярва истински, отказвам да го приема. Всяко лечение става възможно само със силна вяра.“ – твърди лечителката.
Тя има право, тъй като са известни много случаи на победи над рака, в които болният се е излекувал преди всичко с вяра. Разбира се, става въпрос за истинска вяра, че ще оцелееш, а не просто надежда.
Затова е много важно болният да е силен психически и да има силен характер. Рухването е най-лошото, което може да стане след тежка диагноза.
Надя Андреева има определени правила по отношение на лечението с вода. Не е достатъчно водата да стигне до болния, а трябва да се даде лично от нея на него. Така тя му предава своята лечебна енергия.
Ако пациентът е много зле и не може да дойде лично, тогава водата трябва да се предаде на негов много близък кръвен роднина, например майка, сестра, баща, брат, дъщеря или син.
Надя Андреева е постигнала по този начин успехи в областта на нервната система, дихателната система, отделителната система, сърдечно-съдовата система, храносмилателната система и много др.
Можете да откриете лечителката на телефоните: 0884 640 389 и 0896 010 543. Също така можете да я намерите и по скайп под името nia.1956. Адресът на Надя е гр. Камено, „Оборище“ 34.

2017/08/09

Доказано! Има живот след смъртта...

Доказано! Има живот след смъртта...


съзнание, разум

Има тайна, която е много по-голяма от политиката, здравната свобода, науката или дори цялата история на човешката раса. Тази тайна си остава неприета - дори осъждана от научната общност, и все пак това е най-важната тайна за всичко, което съществува… 


Тя е, че всички оцеляваме след физическата смърт на нашето тяло. Съзнанието ни продължава да живее след смъртта ни в този земен сън, съзнанието ни преминава отвъд тази физическа реалност и има такова невероятно и могъщо съществуване, че човешкият език не е достатъчен, за да го опише.
Неврохирургът д-р Ибън Алекзандър

Неврохирургът д-р Ибън Алекзандър 
Това е посланието на д-р Ибън Александър, автор на неотдавна публикуваната книга “Proof of Heaven”. Наскоро прочетох книгата и я намирам пленителна, а също и потвърждаваща някои важни теории, които съм развил за същността на живота и Създателя. 
Учен-скептик, който никога не е вярвал в съществуването на Бог, Небе или съзнание
Дълго преди да напише тази книга, д-р Александър е бил неврохирург и "учен-скептик". Той не е вярвал в съществуването на съзнание, избор или наличието на нефизически дух. Обучен в западно медицинско училище и заобиколен от медицински колеги, дълбоко инвестирали в материалистичния възглед за Вселената, д-р Александър вярвал, че така нареченото "съзнание" е само една илюзия, създадена от биохимичните функции на мозъка.

Това е възгледът и на почти всички учени днес, включително на физици като Стивън Хокинг, който казва, че човешките същества са нищо повече от "биологични роботи", които нямат съзнание и избор.

Д-р Александър е щял да държи на този мирогред до смъртния си одър, ако не беше едно събитие, толкова странно и чудновато, че отрича всички конвенционални научни обяснения: д-р Александър е "мъртъв" в продължение на седем дни, през което време изживява поразително ясно пътуване в отвъдното. След като се завръща в своето физическо тяло тук, той е чудотворно изцелен и написва книгата "Proof of Heaven".
Бактерии E.coli "ядат" мозъка му
Всичко започва, когато гръбначният мозък на д-р Александър се заразява с бактерии E.coli. Бактериите започват буквално да изяждат мозъка му и той получава силни пристъпи на гърчове, има словесни изблици и мускулни спазми, като накрая изпада в пълна мозъчна кома.

В тази кома той е с показатели за нулева мозъчна дейност и е поддържан жив само с респиратор и течности интравенозно. Лекуващите го лекари скоро заключават, че д-р Александър ще умре в рамките на няколко дни, и че дори ако оживее  ще съществува във вегетативно състояние, със силно ограничени функции на мозъка. Статистически, при пациенти с инфекции на мозъка, причинени от E.coli, смъртността е 97%.

И тук започва шокиращото пътуване: вместо да изпита "нищото" през тези седем земни дни на загуба на съзнание, д-р Александър се "събужда" от съня на земния си живот и започва да усеща непонятно огромно разширяване на съзнанието си в отвъдното.

