Translate

2017/08/09

B17 КОМПЛЕКС ЗА НОВА НАДЕЖДА


B17 КОМПЛЕКС ЗА НОВА НАДЕЖДА

B17 КОМПЛЕКС ЗА НОВА НАДЕЖДА
С активна съставка „Леатрил”
100 % натурален продукт, съдържащ vitamin B17 и бета-глюкани
Основният компонент на B17 КОМПЛЕКС са сушени кайсиеви ядки, съдържащи активно вещество витамин B17 (наричан също Леатрил или Амигдалин), което е било открито през 1950 г. от американския химик Ърнест Кребс. Другите компоненти на B17 КОМПЛЕКС са гъбите Кладница (Oyster mushroom) и Рейши - лечебни гъби, които съдържат бета-глюкани, активни вещества, стимулиращи регенерацията на клетките - засилват тяхното възпроизводство и повишават имунитета.
B17 КОМПЛЕКС съдържа основния източник на витамин B17 - кайсиеви ядки и кайсиево масло, също Кладница, Рейши и Облепиха, плодове, които помагат за повишаване на естествения имунитет на организма. Кладницата влияе положително върху кръвната захар и нивата на мазнините, както и кръвното налягане. Облепихата има благоприятен ефект върху съдовата еластичност и способността за съсирване на кръвта. Високо съдържание на фибри, идващо от гъбите пък има благотворен ефект върху чревната перисталтика.
Комбинацията от тези активни вещества ви предоставя комплексна хранителна добавка, която повишава имунитета, укрепва здравето, създава жизненост и енергичност.
B17 КОМПЛЕКС подходящ за:
  •     повишаване имунитета на организма
  •     регулиране на нивото на захар и мазнини, както и кръвното налягане
  •     подобряване гъвкавостта и пропускливостта на кръвоносните съдове, както и способността за кръвосъсирване
Активни съставки:
    Витамин B17 – Леатрил, съдържащ се в кайсиевите ядки     Бета глюкан, съдържащ се в гъбите Кладница и Рейши
Състав:
1 желатинова капсула съдържа 495 мг смес от B17 КОМПЛЕКС (прах от кайсиеви ядки), под формата на прах сушени плодове Облепиха (Hippophae rhamnoides), прах от лиофилизирана гъба Рейши (Ганодерма луцидум), прах от гъба Кладница (Pleurotus ostreatus) и масло от кайсия ядки, без примеси.
160 мг - кайсиеви ядки, 68.88 мг - бета-глюкани
Препоръчителна доза:
1-2 капсули два пъти дневно преди хранене в продължение на 3-6 месеца. Капсулите се поглъщат цели с вода. Може и да са разделят и съдържанието да се добави в храната или водата.
Опаковка: 60 капсули
Предупреждения:
     Хранителна добавка      Не е подходящ за деца под 3 години, бременни и кърмещи жени     Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца      Не е заместител на разнообразното хранене      Да не се превишава препоръчваната дневна доза      Да се ​​съхранява на сухо място при температура под 25 ° C     Използвайте капсулата веднага след изваждане от блистера

Витамин B17 вече може да се намери и в България

Чудодейните качества на това лекарство се дължат на основните компоненти, съдържащи се в него – сушени кайсиеви ядки, гъбите Кладница, гъбата Рейши и плодовете Облепиха.
Всички те подпомагат стимулацията на регенерирането на клетките и така водят до повишаване на имунитета на организма. Съдържащите се гъби Кладница във витамин B17 поддържат нивата на захарта в кръвта в норма. Освен това те нормализират нивата на мазнините и кръвното налягане. Облепихата пък подобрява способността за съсирването на кръвта и еластичността на кръвоносните съдове. Съдържанието на гъбата Рейши в комплекса е естествен антибиотик.
Съчетанието от всички тези съставки на витамин B17 го превръщат в средство, което тонизира целия организъм като го зарежда с жизненост и енергия. Той повишава имунитета и укрепва цялостно здравето на организма.
Витамин B17 може да се ползва за стимулация  имунитета. Заради способността му да регулира нивата на кръвната захар е много подходящ и за хората, страдащи от диабет. Витамин B17 способства за пропускливостта и гъвкавостта на кръвоносните съдове и е незаменим съюзник в борбата с излишните мазнини в организма и високото кръвно налягане.
Витамин B17 е открит през 1952 година от химика Ернест Кребс. Витамин B17 се приема по 1-2 капсули на ден малко преди хранене. Курсът на приема трябва да продължи 3-6 месеца. Не се препоръчва приема на Витамин B17 от деца под 3-годишна възраст.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...