Translate

2017/10/30

Истинският витамин B17 вече в България

Истинският витамин B17 вече в България


Хранителна добавка с „Леатрил“ с благоприятно действие върху имунитета

Описание

Хранителната добавка витамин B17 с „Леатрил“ с благоприятно действие върху имунитета
Състав на 1 капсула: сушени кайсиеви ядки на прах, сушени плодове Облепиха (Hippophae rhamnoides) на прах, сушени гъби Рейши (Ганодерма луцидум) на прах, сушени гъби Кладница (Pleurotus ostreatus) на прах, масло от кайсиеви ядки и желатин.
Предназначение: Основна съставка на хранителна добавка В17 са сушени кайсиеви ядки и кайсиево масло, съдържащи витамин В17 (наричан още Леатрил), който благоприятства имунитета. Гъбите Кладница и Рейши съдържат бета – глюкани, които повлияват благоприятно регенерацията на клетките, както и фибри, които оказват благоприятно действие върху чревната перисталтика. Плодовете на Облепихата имат благоприятен ефект върху съдовата еластичност и способността за съсирване на кръвта. Кладницата оказва благоприятно действие върху нивата на кръвната захар и на мазнините, както и върху кръвното налягане. Комплексна хранителна добавка, благоприятстваща имунитета, укрепваща здравето, създаваща жизненост и енергичност.
Препоръчвана дневна доза: Възрастни: по 1 – 2 капсули два пъти дневно.
Указания за употреба: Капсулите се приемат преди хранене, поглъщат се цели с вода. Може и да са разделят и съдържанието да се добави в храната или водата. За оптимален ефект се препоръчва приемане на хранителна добавка В17 в продължение на 3-6 месеца.
Условия на съхранение: на сухи и проветриви места при температура под 25 ˚ С.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Не се препоръчва за деца под 3 години, бременни и кърмещи жени.
За поръчки: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79.