Този опит е описан по-подробно в книгата му, но ето и някои акценти от нея:

• Животът след смъртта е толкова "истински" и просторен, че в сравнение с него животът като човек на Земята изглежда като изкуствен сън.

• Няма времево измерение в отвъдното. Времето не "тече", както е в нашата Вселена. Един миг може да изглежда като цяла вечност и съзнанието може да се движи без никакво усилие през това, което ние възприемаме като време. (Тази идея за едновременно съществуване на всички времена е от огромно значение за разбирането за мултивселена и избор, наред с усещането за време на нашето съзнание.)

• Материята на живота след смъртта е чистата доброта. Добротата доминира отвъдното в такава огромна степен, че като цяло присъствието на злото е безкрайно малко.

• В отвъдния живот цялата комуникация е телепатична. Няма нужда от думи, нито има разделение между нас и всичко останало.

• В момента, в който си зададем някакъв въпрос, отговорите му моментално се изправят пред нас, непосредствено очевидни, в спиращи дъха дълбочина и детайлност. "Неизвестното" не съществува и самото задаване на въпрос е веднага придружено от появата на неговите отговори.

• Там има буквално и ад, който е описан от д-р Александър като място под земята, с възлести корени на дърветата, демонични лица и безкрайни мъки. Д-р Александър е спасен от това място от ангелски същества, които го транспортират в Рая.

Бог признава съществуването на мултивселената
Най-интересният за мен параграф в книгата "Proof of Heaven" е на страница 48, където д-р Александър казва:

"Чрез Орб [Бог] ми каза, че там има не само една вселена, а много – всъщност те са повече отколкото можех да проумея, но че доброто лежи в центъра на всички тях. Злото присъстваше и във всички други вселени, но само в най-малки количества.Злото е необходимо, защото без него изборът ще е невъзможен, а без избор не може да има прогрес – няма движение напред, няма шанс за нас да се превърнем в това, което Бог копнее за нас да бъдем. Ужасно и всемогъщо, каквото злото понякога изглежда да е в свят като нашия, в по-голямата картина доброто е в доминиращо господстващо положение и това в крайна сметка ще е, което ще триумфира."

Този пасаж ме впечатли силно, защото аз отдавна смятам, че нашата Вселена е била създадена от Създателя като само една от безброй други вселени, всяка с вариации на живота и законите на физиката. Това, което цитатът на д-р Александър потвърждава е, че нашият живот на планетата Земя е "тест" на личностното ни израстване, и че начинът да се постигне напредък в този тест е да побеждаваме злото, докато разпространяваме доброта и състрадание.

Нещо повече, този пасаж също потвърждава съществуването на избор и дори помага да се отговори на въпроса, който аз често си задавам: "Защо сме поставени тук в един свят на такова зло, заобиколени от невежество, тъмнина и заблуда?" Отговорът изглежда е, че Земята е изпитателно поле за душите, които са били избрани от Създателя, за крайния тест на доброто срещу злото.
Земята като изпитателно поле
Въпреки че "Proof of Heaven" не отива толкова далеч, моята работна теория е, че нашата планета Земя е сред най-високите нива, заразени със злото във великата мултивселена. Само най-смелите души се съгласяват да дойдат на Земята и се раждат в човешки тела, лишени от своите спомени.

От тук нататък предизвикателствата на живота са многостранни:

1) Да разберем кои сме и защо сме тук.
2) Да се научим да разпознаваме и преодоляваме злото (тиранията, робството, потисничеството, Голямото правителство, и т.н.).
3) Да се научим да разпространяваме добротата, състраданието, изцелението и знанието.

След смъртта си сме оценявани от по-висока сила и в това решение се взема предвид представянето ни в тези области. Успели ли сме да достигнем самоосъзнаване? Работили ли сме за побеждаване на злото? Показали ли сме доброта и състрадание, помагали ли сме на други със знания и информираност (в тази посока)?

Както вероятно вече се досещате, огромното мнозинство от хората се провалят на тези тестове.Те умират като огорчени, егоистични, пристрастени, алчни слуги на злото, които погрешно са смятали, че са победили в играта на живота, докато в действителност са загубили в далеч по-важния тест на Създателя.

Най-важното за един човешки живот е не придобиване на пари или слава, или на власт над другите, а постигане на висок "резултат" в тази симулация, известна като човешки "живот", с устояване на злото, разпространяване на доброто и разширяване на осъзнаването за това, кое е истина и кое илюзия.

