Translate

2017/11/20

СБОГОМ, ОЧИЛА! Това природно лекарство маха диоптри за 30 дни (РЕЦЕПТА)

СБОГОМ, ОЧИЛА! Това природно лекарство маха диоптри за 30 дни (РЕЦЕПТА)


Супер лек за по-добро зрение прави фурор навсякъде, където бива изпробван!

Повече от половината население в България носи очила. Това е тревожна тенденция, която трябва да бъде променена. Можем да я променим с едно природно лекарство, което лекува повреденото ни зрение.
Благодарение на този лек се понижават диоптри, а ако са до два, могат и да изчезнат напълно. Това става по най-лесната рецепта, която може да съществува.
Съставките й са само четири: сок от алое вера (100 гр.), мед (300 гр.), натрошени орехи (500 гр.) и лимони (3-4).
Приготвяне: Сокът от лимоните се изстисква добре, а орехите и алое вера се слагат в блендер, където стават една обща суспензия. Към сместа се прибавя сокът, а накрая и медът.
Така се получава това уникално лекарство за зрение. То е много мощно и с уникален ефект за очите.
Тази лечебна смес трябва да се приема точно 3 пъти дневно. Това трябва да се случва 1/2 час преди хранене. Дозата е точно 1 суп. лъж. Приема се в 30 последователни дни.
Важно условие е, когато забъркате сместа, да престои в хладилника 10 дни. После вече е годна за консумация.
Само след месец ще забележите как вашето зрение се е подобрило значително. Без очила ще започнете да виждате неща, които преди не сте и предполага, че ще успеете да видите от далечно или близко разстояние (в зависимост от проблема ви).
Тайната на този велик лек е в свойствата на неговите съставки. Лимонът съдържа огромно количество витамин С, което засилва имунитета в пъти. Това помага и на очите.
Орехите като цяло са от изключителна полза за мозъка и мисловната дейност.  Това ги прави добър стимулатор и на доброто зрение.
Медът е извор на витамини, който е полезен за всяка една част на човешкото тяло, включително и очите.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...