47 отзива за Истинският витамин B17 вече в България

  1. Анета Костова  
    Какво производство е витамин В17?
  2. теодора славова (потвърден клиент)  
    Какво производство е витамина?
  3. Admin  
    Здравейте!
    Продуктът, който ние предлагаме, се произвежда в Чехия.
    Бъдете здрави!
  4. Габриела Русева  
    Здравейте!
    Колко таблетки съдържа, една опаковка?
  5. Розалина  
    Здравейте,
    Благодаря за отговора относно производството на В 17 комплекс, но Чехия не, е достатъчно.
    Бихте ли дали по конкретен отговор – фирма производител, моля.
    Закупих го, но смятам, че трябва, да зная и фирмата носеща отговорността за качеството и съдържанието му.
    Благодаря
  6. ТАНЯ ЧАЛЪКОВА  
    ИСКАМ ДА РАЗБЕРА ПРЕДИ ДА ПОРЪЧАМ ФИРМА ПРОИЗВОДИТЕЛ И РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА ПРОИЗВОДСТВО -ЗАЩОТО МНОГО СТАТИИ ПРОЧЕТОХ ЧЕ Е ЗАБРАНЕН ЗА ПРОИЗВОДСТВО ВИТАМИН В17
    И ИМАЛИ СЕРТИФИКАТ ЗА ПРОИЗВОДСТВО
  7. Boyko  
    Ракът е лечим, но фармацевтичната мафия го крие? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Витамин В17 е известен отдавна на учените и на фармацевтичната мафия, че е мощният убиец на рака. Американският писател Едуард Грифин от еврейско потекло, в своята книга “Свят без рак” описва истината за едно откритие пазено в тайна, за лечебните свойства на витамин В17, наричан още – лаетрил или амигдалин. Това вещество убива бързо раковите клетки. Авторът дава сведения за успешно излекувани пациенти болни от рак и научни обяснения за неговото действие и задава въпроса защо не е приет от ортодоксалната медицина за прилагане в борбата с коварната болест. В началото на неговото откриване са излекувани много хора в клиниките преди да го забранят от фармацевтичните компании. Грифин разбира, че проблема за въвеждане на витамин В17 от ортодоксалната медицина не е в науката, а в политиката на световния елит в областта на рака. Милиарди долари се изразходват всяка година за изследвания за лечение на рака, други пък се харчат за производство на химически лекарства за борба с болестта. И така тайната за витамин В17 представлява икономическа мотивация за доминиращата фармацевтична промишленост. С други думи от рака повече хора живеят, отколкото умират. Ако това не беше се прикрило, нямаше да натрупат огромните си печалби гигантската индустрия на фармацевтичните компании. Ако един обикновен витамин може да лекува рака, то за миг ще се срути цялата машина на трупане на богатства от страданията и смъртта на хората. Фармацевтичните компании никога няма да проведат изследване с един прост продукт, който се продава във всеки магазин, защото не могат да патентоват природен продукт. Витамин В17, който убива рака се намира в плодовите костилки най-много в кайсиевите. Те бяха обявени за лекарство против всички видове рак още преди 35 години. Но още след края на втората световна война д-р Макс Герсон е лекувал пациенти успешно с него като го включил в своят метод за лечение на рака.!!!АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ВИТАМИН B-17 ЕТО ТЕЛЕФОНА ЗА ВРЪЗКА-000000000-Бойко-
  8. Boyko  
    ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД – УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ… КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ! Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред „нормалните“ , без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия… и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат! Ето и рецептата: – два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед – сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка. Да се ползва само НЕ-Метална Лъжица!ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни… – ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА! СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!“АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-000000000.!!!!!!МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА ПРОФИЛАКТИЧНО НА 1 ГОДИНA ЕДИН ПЪТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА!!!!!!!!!!!!!Ако има направено химиотерапия или операция звънете на посочения телефон по-горе за повече информация!!!!!СЪХРАНЯВА СЕ В ХЛАДИЛНИК!!!-ПОВТАРЯ СЕ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПЕРИОД 30 ДЕНА!!!И ТАКА ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА!!!!!! МЕДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОТ ПОЗНАТ ПЧЕЛАР ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ 100%!!!!!
  9. Admin  
    Продуктът е оценен и регистриран от Националния институт по обществено здраве – Прага и е тестван от акредитираните лаборатории ALS Чехия. В резултат, на което са издадени необходимите сертификати за безопасност и качество.
    Съставките и резултатите от лабораторните тестове на хранителна добавка отговарят на Чешкия Закон за храните № 110/1997, Регламент № 225/2008, свързан с хранителни добавки и обогатяването на храни, Регламент № 113/2005, свързан с етикетирането и Регламент (ЕО) № 1925/2006 на ЕП и C относно влагането на витамини и минерали и някои други вещества в храните и Регламент на ЕО № 629/2008 за определяне на максимално допустимите количества на веществата в хранителните продукти.
    При вноса на този продукт също се изисква регитрация в Българската агенция по безопасност на храните. Тя е направена под следния регистрационен номер 2230/ 17.10 2014г. Всеки, който желае може да направи справка.
    Производител: Тереса Къмпани с.р.о. – Прага, Чехия.
    Опаковката съдържа 60 капсули, приемат се по 2 на ден т.е. за един месец!
  10. Добрина  
    Защо на Терезия Къмпъни продукта се казва B17 APRICARC и опаковката му изглежда по друг начин
    • Меги Иванова  
      Това е така, защото имаме ексклузивни права за продажбата му в България и за да защитим продукта си той е патентован в патентно ведомство под марката Витамин B17 Complex.
  11. maggi_bg  
    Възможно ли е капсулите да се отварят и прахта да се изсипва в храната ?
  12. Меги Иванова  
    Капсулите се отварят и съдържанието им може да се изсипе в храната.
  13. Адрианова  