За тези, които уважават живота, които практикуват смирение и самоосъзнаване, които се стремят да разпространяват знания и мъдрост, докато се противопоставят на тиранията, потисничеството, невежеството и злото, техните души, според мен, ще бъдат избрани за специални задачи във великата мултивселена. Това е "истинското" съществуване. Този земен живот е само една симулация под формата на сън, където душите ни се свързват със суровата биология на нашата планета за много кратък период от време. Това всъщност става само за един миг, разгледано в мащаба на по-голямата картина.

Всъщност нашата душа е нещо много повече, отколкото нашето тяло. В действителност душата ни е безкрайно по-осъзната, интелигентна и креативна от това, което може да бъде преживяно или изразено чрез мозъка на човека. Да се опитваме да усетим пълната реалност на това, което сме, използвайки ограничената физическа материя на човешкия мозък, е като да се опитваме да научим насекомо да композира музика като Моцарт.
Мултивселената е изпълнена с интелигентни форми на живот, включително многоизмерни същества
Пътуването на д-р Александър потвърждава и съществуването на разумен живот далеч извън Земята. Или както той обяснява в своята книга:

"Видях изобилието на живот в безбройните вселени, включително някои, чиято интелигентност е далеч отвъд тази на човечеството. Видях, че има безброй по-висши измерения, но че единственият начин да се разберат тези пространства е да се влезе в тях и да се усетят лично.За тях не може да се знае, или да бъдат разбрани, от по-ниско пространство. От тези по-високи светове има достъп до всяко време и място в нашия свят.

Това не само потвърждава съществуването на други интелигентни цивилизации в така известната ни вселена, но по-важното е наличието на многомерни същества, които могат да идват и да си отиват от нашия свят както пожелаят.

В различните култури по света има записани безброй случаи на посещавали Земята напреднали същества, на трансфер на технологии в древни цивилизации на Земята, и дори вероятно на кръстосване с ранните хора.

Алтернативни изследователи като Дейвид Айк говорят за многоизмерни същества, които посещават Земята и заразяват планетата с голямо зло. Според Айк глобалните контролери на нашата планета са буквално влечуго-подобни същества, променящи формата си, които са навлезли в нашия свят с цел контрол и заробване на човечеството. Въпреки, че нищо подобно не се споменава в книгата на д-р Александър, то не е в противоречие с това, което му е казано от Бог по време на комата ...А именно, че има многоизмерни реалности, че някои високо-вибрационни същества могат да преминават през тези реалности на воля, и че Земята е заразена с голямо зло със специалната цел да тества нашия характер.
Учените-скептици грешат (отново)
Независимо от това, което може би си мислите за многоизмерните същества, за интелигентните форми на живот извън Земята и за съществуването на голямо зло на нашата планета, във всичко това има един аспект, който е кристално ясен: учените-скептици грешат.

"Учени-скептици" всъщност не е много сполучлив термин. Те съвсем не са скептични. Те просто следват своя собствена религия със своите свещени вярвания, за които не могат да се задават въпроси ... никога! Тези вярвания включват пълно преклонение пред материалистичния възглед за Вселената. Едновременно с това така наречените "скептици" не вярват, че те самите са съзнателни същества, защото вярват, че съзнанието е просто "артефакт" на биохимичната функция на мозъка.

Няма живот след смъртта, настояват те. Няма панацея за ума и тялото, плацебо ефектът е безполезен и няма такива неща като предчувствие, екстрасенсорни способности или психологически феномени. О, да, те също така настояват, че да си инжектиран с живак, MSG и формалдехид посредством ваксини е всъщност нещо добро за нас, че химикалът флуорид е добър за здравето на обществото, и че всички ние трябва да консумираме повече ГМО, пестициди и синтетични химикали.

Не е изненадващо, че тези религиозни членове на култа "сциентизъм" не вярват в живота след смъртта. Това е, което им позволява да правят геноцидни престъпления срещу човешката раса днес с ГМО, експериментална медицина, токсични ваксини и други смъртоносни занимания. Според тях хората нямат души, така че да ги убиваш няма последствия.

Или както казва д-р Александър:

"Някои членове на научната общност, които са се врекли във вярност на материалистичния мироглед, настояват отново и отново, че науката и духовността не могат да съществуват заедно. Те грешат."

