Translate

2017/08/22

Лечителката, която убива всички болести: Просто ела при нея с 5 литра вода и след 3 месеца ще си здрав!

Лечителката, която убива всички болести: Просто ела при нея с 5 литра вода и след 3 месеца ще си здрав!


Лечителката Надя Андреева е способна да излекува всекиго от всичко!

Случвало ли ви се е да започнете да губите вяра в медицината? Ако да, то Надя Андреева е точно за вас, защото тя ще ви излекува с алтернативни методи.
Лечителката от Камено цери болести само с вода, която тя самата смесва с положителна енергия. Нужно е само болният да дойде с 5 литра вода, те ще му стигнат за 3 месеца. След това вече ще бъде здрав.
„Идвате при мен с 5 л. вода, която ще напълня с енергията си. От тази вода ще пиете по 25 мл. всяка сутрин и всяка вечер. Така трябва да продължите 3 месеца.“ – категорична е Надя Андреева.
Пациентът първо трябва да се обади, за да разбере лечителката дали той вярва с лечението. Ако се окаже, че вярва, идва при нея с водата.
„Усещам ги по телефона още. Гласът им ги издава. Ако видя, че се обажда от няма накъде и не вярва истински, отказвам да го приема. Всяко лечение става възможно само със силна вяра.“ – твърди лечителката.
Тя има право, тъй като са известни много случаи на победи над рака, в които болният се е излекувал преди всичко с вяра. Разбира се, става въпрос за истинска вяра, че ще оцелееш, а не просто надежда.
Затова е много важно болният да е силен психически и да има силен характер. Рухването е най-лошото, което може да стане след тежка диагноза.
Надя Андреева има определени правила по отношение на лечението с вода. Не е достатъчно водата да стигне до болния, а трябва да се даде лично от нея на него. Така тя му предава своята лечебна енергия.
Ако пациентът е много зле и не може да дойде лично, тогава водата трябва да се предаде на негов много близък кръвен роднина, например майка, сестра, баща, брат, дъщеря или син.
Надя Андреева е постигнала по този начин успехи в областта на нервната система, дихателната система, отделителната система, сърдечно-съдовата система, храносмилателната система и много др.
Можете да откриете лечителката на телефоните: 0884 640 389 и 0896 010 543. Също така можете да я намерите и по скайп под името nia.1956. Адресът на Надя е гр. Камено, „Оборище“ 34.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...