    Изчетох доста информация за витамин В17 – предимно в руски форуми. Доверих се на мнението на мнозинството – много хора пишат, че са доволни от витамина и че подобрява състоянието им. Преди не знаех, че се продава в България и си го поръчвах от чужбина, но ми излизаше доста по-скъпо. От няколко месеца си го купувам от този сайт и съм доволна. Изпълняват бързо поръчката, което също е важно за мен.
  14. Румен  
    Продуктът на Терезия Къмпъни се казва B17 APRICARC, като само опаковката му изглежда по друг начин, съставките са еднакви
  15. Ивайло Киров  
    Защо е нужно да се дават толкова пари за нещо което свободно се продава в България на всеки щанд за ядки? Около 4 лв е килограм кайсиева ядка ще ви стигне поне за седмица прием (понеже нетрябва да се прекалява) и ще сте сигурни какво приемате
  16. toni  
    Zashto minalata godina go niamashe v bg a v Chehia se prodavashe svobodno
  17. Христова  
    Ще попитам същото като ТАНЯ ЧАЛЪКОВА ,за фирмата производител на т. нар. Витамин В17, сертификат и разрешително, защото изчетох доста статии и до колкото знам е забранен за производство в Америка. Как, кой и къде го произвежда?
  18. Foxbat  
    Не виждате ли как е кръстена статията?! Витамин Б17 КОМПЛЕКС! Истинския убиец на рака е само Витамин Б17, до колкото знам, а не комплекса със сушени ГЪБИ .
  19. KALINA  
    ima li nqkoi na koito naistina e pomognal vitamin B17
  20. Дарина Апостолова  
    Искам да кажа, че витамин Б17 наистина даде добри резултати при мен след курсът на лечение с витамина туморните маркери се намалиха стойностите си. Наистина Б17 дава добри резултати в моя случай.
  21. Иван Бонев  
    Майка ми е болна от онкологично заболяване. Лекуващият онколог ми каза да и взема витамин Б17. До преди месеци можеше да се намери само от чужбина на доста по висока цена в сравнение с същия витамин, който вече го има и в България. Смятам, че ще улесни много хора.
  22. Добромир Иванов  
    Закупихме витамин Б17 Комплекс за дядо ни и той наистина му помогна да подобри здравословното му състояние, което смятахме, че е фатално увредено от коварния рак, но за щастие на нашето семейство намерихме спасение в този витамин Б17 Комплекс. Бяхме чували и преди за него, че е алтернативно лечение на рака, но доскоро не се предлагаше в България. Като разбрахме, че вече го има у нас, веднага се снабдихме с него и ето, че действително даде положителни резултати върху здравето на скъпият ни дядо Пешо.
  23. Соня Колева  
    То сега верно, че има свобода на словото, ама като чета коментарите, явно някои бъркат свободата със слободия, и откровено изнасилват словото.
    Рядко пиша коментари, но в случая съм провокирана. Аз ползвам В17 комплекс, поръчан и доставен от този сайт.
    Майка ми почина от рак преди 8 години. Имам братовчедка, която също е болна от рак. Аз съм здрава. Или поне толкова здрава, колкото може да бъде човек днес. Взимам В17 превантивно. Ходя на преглед 2 пъти в годината. Старая се да се храня здравословно. От месец братовчедка ми също започна да употребява В17. Излишно е да казвам, че преди да си го поръчам изчетох де що има написано за В17. Всичко – положителни коментари, отрицателни, статии, в които пише колко е полезен, други статии, в които само информативно го споменават. Руски сайтове, израелски форуми – всичко.
    Между другото, за всяко едно лекарство има както положителни, така и отрицателни отзиви, включително и за нещо толкова популярно и безобидно като алоето, например, или пък джинджифила. Или пък куркумата. Колко от вас знаят, че джинджифила не бива да се употребява през лятото? А за противопоказанията на алоето и куркумата чували ли сте? Най-вероятно не, но пък иначе сте наясно с всичко останало, включително и с онова, от което нищо не разбирате.
    Преди 3 дни братовчедка ми се върна от Варна, където беше на преглед. За пръв път от 2 години туморният ѝ маркер е спаднал. Да, тя провежда и конвенционално лечение, но е факт, че това се случи след като започна да пие В17. Като онкологично бона тя трябва да съобщава всяка една добавка или лекарство, което пие, дори и нещо толкова безобидно като аспирин.
    Факт е, че лекарката ѝ не е казала да спре приема на В17, даже напротив.
    Та така, уважаеми дървени „професори“ и всезнайковци! Изборът си е ваш. Никой не ви кара насила да го пиете.
  24. Иван Сотиров  
    Соня Колева е Права и аз съм на същото мнение. Българската народопсихология е винаги да не вярва и да плюе, да намери кусури и да е насочен човек отрицателно. Има си регистрирани доказателства, каквито е направил и ученият Едуард Грифин, че действително болен може да избере алтернативното лечение на рака с витамин B17 и да бъде излекуван, но нали сме си българи и от всичко разбираме, Грифин ли ще ни казва на нас. Ще си слушаме лекарите и ще даваме хиляди по болниците.
    Интересното е, че сега, когато най-накрая този витамин го има и в България на достъпна цена, а аз съм го търсил за близките си под дърво и камък, плащайки двойно и тройно, в евро, за доставка от чужбина, пак се намират хора, които да обиждат и да твърдят, че е лъжа. Аз обаче мога да твърдя, че действа, защото роднините ми, за които вземах витамин B17 вече имат чудодейно преобразяване и дори лекарите не могат да повярват, че резултатите от изследванията им са като на здрав човек. Лекуващият се поинтересува дали има нещо друго, което сме използвали при лечението на рака и тогава му споделих за натуралния продукт-чудо витамин B17. След около 2 месеца д-р Лазаров ми се обади, за да потвърди, че е опитал това алтернативно лечение с негови познати, болни от коварната болест и те вече имат видими подобрения на състоянието им. Ето защо аз съм на мнение, че фактите говорят сами за себе си, когато подложим на съмнение дали витамин B17 действа при онкологични заболявания. А колкото до тези, които не вярват, има си един точен израз за такъв тип човек и нарицателното е Тома Неверни.
  25. боби  
    За витамина съм За но е важно и какво хранене ще се проведе. ..имам вече доста хора , които са 18 , интересни резултати имат,трябва още няколко неща
  26. Цветомир Цветанов  
    Здравейте, аз си казвам откровенно не разбирам от лекарства, но откриха рак на дядо ми на белия дроб с разсейки в черния. Моля дайте мнение може ли този витамин да помогне, защото го виждам как гасне пред очите ми?