Разбира се. "Учените-скептици" грешат в почти всичко, за което се застъпват. Но най-голямата им грешка е отричане съществуването на собствените им души. Излишно е да се посочва, че всички те ще се провалят в теста на този симулиран човешки живот,  когато се отсъжда присъдата им. Боже, каква изненада ще бъде за тези тъжни души, когато този ден дойде...

Не бих искал да се изправя пред Бог един ден, след като съм живял живота на учен-скептик и да чуя Бог да ми зададе въпроса: "Ти се съмняваше в мен?" Как може някой да гледа света наоколо и да не вижда признаците на интелигентен Създател?

Няма биохимично обяснение за преживяното от д-р Александър
За скептиците, които може да четат тук, д-р Александър преминава през девет възможни биохимични хипотези за обясняване на преживяванията си, след което щателно и научно ги отхвърля една по една. Резултатът? Преживяното от него е реалност. Всъщност то е "по-реално" от живота като човешко същество.

Не забравяйте, че д-р Александър е неврохирург. Този човек знае физическия мозък, както не много други. Деветте медицински обяснения, които той разглежда и отхвърля като възможни причини за преживяното от него, са:

1) Първично програмиране на мозъчния ствол.
2) Изкривено извикване на спомени от лимбичната система.
3) Ендогенна глутамат-блокада с екситотоксичност.
4) Изхвърляне на ДМТ.
5) Изолирано оцеляване на региони от мозъчната кора.
6) Загуба на инхибиторни неврони, водеща до високи нива на активност сред възбудени невронни мрежи, които генерират очевидна "свръх-реалност".
7) Активиране на таламуса, базалните ганглии и обезумяване, създаващи преживяване на хиперреалност.
8) Феномена рестартиране.
9) Генериране на необичайна памет чрез архаични визуални пътеки.

Д-р Александър може да е най-надеждният свидетел на отвъдното
Изживяното (и описано след това в книга) от д-р Александър е може би най-добрият публично документиран случай на живот след смъртта, който съществува в западната наука днес. Фактът, че ярък хипер-реален отвъден живот е преживян от материалистичен учен-скептик и мозъчен хирург, който не е вярвал в живот след смъртта - и който впоследствие намира смелостта да документира своите преживявания и да ги публикува в книга - добавя неопровержима правдоподобност на това преживяване.

Той не е някакъв наивник, който търси слава в телевизионно шоу. Всъщност написването на тази книга му спечелва безкрайните подигравки на бившите му "научни" колеги. Той е имал всички извинения да не пише тази книга. Но само благодарение на Божията намеса д-р Александър е излекуван от инфекцията на E.coli,  нормалните функции на неговия мозък са възстановени и му се дава възможност да запомни преживяното след смъртта, за да се върне обратно и да го опише.

Д-р Александър и неговият опит отразяват този на безброй други хора, от всички култури, които са докладвали за подобни преживявания след смъртта. Има живот след живота тук и промяната в съзнанието на земляните, която се изисква от нашия вид за по-високото ниво на разбиране започва смятам с приемането на истината за безсмъртието на собствените ни души (и съществуването на велик Създател).

Какво означава всичко това?
Духовното пътуване на д-р Александър ни дава богата информация, която може да ни помогне да намерим смисъла и целта на нашия живот.

За начало това означава, че всички наши действия са записвани в космоса и че тайни не съществуват, в по-широкия смисъл на думата. Не можем тайно да прецакаме някого тук на Земята и да мислим, че това няма да бъде записано на душата ни завинаги. Това означава също, че всички наши действия ще бъдат преценени в отвъдното. Ако това ви звучи познато, то е защото тази идея е в основата на всяка голяма световна религия - едва ли случайно. 

То означава също така, и че има хора, живеещи днес на тази планета, чиито души буквално ще горят във вечен ад. И че има и други хора, чиито души, като на д-р Александър, ще бъдат възвисени в Небето и ще им бъде показана по-голяма реалност. Това, което определя кой път ще поемат душите ни след смъртта на физическото ни тяло, са решенията, които взимаме всеки ден в живота си.

И което има значение не е дали ще успеем да победим злото тук, на Земята, а природата на характера, с който излизаме след всичките предизвикателства и премеждия, пред които сме изправени тук.
Всичко това е един тест, разбирате ли?
Ето защо животът изглежда така тежък понякога. Това не е панацея, а място за тестване на най-смелите души - онези, които са пожелали да влязат в царството на голямото зло, с надеждата, че ще могат да се извисят над него преди да е дошъл края на техния човешки живот.  
Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.
Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...