Translate

2017/11/20

Край на очилата! Тази народна рецепта сваля диоптъра и спасява очите

Край на очилата! Тази народна рецепта сваля диоптъра и спасява очите

С народна рецепта за зрение може да се постигне наистина много в леченито на очите!

Тези, които носят очила, могат да си отдъхнат. Те ще бъдат спасени с народна рецепта за зрение, която е истинска витаминна бомба.

Става въпрос за смес, която съдържа възможно най-полезните за очите съставки. Тя е в състояние да свали изцяло диоптъра на хора с очила и така да излекува очите им.
Съставки на еликсира: сок от алое (100 мл.), мед (300 гр.), натрошени орехи (500 гр.), лимони (4 бр.).
Приготвянето е възможно най-лесно. Орехите се смилат в блендер и се добавят към сока от алое и изстискан лимонов сок. Накрая се слага и медът.
Всичко трябва по най-добрия начин да се смеси и да се разбърка много обилно. Целта е получаване на единна суспензия. Преди да се консумира се държи в хладилника за 10 дни.
Приемът става три пъти дневно и по 1 суп. л. След консумация не бива поне половин час да се яде нищо.
Целият ефект е в съставките. Сами по себе си те имат голяма полза върху очите. Те съдържат много витамини, които автоматично усилват зрението.
Тази напитка по въпросната народна рецепта трябва да се пие 3 месеца. След това диоптърът на лекуващия трябва напълно да е заличен. В най-лошия случай ще бъде максимално занижен.
Този еликсир действа при всякакви проблеми с очите. В това число са катаракта, възпаление на клепачите или просто някакво възпаление на окото. С него се премахва и болка по очите, която може да бъде предизвикана от различни фактори.
“Имах диоптър от 2.8 и се увеличаваше все повече, понеже работя на компютър. Тогава попаднах на една народна рецепта и се преродих. Само след 3 месеца махнах очилата, почувствах се нов човек.” – споделя един от щастливците, използвали рецептата.
Тази напитка влияе положително и на мозъка. Тя заздравява паметта и концентрацията. Това е още една причина да бъде пита.

No comments:

Portulaca Oleracea

  La maggior parte delle persone non sa quanto sia importante questa pianta: Portulaca Metodo semplificato con istruzioni: Ricerca della Por...