  27. Цветомир Цветанов  
    Ето и телефон 0878388656 ако някой може да ми помогне по-бързо?
  28. slav  
    Аз се колебаех какъв В 17 да взема за мой близък /майка ми/. Попаднах на публикация на проф. Манолов. Четох статията във в. „Здраве за всички“, че комбинацията от екстракт от кайсиеви ядки и гъба Рейши дава по-добри резултати. Кайсиевите ядки избирателно унищожават раковите клетки по неизяснем все още механизъм, а екстрактът от гъба Рейши позволява веществото да проникне по-бързо в тях. Затова реших да взема В17.
  29. ema  
    Здравейте, може ли да се приема и от бременни или е противопоказно?
  30. Меги Иванова  
    Витамин B17 може да се приема от бременни само с лекарско разрешение.
  31. todor  
    izvinete me 4e pi6a na latinica no ne jivey v bg i nymam kirilizaciy
    vsi4ko e 4udesno no taka i nikoi ne pokaza sertifikatite na tezi vitamini koito predlagat a vijdam 4e ima nykolko zapitvaniy, pokajete tam neobhodimata buma6tina koyto trybva da varvi s edno lekarstvo
  32. Меги Иванова  
    Както по-горе бе написано, за да е спокоен човек за витамин B17, при вноса на този продукт също се изисква регистрация в Българската агенция по безопасност на храните. Тя е направена под следния регистрационен номер 2230/ 17.10 2014г. Всеки, който желае може да направи справка, за да се убеди в действителност, че продуктът е напълно изряден.
  33. Моника  
    Раковите клетки обожават захарта и тестените продукти.Ако искате да има по силен ефект от употребата на Б17, задължително анулирайте захарта, всички тестени и изкуствени храни, консерванти и оцветители, салами, пилета, наденици, кренвирши и подобни боклуци. Яжте както са яли вашите баби и дядовци преди 100 години. Много чесън, лук и спокойствие… Важно е да вярваш ,че ще се излекуваш !!! Имаше един наш много добър учен със страхотни изследвания относно рака и лечението му и беше един от първите синтезирал Б17 като медикамент за лечение в онкологията. За съжаление БАН не му обърна внимание и милите австрийци ни го прибраха. Човека отдавна вече е починал и всичките му разработки са собственост на австрийска фирма. Не помня името на човека, но мога да се поровя в интернет да го намеря ако някой го интересува.
  34. ГуджУ  
    И никъде не се споменава колко са капсулите на брой в една опаковка. Ба’си космичната цена за несигурен продукт.
    • Меги Иванова  
      60 капсули за 1 месец.
  35. Ива  
    Моля за информация дали продукта В17 комплекс е подходящ за болен от НХЛ/ бета неходжкинов лимфом в 4 стадий/. Очаквам и да се свържа с някой, който го е ползвал и наистина е имал положителен ефект в такъв етап на заболяването. Моля ви, защото е спешно. За мой близък е, който предстои да бъде включен на химиотерапии тепърва. Благодаря. 0888630050
  36. Оценено на5 от 5
    Светослав  
    Здравейте!
    Броя на капсули на ден е посочен като 1-2. Бихте ли ми разяснили по колко капсула да пия на ден. Има ли максимална дневна доза? От килограмите и/или от възрастта зависи дневната доза?
  37. Оценено на5 от 5
    Меги Иванова  
    Препоръчително е да приемате по 2 капсули на ден – може сутрин и вечер.
  38. Оценено на5 от 5
    Емил Койнов  
    Аз лично си направих справка в БАБХ с този рег. номер 2230/ 17.10 2014г. и се убедих, че всичко е изрядно. Поръчах си го и смятам да го пия ударно по 4 капсули на ден!
  39. Оценено на5 от 5
    Карина (потвърден клиент)  
    Майка ми има рак на панкреаса с разсейки в черния дроб – последен стадий. Лекува се в Италия. Там й даваха 1 месец живот. Поехме нещата в наши ръце, изчетохме много. От януари месец приема този комплекс. Туморния маркер от януари до август падна от 9660 на 92. За мен този препарат има ефект, разбира се пази строга диета и приема куп други неща. Но засега всичко е ок: работи се, кара колело с една дума води нормален начин на живот. Препоръчвам с две ръце. От този сайт си го поръчваме – всичко е точно: правят отстъпки, доставката е бърза.
  40. Оценено на5 от 5
    РУСАНОВА  
    Само за раково болни ли е .Може ли да се приема като противовъзпалителни при дискова херния?
  41. Оценено на 3 от 5
    Миро  
    Повече за състава. Кое колко милиграма, колко милиграма е капсулата. На някои може и друга доза да им се маложи да приемат. Трябва да може да се сметне. Листовка на човешки език?
  42. Оценено на5 от 5
    ПЕПА НЕДЕВА  
    Приема на В17, някъде четох, щом е в комплекс с гъби помага и на диабет тип 2. Моля ако някой е опитал да напише мнение , защото от 8 год. страдам от диабет тип 2
  43. Оценено на 4 от 5
    Ина Ангелова  
    Имам възел на щитовидната жлеза. Някой с такова заболяване ползвал ли е и какви са впечатленията му?
    Може ли да се взема профилактично и каква е дозировката, ако може?
  44. Оценено на 4 от 5
    Емилия  
    Струва ми се много добро! Но за какъв период от време трябва да се пие…колко продължително??? А за болни от меланома ще помогне ли?
  45. Оценено на5 от 5
    Меги Иванова  
    Емилия, Витамин B17 Complex е подходящ и за Вас, тъй като подсилва имунната система, а от там спомага за цялостното възстановяване на организма. Курсът на лечение, който се препоръчва, е между 3 и 6 месеца.
  46. Оценено на 4 от 5
    Евелина  
    Здравейте!
    Какъв би бил ефектът при приема на този продукт когато пациентът има няколко възела на щитовидната жлеза, а в същото време хормоните са в норма?
    Благодаря!
    • Меги Иванова  
      Витамин B17 Complex е изцяло натурален продукт и като такъв може да имате единствено ползи от него, ето защо може да опитате с 1-2 опаковки и пак да направите изследване, за да видите резултатите.
  47. Оценено на5 от 5
    Daniela Todorova  
    Zdraveite, bih iskala da popitam kolko vreme trqbva da se pochiva sled kurs ot 6 meseca s vit B17 komplex.Shte bada mnogo blagodarna , ako nqkoi mi otgovori skoro.
    Badete zdravi i kasmet!
    • Меги Иванова  
      След курс от 6 месеца, се прави почивка от 20-30 дни и след това може отново да продължите приема на витамин B17 Complex.
  48. http://www.budnaera.com/201701f/17010374.html#.WfS87T60pSM.facebook

Витамин В17 забранен, защото лекува рак!!!


Витамин B17 е забранен, тъй като лекува рак! Невероятно, но факт!
Витамин B17 е от полза за пациентите с диагноза рак, но фармацевтичните компании правят всичко възможно светът да не разбере за това. Защо? Причината за всички е елементарно ясна – те ще загубят всичките си печалби. Много по-лесно е да привлекат хората към “пътя” на собствената им смърт, като запазят тайния потенциал на лечението с витамин В17.
В допълнение, лекарите, които го използват за лечение на своите пациенти, биват преследвани, затова често им се налага да се крият.
Ще ви споделим историята на една жена, която решава да вземе нещата в свои ръце. Тя се преборила с болестта без помощта на скъпоструващо лечение. А лечението й се основавало на използването на витамин В17 и скоро преборила рака.

За съжаление, ракът се върнал веднага, след като тя спряла използването на витамина. Важно е да се отбележи, че голяма част от тази съставка се съдържа в костилките на кайсията и има големи ползи за организма, когато се използва правилно.
Жената отказала химиотерапия и витамин B17 било единственото средство за лечението й. Вярвате или не, но той напълно унищожил злокачествения й тумор и тя се чувствала напълно здрава. Жената приемала 500 мг витамин В17 два пъти дневно в продължение на 10 седмици.


No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...